🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 6 /03.11. - 17.11.2019 г./

• 39 848
  • 874
  •   1
Отговори
# 540
А какви перки? Тези вятърните централи ли, тях съм виждала единствено около Сливен. Сега прегледах всичките му изпълнения. Ами, честно казано замислих се доста. Гласът му е като на по-възрастен човек сякаш. И това незнаене на английския за объркване ли е?

# 541
Нещо в жестикулацията ми напомни Милко Калайджиев. Може нарочно търсен ефект да е.

# 542
При перките се вижда и морето. Пълно е с такива в района на Балчик, Каварна, Шабла.

# 543
А какви перки? Тези вятърните централи ли, тях съм виждала единствено около Сливен.
Тези ветроцентрали се намират точно до село Българево, там откъдето е Николай Урумов. Освен това той е известен с това, че обича да се придвижва с колело. Друг е въпросът, че не ми изглежда толкова "разчупен" и нахакан като Шапката.

# 544
Да, едно от най-характерните за Шапката неща е, че е изключително пластичен. Затова си мисля, че вероятно е актьор.
А вятърни генератори има и край морето, който е ходил на Калиакра знае. И не само там, разбира се.

# 545
Да, възможно е, не съм ходила отдавна натам. Николай Урумов е добро предположение.
И аз клоня към актьор, а движенията са ми по-скоро ала Къци, но той не е с такъв дрезгав глас и чак пък така да го преправи - абсурд.

# 546
Движенията на моменти наистина ми напомняха пък точно на Мариан Вълев, но уликите не знам как да ги свържа.

# 547
Николай Урумов се връзва с перките, но никак с бръснаря. А и нищо интересно няма при него преди 15-ина години; по-скоро е известен 10 -15 години преди 2004.

Открих и актьор, който е играл Фигаро в Народния театър - Димитър Живков, но той пък изглежда с около 5 години по-млад. И няма никаква връзка с Варна или североизточна България.

# 548
Какво ще кажете за Руслан Мъйнов?
Височина 164 см според нета.

Но не е роден в БГ и е завършил Акт. майсторство.

# 549
Че има по-хубав глас от този на Шапката.
Руслан Мъйнов е чудесен актьор и много добър певец, мисля, че доста по-добре пее, отколкото Шапката.
Последният ще е някой актьор, който често е на турнета, ако това 15 години въртя педалите има такова значение.

Последна редакция: ср, 13 ное 2019, 16:50 от fenyx

# 550
  • София
Той много отслабна и мисля, че няма такъв корем.

# 551
За Шапката определено трябва да се търси отличен певец, не просто добър. Заслушайте се в последното изпълнение - той сменя 3 различни тембъра - и чисти, и носови. Пее с дрезгавина и меко. Взима високи тонове, много е стабилен на ниските.

# 552
Значи е и добър актьор, защото прави всичко възможно да не му личат гласовите способности (поне според мен).

# 553
Есил Дюран направо я изключвам.
https://www.instagram.com/p/B4x8XHyhe0q/?igshid=1649yg5mmwpuk

# 554
  • Sofia
Михаела Маринова за кой от образите се съмнявахте?
Сега я чух на живо как пее в 78тв,ужасно виене и фалшив вой...нищо общо от това което по клиповете звучи..

Общи условия

Активация на акаунт