🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 6 /03.11. - 17.11.2019 г./

• 39 851
  • 874
  •   1
Отговори
# 555
Аз си мисля за Магърдич Халваджиян, че може да е Шапката.  Роден е в Плевен. Живял е във Варна, в различни италиански градове и в Москва, където учи в училище за цирково майсторство през периода 1981 – 1986 г.  В младежките си години е свирил в група.  Постоянно е на път.  Има и коремче Simple Smile

# 556
Аз си мисля за Магърдич Халваджиян, че може да е Шапката.  Роден е в Плевен. Живял е във Варна, в различни италиански градове и в Москва, където учи в училище за цирково майсторство през периода 1981 – 1986 г.  В младежките си години е свирил в група.  Постоянно е на път.  Има и коремче Simple Smile
Маги се появи на живо в предаването докато Шапката беше на сцената. Simple Smile

# 557
Това го забравих Joy Joy Joy.

# 558
Михаела Маринова за кой от образите се съмнявахте?
Сега я чух на живо как пее в 78тв,ужасно виене и фалшив вой...нищо общо от това което по клиповете звучи..
Аз с Пчелата бих я свързала. Какво е това 78тв? То добре, че никой не пее на живо от наште, хич не го могат това.

# 559
  • Sofia
На Слави 7/8 тв,объркала съм...,в момента я дават,не ми звучи много добре пеейки

# 560
А какви перки? Тези вятърните централи ли, тях съм виждала единствено около Сливен. Сега прегледах всичките му изпълнения. Ами, честно казано замислих се доста. Гласът му е като на по-възрастен човек сякаш. И това незнаене на английския за объркване ли е?
Има много голямо пространство с вятърни централи в Североизточна България.

# 561
Михаела е Гарванът.

# 562
Точно, и аз така мисля, даже съм сигурна. А Пчелата е Маги Джанаварова.
Не сте ли коментирали като възможно име за Шапката Николай Урумов? Той е актьор, от Каварна, там е бъкано с вятърни централи. Гласът е много близък, ръстът и телосложението също. На такава възраст близка до неговата ми се вижда Тhe Hat.

# 563
Не сте ли коментирали като възможно име за Шапката Николай Урумов? Той е актьор, от Каварна, там е бъкано с вятърни централи. Гласът е много близък, ръстът и телосложението също. На такава възраст близка до неговата ми се вижда Тhe Hat.
Коментирахме го вече, даже неведнъж. Simple Smile
А какви перки? Тези вятърните централи ли, тях съм виждала единствено около Сливен.
Тези ветроцентрали се намират точно до село Българево, там откъдето е Николай Урумов. Освен това той е известен с това, че обича да се придвижва с колело. Друг е въпросът, че не ми изглежда толкова "разчупен" и нахакан като Шапката.

# 564
Михаела Маринова я следя още откакто не я приеха в Х Фактор, защото е много малка - никога не е пяла фалшиво. Много е възможно да е Гарванът.

# 565
Михаела и фалшиво пеене? Това ще потърся да го чуя.
За мен тя е един от най-добрите гласове появявали се на тези формати.
Иначе мисля, че изобщо не е участва в Маскирания певец.

# 566
Маги се появи в живото предаване по време на изпълнението на шапката съвсем умишлено, според мен, защото масово го свързват с образа. Grinning

# 567
И ако той беше под някоя от останалите маски, щеше да е още един хитър ход от негова страна.

# 568
Пропуснала съм коментарите ви за Николай Урумов. Не мога да смогна да чета във всички теми, ферми, игри на волята, тука. А ми е така интересно. Relaxed
Аз съм си разгадала всеки образ според моите виждания. Малко се колебая за Розата. Искам я на финал с Гарвана и Пчелата. Всъщност най-любима ми е пчеличката, толкова красиво пее, страхотен глас има Маги и е много красива. Винаги съм я харесвала, още с първото и появяване в Х фактор. Тя ми е фейв.

# 569
Маги Джанаварова не е участвала в Х фактор, тя изгря в Мюзик Айдъл.

Общи условия

Активация на акаунт