🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 6 /03.11. - 17.11.2019 г./

• 39 531
  • 874
  •   1
Отговори
# 810
Браво на Къци! Не го харесвам, но ми скри Шапката, уникален! Респект към тоя човек, голям артист е. Жалко, но чалга нация .. нали. Розата следващото предаване и съм край.

# 811
  • Mediterraneo
Защо не отпадат участниците, които са ясни? Много тъпо.

Ясни за кого?!

# 812
Алисия ако ще от Марс да пусне лайв  - няма как да ме убеди, че Принцесата не е тя....Не ми е мъчно за шапката, защото не харесвам Къци....Радвам се, че Гарванът остана! Трябва накрая да останат големи гласове като него, т.е. нея /Михаела Маринова/ и Пчелата /Маги Джанаварова/, и естествено Розата, за която наистина започвам да се питам дали няма да излезе Стефан Илчев...Това е единствената мистерия за мен, защото нали уж трябваше жени да се представят за мъже и  мъже за жени, а до тук няма такива изгледи?!

# 813
  • Испания
Защо не отпадат участниците, които са ясни? Много тъпо.

Ясни за кого?!

За всички експерти в темата.

# 814
Алисия ако ще от Марс да пусне лайв  - няма как да ме убеди, че Принцесата не е тя....Не ми е мъчно за шапката, защото не харесвам Къци....Радвам се, че Гарванът остана! Трябва накрая да останат големи гласове като него, т.е. нея /Михаела Маринова/ и Пчелата /Маги Джанаварова/, и естествено Розата, за която наистина започвам да се питам дали няма да излезе Стефан Илчев...Това е единствената мистерия за мен, защото нали уж трябваше жени да се представят за мъже и  мъже за жени, а до тук няма такива изгледи?!
а и как отговори на въпроса на панела за себе си в мъжки род

# 815
  • Ланкър, планините Овнерог
Розата отвсякъде ми е Жана. Глас, движения, тяло. За мен ще е изненада, ако не е тя.
Гарванът да е Михаела Маринова? Чак пък толкова детско гласче да извади? Не знам, чист глас, но толкова детски, взе да не ми харесва. Все едно някой на хелий пее.

# 816
Днес загледах дупето на Розата- стори ми се увиснало. Илчев е стегнат и по- нисък.

Яд ме е за Шапката, че излезе.
Доста се реабилитира Къци, ако мога така да се изразя.

# 817
Добре Алисия хубаво пуска стори, но те тези, които са спасени си тръгват веднага след това. Достатъчно време да се прибере.😁🤔

# 818
  • DE
Къци направи супер участие, жалко че отпадна, а остана чалгаджийката която пее всичко по един и същи начин.

# 819
Шапката ми скри шапката, честно. Изобщо не вярвах, дори и малко, че може да е Къци. Но нямах и идея как пее, в интерес на истината, защото никога не съм го слушала.

# 820
Шушон да ми свалиш шапка ..как ме убеждаваше че не е Къци  Hug

самоцитирам се от тема 3 Mr. Green
Свободно време Телевизионни предавания Re: 🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3/22.09. - 06.10.19 г./
05 окт. 21:53
# 1 0925 окт. 2019, 21:53 ч.
Записвам си днес 5.10.  това е Къци Вапцаров!!! = Шапката
кара колело , има кошери гледа пчели, а дърпа конци- завършил е Кукловодство !!

# 821
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз имам спомен от Капките, че хич го нямаше. За това и бяха супер изненадана тази вечер.

# 822
Къце беше предполаган в началото, но нали имаше нещо, че по време на едно от предаванията е бил видян в Гърция или нещо подобно?
Явно не е било вярно.

# 823
  • София
Мислех, че е някой не чак толкова известен като глас за мен. Изненадах се, че е Куци. Справи се много добре.

Днес много докара и Килата, но бях сигурна, че не е той, защото предните пъти нямаше това р и второ Килата и Криско са скарани, няма как да му изпее негова песен.

# 824
Не съм гледала тогава Капките с негово участие. Не знам защо си мислех, че не може да пее. Но изглежда че доста се е постарал. Браво!

Общи условия

Активация на акаунт