🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 6 /03.11. - 17.11.2019 г./

• 39 519
  • 874
  •   1
Отговори
# 825
На мен пък в капките ми беше фаворит.

# 826
Аз имам спомен от Капките, че хич го нямаше. За това и бяха супер изненадана тази вечер.
Напротив. Аз мисля, че там беше много добър. Още помня имитацията му на Лили Иванова.

# 827
  • тук, на мястото си
В Капките Къци се представи много добре, но нали Фънкю коли и беси там.

# 828
  • Пловдив
В Капките Къци ми беше фаворит, но не успя да спечели.

# 829
  • Испания
Аз имам спомен от Капките, че хич го нямаше. За това и бяха супер изненадана тази вечер.

Абсолютно.

Кръстю е болезнено амбициозен. Сигурно е ходил на уроци и се справи много добре този път.

# 830
Яд ме е, че си отиде шапката, а Ненчо остана.
Розата, а и Гарвана ме оставиха без дъх, особено Розата. Аз смятам, че е Жана, според мъжъюа ми е по-скоро Роберта Принцесата ми хареса, любима песен.

# 831
Днешното изпълнение на розата много ми напомни за Камелия Тодорова. Не знам, дали уликите се връзват с нея,но си мисля, че може да е тя.

# 832
Много се чудех в последно време на чий глас като тембър ми напомня гласът на Розата и като че ли и на мен също най-много ми наподобява този на Камелия Тодорова. Но не смятам, че е тя. Или дамата се опитва да докара такъв тембър и променя обичайното си звучене, или е природна даденост, а тя самата не е известна в ролята на певица, а с нещо друго (и в такъв случай просто не сме слушали точно този глас, или поне не достатъчно, че да го познаем).
Яна Маринова изявявала ли се е някъде с пеене, не следя особено много формати и не съм я слушала?

# 833
Ех, този Къцамун! Призна, че ни е подвеждал като е имитирал други. И снимки на щъркели уж на път за Гърция пуска. Joy

# 834
Много харесвам Розата. В началото не приемах насериозно предположението на Мария Илиева, че е Роберта. Да, но колкото повече време минава, толкова повече си мисля, че няма кой друг да е с такъв глас. А сега се загледах по-внимателно в това изпълнение на Роберта: https://www.youtube.com/watch?v=CV0ijLJuoIw&list=PLMCP1PwmFm … Kqk-&index=13 и това на Розата: https://play.nova.bg/video/maskiraniqt-pevec/season-1/maskiraniq … 2019-09-28-rozata - пляскането, движенията, фигурата... Май наистина е тя. Респект за нея, уникално добра е.

# 835
  • София
Аз пък свързах улики с Йоана Буковска, но ще съм много изненадана, ако може да пее така.

# 836
Цитат на: White_Freesia
 и естествено Розата, за която наистина започвам да се питам дали няма да излезе Стефан Илчев...Това е единствената мистерия за мен, защото нали уж трябваше жени да се представят за мъже и  мъже за жени, а до тук няма такива изгледи?!
Ако предаванията не са на запис, няма начин да е той. Миналата седмица по време на предаването участва в концерт в провинцията.

# 837
Много бих се радвала, ако Розата е Роберта, но ми се струва, че тя е по-нисичка и леко по-закръглена. За уликите- не мога да намеря връзка с всичко, има някои съвпадения, но не всичко намирам.
София Джамджиева си признавам, че не съм слушала много, май ще трябва да търся старите изпълнения.
А пък да е Трендафил, а не Роза, също не ми се вярва, гласът доста трябва да се преправя, че все да звучи като дамски. Все трябваше някой път да се усети разликата.

# 838
  • София

Епизод 10  Къци Вапцаров, сваля маската

Ако линка не се отваря, поставям резрвни линкове

Скрит текст:
1____

2_____

3________

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback
LINK

ЛИНКА може да се пусне и във  VLC player  

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 00:44 от Mari_Mar

# 839
Като прегледах фейсбука  на Маскирания певец ме заинтригува предположение за Розата -Камелия Воче . Тя сега не е действаща певица. ..А от песните и в нета пее прекрасно...Има маниерите на Розата/държи си ръката на кръста като позира за снимка/ и би поднесла ръка на Михов ...Имала е дълъг 7 години развод..../числото 7 беше залепено на облегалка на стол, на който тя оставяше мъжко сако/. Майка и е странна личност...би могла да е била редом до благородник...А на Воче и приляга да каже, че е вълк...Годежния пръстен нищо чудно да е  неин...
Виж за шивачка нямам данни. Но е винаги елегантна и добре подбира тоалетите си.
УХА!!!!!!!!!!!!Сега прегледах нета...Песента, която Розата изпълни днес е на 100 процента изпълнена от Воче...В един запис в нета я има. Едно към едно.
https://www.youtube.com/watch?v=lPpCOe5KkE0

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 02:05 от Pate6estveni4ka

Общи условия

Активация на акаунт