🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 6 /03.11. - 17.11.2019 г./

• 39 531
  • 874
  •   1
Отговори
# 840
Познах за Къци !
Надявах се да отпадне някой друг, Шапката ми беше интересна и имаше какво още да покаже.

# 841
Къцамууун! Браво, изненадах се..Иначе съм доволна, че отпадна.
Като образ Шапката не ми харесваше, песните му също.

Гарванчето и аз мисля, че е Михаела Маринова.
Пчелата Маги Дж.

Розата не е Роберта, според мен. Обаче коя е?
На мен мн ми прилича на Алекс Сърчаджиева, но на моменти ми изглежда по - възрастна дама, например Камелия Тодорова или друга известна от тия години.

# 842
  • София
Предложението за Камелия Воче, че е Розата, доста ме замисли. Може наистина да е тя, има такива маниери.

# 843
Аз нямах никаква представа кой е Шапката и мнооого се изненадах! Предполагах, че е някакъв по-скоро безизвестен актьор, но Къци - никога! Браво, Шапката беше пич! Жалко, че си замина, а ще гледаме на Ненчо конците да се мятат още.

# 844
Камелия Воче досега не беше споменавана, вярно. Чувала съм я да пее и друг път, но тази дрезгавина в гласа чух чак сега в този споделен клип.
Има едно специфично произнасяне на I love you, но в момента клиповете от Маскирания певец не тръгват, че да чуя как го пее там Розата.

# 845
  • София
Воче е добро предположение, но след като си пуснах изпълнението на Шапката от миналата седмица съм сигурна, че вкарват "ефекти" в гласовете им. Никога нямаше да предположа Къци с онзи глас.  Жалко обаче, че той си тръгна, беше ми интересен, аз исках Пилето да се маха.

# 846
Гарванът 10000 процента не е Михаела Маринова!

# 847
Воче е добро предположение, но след като си пуснах изпълнението на Шапката от миналата седмица съм сигурна, че вкарват "ефекти" в гласовете им. Никога нямаше да предположа Къци с онзи глас.  Жалко обаче, че той си тръгна, беше ми интересен, аз исках Пилето да се маха.
Къци каза, че в началото не се е стараел много. След това е положил много усилия да променя гласа си и да ни заблуди.  Явно е падала голяма подготовка. Харесваха ми изпълненията му.

# 848
Къци винаги е бил много старателен - спомням си още от Капките. Браво на образа, който създаде!

# 849
Розата според мен наистина е Нети. Пяла е в радиохор(имаше подобна улика или греша), занимавала се е с моделство, може би и с правенето на костюми зад сцената. Пръстенът може би е препратка към предложението й за брак към Дони.

# 850
Водете се от ръстта, който са дали за улики + - 2-3см.

Розата - 170
Нети на Дони 182!!!! никакъв шанс

# 851
Струва ми се, че Нети е много по фина, висока, източена. Розата е някакси закръглена.

# 852
  • Варна
Розата според мен наистина е Нети. Пяла е в радиохор(имаше подобна улика или греша), занимавала се е с моделство, може би и с правенето на костюми зад сцената. Пръстенът може би е препратка към предложението й за брак към Дони.

Нети е 180 см. Розата е 170 см. Воче мисля, че е над 170 см.

# 853
Воче като височина и улики не знам дали съвпада, но изгледах видеото напред, където пее песента и нейното изпълнение въобще не ми прилича с това на Розата. При Камелия няма толкова изявена дрезгавина. Освен да са добавяли много ефекти, не знам...

# 854
Аз все повече си мисля,че е Роберта.Най близък е гласът ѝ до този на Розата
Нети освен,че е върлина и няма тези гласови възможности.

Общи условия

Активация на акаунт