🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 6 /03.11. - 17.11.2019 г./

• 39 527
  • 874
  •   1
Отговори
# 855
Кой искате (а не предполагате) да върнат в Маскираният- бих предпочела Албена Михова или Къци- интересна беше тази Шапка, имаше доста разнообразни изпълнения. Иначе за предположения, очаквам по-скоро Бате Енчо или Иван Звездев, но добре скрити като ръст.

# 856
  • Lost in a fairytale ...
Не мисля, че е Роберта. Вчера чух нейна скорошна песен на английски- много кофти произношение има.

# 857
  • Испания
Искам да върнат Албенка или Димо.

# 858
Да, и Димо също, много малко го гледахме 😢.
Но заради височината, си мисля, че ще изберат някой друг. Обаче много трябва да се постарят да го скрият, например с нещо като “фалшиви” кокили.

# 859
  • Далечният изток
Добро предположение за Воче, но уликите нещо тотално ми се разминават с нея. Между другото винаги съм намирала някаква прилика между Жана Б. и Камелия Воче....
Воче пее много хубаво, но е по-скоро джаз певица, а и има звънък глас, докато Розата ми е рок от всякъде.

# 860
Колкото повече гледам това предаване, толкова повече се убеждавам, че на някои от изпълненията на участниците им променят гласовете нарочно. Вчера например, гласът на Розата беше променен нарочно, за да се чува като по-плътен. Продължавам да мисля, че Розата е Жана Бергендорф, колкото и да й променят гласа. Роберта, която е основно спрягана за нея, е много по-дребна от Розата, пък и не мисля, че ще се изяви в подобно шоу след толкова години. Пилето със сигурност е Дивна, миналия път много ясно се чу гласа й. Вчера Принцесата направо ме уби с тези чалга извивки на тази хубава песен, време й е да си ходи. Гарванът е голяма мистерия, но гласът му е много детски, освен ако не го променят нарочно. Къци ме уби вчера, изобщо не очаквах да е той Grinning

# 861
Ако използват ефекти за промяна на гласовете, докато пеят, изобщо спирам да гадая кой кой е. За мен гласът е водещ при предположенията, уликите са много отнесени, пък и поначало не съм търсила достатъчно информация за личния живот на предполагаемите участници.

# 862
Вкъщи с мъжът ми бяхме на 1000....% сигурни, че шапката е Дичо, ама...дърво Simple Smile Въобще не спрягахме Къци, само детето беше против нас с репликата..Аз не зная кой е, но не е Дичо ххиххии

# 863
  • София
Къци много ни изненада. Беше изключителен и чаровен в представянето си, и никой не очакваше, че под Шапката е той.

# 864
Значи, Розата няма никакъв шанс да е Роберта. Нито една от уликите не съвпада. А тембър, както знаем, се докарва. Капките ни го доказват вече няколко години.

# 865
Аз сега гледам
Гарванът звучи детски Simple Smile
Розата е страхотна!
Браво на Къци
Леля Гала е ужасна досада

# 866
Значи, Розата няма никакъв шанс да е Роберта. Нито една от уликите не съвпада. А тембър, както знаем, се докарва. Капките ни го доказват вече няколко години.
А, може.Аз понеже гледам отскоро и е напълно възможно да се изказвам неподготвена Grinning

# 867
Уликите са въпрос на тълкование, има някои, които според мен могат да паснат на Роберта (няма смисъл сега да го описвам, защото ->), при нея като фигура и ръст ми се струва, че има разминаване, затова мисля, че не е тя Розата.

# 868
Мислите ли, че панела знаят за всички маскирани кои са и само се правят на луди? Говоря за шапката. Стефан, като каза,че е Къци, Гала му се скара, че е издал кой е. Аз поне останах с това убеждение.

# 869
Мислите ли, че панела знаят за всички маскирани кои са и само се правят на луди? Говоря за шапката. Стефан, като каза,че е Къци, Гала му се скара, че е издал кой е. Аз поне останах с това убеждение.
Знаят ги, естествено. И въпросът на Мария също. И водещите ги знаят и изобщо всички се правят на утрепани, но шоу да има. Димо Алексиев не съм го гледала, но миналия ден от нета изгледах едно негово изпълнение. Ами, толкова очевидно беше, такъв разпознаваем глас.

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 16:21 от evencee

Общи условия

Активация на акаунт