🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 6 /03.11. - 17.11.2019 г./

• 39 837
  • 874
  •   1
Отговори
# 525
И на мен ми напомня на Камелия Т. Розата.

# 526
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Ако се хванем за 15-те години, то е някой станал много популярен около 2004 година. Повечето предположения отпадат по този фактор.

Аз продължавам да смятам, че е Куката.

# 527
15 години на колела ми звучи, като за някой, който постоянно пътува и обикаля. Но много се чудя дали значи това...

# 528
Тоя Куката сефте го чувам. Не ми се иска да е Къцамун, въпреки че има улики сочещи към него, да.
- Аз съм интересен. Аз съм нестандартен. Аз съм винаги извън рамката. - Герой съм в много истории, надявам се, любим. - Ама и аз имам любим герой. /Гушка плюшени играчки Шрек и Мики Маус/ - На уважаемия Панел ще кажа, че много добре умея да дърпам конците на разни марионетки.
Тези улики ме навеждат на мисълта за куклен актьор, затова ще направя изстрела случайни - Кръстю Лафазанов /едва ли/, Ненчо Илчев и Румен Угрински, Ники Станоев. Ненчо е от село. Някои са озвучавали детски филми, други са кукловоди, всички - комици. Обаче с - колело, пчели, немски ... съм греда с навръзването.
- Обичам да чета за себе си. И другите обичат да четат за мен, но почти всичко, което пишат, са пълни глупости. - На сцената се чувствах лудо. Обичам шоуто и то ме обича.
Брех, че самочувствие! Някой достатъчно известен, за който пишат често?!?
- Имам голям диапазон на гласа.
Тук съм шах и мат. Фънки? Пълна манджа сътворих. Предавам се, мога до безкрай така.

Абе, Шапка, ако четеш тука, я кажи кой си и да спираме с гатанките! Много ме човърка, правилно не го гледах досега.

# 529
Ми на мен на Гъмов ми отговарят, но някой тук беше казвал, че бил в щатите по време на един от концертите. Иначе и той е куклен актьор, мисля.

# 530
  • тук, на мястото си
Павел Владимиров, но уликите нещо ми куцат.
Пишат 173 см височина, а мене ми се струва, че Шапката е колкото Рачков, че даже и по-нисък.

# 531
Къци не беше ли много години  водещ на шоу с въртене на колела с награди за участниците.

# 532
  • тук, на мястото си
Да, колелото на късмета.

# 533
Но “ Повече от 15 години не съм слизал от педалите.” не е равнозначно на да въртиш колелото на късмета, според мен.

# 534
Метафора е според мен. Преди 15 години да се е прочул и досега е все "на педал".

# 535
Дълго се чудих и какво означават перките до морето. Реших, че просто насочва към североизточна България. Но се оказа, че първият конкурс, на който е лауреат моят заподозрян, е бил в Албена.

Педалите могат и да са на кола. А той явно много пътува (освен в чужбина, вкл. Германия) - солист е и на Варненската, и на Пловдивската опера, но пее и в Русе, Бургас, София.

Май само пчелите никак не ми се връзват.

# 536
Това е много интересно предположение, както и донякъде съм склонна и за Куката.
Но:
“ Фен съм на музиката. И тя ми е фен”
Заедно с
“другите обичат да четат за мен, но почти всичко, което пишат, са пълни глупости.”
Не знам защо това ми звучи като за някой, за когото излизат често жълтини и участва под някаква форма - гост, водещ или някаква друга роля в музикални събития. Нямам идея защо ми навява асоциация това със спортист. Или само относно музиката - актьор, който има в спектаклите си музика- такива имаха Камен Донев, с Коцето-Калки и Дони...

Последна редакция: ср, 13 ное 2019, 15:22 от fenyx

# 537
“ Фен съм на музиката. И тя ми е фен” - говори директно за известен певец, който може пък и да обича да слуша и съвсем друг вид музика.

“другите обичат да четат за мен, но почти всичко, което пишат, са пълни глупости.”
За това нямам идея - може и просто да се шегува с десетките версии, които се появиха за това кой е той...

А с пчелите също може да има някаква връзка. Пише, че е пял в Австрия. А на покрива на Виенската опера имало пчели. Знам ли, може и вътре да влизат и да хапят Simple Smile.

Е, това е само предположение, в което поне има връзка между бръснарството, царя, перките, педалите, Летния театър на Варна. А уликите винаги са много двусмислени.
Кой знае, може и съвсем друг певец или артист да е. Но определено се споменават думите "сцена", "голям диапазон" (по-скоро говори за певец), "партия" - пак навява асоциация с опера.

# 538
Някъде бях прочела, че Енчо Кирязов има три апартамента, но живее във фургон ...

# 539
Аз имам няколко предположения за шапката, които съвпадат с част от уликите - Стефан Вълдобрев, Куката, Николай Урумов, Румен Угрински. Сякаш последния е по-вероятен от останалите.

Общи условия

Активация на акаунт