🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 6 /03.11. - 17.11.2019 г./

• 39 820
  • 874
  •   1
Отговори
# 630
Всъщност и аз съм на мнение, че Алекс Раева най-много отговаря на всички улики. Кой знае, може да се кани и да се омъжва скоро Simple Smile
Спри да си мениш мнението през 2ч.! Как така „и аз“ при условие, че скоро никой не я е споменавал? Нали смяташе, че е Тони, после ти пусна мухата за Нина Николина и отново бомба Розата стана Алекс Раева. Joy Все се намира някой да ти отговори и опровергае, а на теб явно ти прави кеф. Последно със старият ти вече баннат профил се опитваше да ни убедиш, че Принцесата е Ани Хоанг. Гласът си била преправяла да звучал като този на Алисия, а уликите не съвпадали, защото... 
.....
А уликите винаги са много двусмислени.
.....

# 631
  • Бургас
София Джамджиева дублира доста филми.

# 632
Кой мислите, че ще си тръгне днес? Аз залагам на Пилето, но всъщност не ми се иска никой да напуска, защото ми се иска да ги слушам още.
Май и аз предполагам /интуитивно/ да е Пилето, но може би защото не ми е толкова интересно, пък и маската не е от най-красивите. (Наистина на Бухала беше хубав костюма, но персоната не искам да я коментирам.)
За Розата, не приемайте толкова буквално пръстена, ще видим каква ще му е идеята, да не стане като с играчката-възглавница за кученцето на Лъва. На Бухала от друга страна пък беше очевадна предметната улика, така че май няма да сме сигурни каква е идеята на предмета на Розата, докато не видим и кой е под маската.

# 633
Вече всичко очаквам от техните улики.
Може да е пяла на сватба. Mr. Green

# 634
Аз съм на принципа да отпадат първо тези, за които съм убедена, че знам кои са. Така че искам довечера да отпадне Ненчо.

# 635
"Спри да си мениш мнението през 2ч.! Как така „и аз“ при условие, че скоро никой не я е споменавал? Нали смяташе, че е Тони, после ти пусна мухата за Нина Николина и отново бомба Розата стана Алекс Раева."

Няма как да съм сигурна кой кой е - просто намирам някаква прилика. А някой може да знае нещо повече и да си каже какво мисли..
 Мнения, че е А. Раева видях поне 20 - не откривам топлата вода.
И нито съм имала баннат профил, нито знам коя е онази мацка Simple Smile. Спирам с хипотезите, щом не е забавно.

# 636
  • тук, на мястото си
На мене ми се иска да отпадне Принцесата.

# 637
  • Испания

И аз, ама не се надявам много, въпреки че разкараха Мазньо Михов, според мен, защото видяха, че няма пукнат положителен коментар.

# 638

И на мен, но мисля, че ще я държат до финала заради поддържат интереса на чалга аудиторията.
Същото е и с Пилето. Най-вероятно Кукера ще отпадне.

# 639
  • тук, на мястото си
Ненчо все повече ми заприличва на Рачков по лиготиите, но въпреки това ми харесва повече от тая Принцеса.

# 640
Много ми се иска да ни изненадат с някоя от маските, за които почти на 100% е отгатнат участника тук и да се окаже, че е всъщност съвсем друг човек. Ама надали...

# 641
  • София
Според мен не я бутат принцесата от предаването, а тя наистина си има фенове. Щом толкова хора плащат всяка седмица да й ходят на участията. Това кой й знае песните в темата, няма значение, защото и хората тук не пращат смс-и или поне е минимално количество.

# 642
На мен Принцесата не ми хареса единствено на последния концерт. Риана е голяма хапка и тя не се справи с нея. Пчелата също не се справи с Еминем. И в двете изпълнения нямаше пауър, както се казва.

# 643
  • София
Много ми се иска да ни изненадат с някоя от маските, за които почти на 100% е отгатнат участника тук и да се окаже, че е всъщност съвсем друг човек. Ама надали...
Един беше Димо Алексиев. Втори няма да има.

# 644
Сега гледам епизодите от втори сезон на американското шоу и да ви кажа честно  нашите костюми повече ми харесват. Ето ги тяхната Пеперуда и Цветето, нещо като нашата Роза.
Скрит текст:
.
Панелът и водещият на американците обаче са страхотни! Heart

Общи условия

Активация на акаунт