Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 113 642
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 1 200
Ултразвуковата ми четка за зъби е купувана на 17 октомври 2018, малко след това купих и зъбния душ, но не помня точно.
Лидълската хартия за печене я харесвам повече, бяла е, а в К е бежова...но ще взема и от нея Grinning
Тъпо...шоколади коледни в началото на ноември да пускат.. поне наличности да поддържат до празниците....

# 1 201
Отдавна не бях взимала от закв.сметана 20%. Днес купих, че пекох тиква и комбинацията е уау! обаче...рядка като тази в синята опаковка Confused  Преди едвам гребвах с лъжичката...
Не съм сама в тия комбинации значи. Точно днес имаше такова нещо вкъщи - печена тиква с орехи и при мен даже не със заквасена сметана ами с лидълската сладкарска извара. Другарчето ми първо гледа странно и с недоверие, после яде... после пак си сложи и пак яде Laughing Че и накрая ме попита сигурна ли съм че това не е заквасена сметана, на него все на такова му приличало...

# 1 202
Този комплект с Бейлис го имаше и в Кауфланд,но не обърнах внимание на какви пари.

# 1 203
И смесите за коледните сладки свършиха рано рано..хем знам че така става и не взех още един пакет. Сега без тренировка...направо за коледа ще месим с детето.

# 1 204
Да попитам от кухненската хартия Емека само ароматизирана ли има?
?

# 1 205
Тето, не се оплаквай. Коледни сладки стават и с гарам-масала.

# 1 206
Да попитам от кухненската хартия Емека само ароматизирана ли има?
?
Отговориха вече на този въпрос- не.

# 1 207
Керамичните чаши на Бейлиса са много готини, да кажа.
И аз ще ходя днес за сметана за тиквата. Във Фантастико имаше промоция на сметана 370 гр. за 2лв и нещо, да си гледат работата. И те имаха анкета, така им сипах здраво....

# 1 208
  • Пловдив
Някой сготви ли шкембето+езика? Да сподели как е... Simple Smile

Тета...?Ill

# 1 209
на сточна гара също имаше вчера енгри бърдс. купих въглени за каката, че рисува. малкият намаза някакви флумастри ...магически. аз намазах някакви намалени меса, вкл. заден джолан с кожа. познайте как ще се прави 12 часа в слоукукъра, мммммм. жалко, че беше 1 брой, иначе бих се запасила. рядко има джолан с кожа. имаше изостанали и есенции и други подобни, та се запасих.

# 1 210
  • София
Здравейте, търся дървената кутия с 10 игри (по спомен бяха шах, дама, не се сърди човече  др.), бяха ги пускали преди около 3 седмици, някой виждал ли е някъде налични?

# 1 211
Шкембе и език само на ресторант. Такива манджи които се готвят пет чАса няма как да подхвана.......

И при нас има безлактозно краве мляко на био щанда. Щом в нашия захлупен филиал има, значи навсякъде ще е налично-някой търсеше.

Взех едни нови вафлички-те май са тези които Брадата спомена с шоко нусата де-стоят до оригинала на Нестле "яж и върви" ли беше...

Дразня се на етикетите им - отново замразените калмари с червен етикет, а цената им висока и старата, ненамалена. Бързах, инак щях да се заяждам..

Оползотворих и прословутият ваучер за тенеке зехтин...

# 1 212
Тета, може ли цена, бройки и състав на тези нови вафли? Аз така подминавам сладкия щанд, особено след разместването, че не съм ги забелязала. Преди там стояха хлябовете... Joy

# 1 213
А, за кво са ти....аз за детето ги взех...
7 бр. 2.49лв май бяха.  Съставът....е дълъг. Има палма, оризче, глутенче и др.нещица...
Като тоблерон е формата на всяка вафличка, вътре с лешниково кремче шоко нуса и някакви ядчици са нарисували-сега вътре дъл има...не знам.

Теленор няма нещо мобилен нет...не мога да кача снимки. После като се оправи.

# 1 214
Ааа, не за мен. Но като са за детето все пак подбирам сладките неща- с глутен и ориз няма проблем, палмата повече не ми харесва...

Общи условия

Активация на акаунт