Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 113 633
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 1 185
Днес ходих и аз в Лидл. Нямаше го Бейлиса с хубавите чаши. Залепих се за едно уиски  Балънтайнс пак с чаши (хубави са и те) за 18 лв, ама после го махнах от количката(( Ирлански ликьор има още. Купих от сиренето в кутии на Милбона 1кг, много го харесвам, видях и че има някаква промоция на другите в кутия, ама още по-скъпо ми се видя и не рискувах.
Зареждаха усилено с нещата за рисуване. Много харесах аз статива. Кутиите ги бяха заредили, боички, четки, бе художник да си, въглени някакви и т.н.
Купих си пак от суфлето с шам фъстък, много , ама много го харесах.
Момичета, миналата година помня, че много търсехте опаковачните хартии. Видях, че има в Борово пред касите са към безалкохолното. Хубави бяха за мен, на 1.50 ролката. Имаше и подаръчни торбички 2 вида на 3.50 пликчето, ама не знам колко броя са вътре , та да се сетите който опакова да си вземе отсега))

# 1 186
Да попитам от кухненската хартия Емека само ароматизирана ли има?

# 1 187
За тази в Лидл не мога да кажа, но по принцип има неароматизирана Емека - на нея пише “no aroma”

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 18:09 от fenyx

# 1 188
  • София
Някой случайно да знае дали ще пускат пак уреди за коса. Преса конкретно.

# 1 189
Количката за кукли с какво качество е?

# 1 190
За тази в Лидл не мога да кажа, но по принцип има неароматизирана Емека - на нея пише “no aroma”
Да, знам и затова питам дали има и от двата вида. Благодаря все пак 🤗

# 1 191
  • София
Някой случайно да знае дали ще пускат пак уреди за коса. Преса конкретно.
Преди Коледа винаги пускат.

# 1 192
Значи и сешоар да чакам, трябва ми мощен. Дано да пуснат.

# 1 193
Количката за кукли с какво качество е?
Аз съм доволна, взех я на малката за миналата Коледа, оттогава е в постоянна експлоатация, не е мръднала.

# 1 194
  • София
Днес ходих и аз в Лидл. Нямаше го Бейлиса с хубавите чаши. Залепих се за едно уиски  Балънтайнс пак с чаши (хубави са и те) за 18 лв, ама после го махнах от количката(( Ирлански ликьор има още. Купих от сиренето в кутии на Милбона 1кг, много го харесвам, видях и че има някаква промоция на другите в кутия, ама още по-скъпо ми се видя и не рискувах.
Бейлис с чашки или с нещо като чаша за път има в Метро на 22,99лв до края на годината.
Скрит текст:

# 1 195
  • Варна
Този бейлис с чашки го има във всички вериги на брошури, цената варира, най-високата е към 24лв.

# 1 196
  • shumen
Моя сешоар е от Лидл,но сякаш не е много мощен.
Бейлис,но без чашки,аз си взех от друг магазин.Този с чашките там го нямаше.

# 1 197
Някой знае ли кога ще пуснат от зъбните душове.. Около 60 лв бяха

# 1 198
Аз чакам и ел. четките за зъби. Не съм ползвала досега и смятам за начало да пробвам с нещо по-евтино, за да видя дали ще се спогодим изобщо. Иначе взехме на детето. Като я отворихме в нас, що да видим! Резервната глава липсваше. Явно някой е преценил, че му трябва само тя и се е "обслужил". Даже не бях обърнала внимание, че кутията е отваряна. Е, смениха ни я, но от тогава отварям и гледам дали всичко си е на мястото.

# 1 199
Бейлиса с чашките търсих, но нямаше и от двата вида дето са показани, нито без чашки, ни с чашки... бе няма да се подслаждам е ясно. Във Фантастико комплекта с чаши го има, ама е 32лв или 33 беше.
Не, че съм някакъв познавач и ценител, ама бях решила да го взема и като го няма се надъхах нещо...

Общи условия

Активация на акаунт