Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 111 036
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 1 980
  • have faith and be patient ..
Ходих до лидл в к. к. Дружба.. Термоклин, чорапи, гети,чорапогащници, ботуши,авокадо.. Няма помен от нищо, надявах се да не е толкова разграбен.. Жалко късно видях таз седмичната бролура, както и да е утеших се някак си

# 1 981
  • shumen
Аз съм по доволна от препарите на Лидл,отколкото Доместоса.Идва ми силен и в банята мога да се удуша като измия с него.

# 1 982
  • Благоевград
Някой да е видял каква цена са сложили на големите опаковки на Dove? Вчера тъкмо ги редяха и ми беше неудобно да питам.

# 1 983
Някой да е видял каква цена са сложили на големите опаковки на Dove? Вчера тъкмо ги редяха и ми беше неудобно да питам.
Ако става дума за душ гела, 6 и нещо.

# 1 984
  • Благоевград
Ако става дума за душ гела, 6 и нещо.

Точно за него. Благодаря! В Кауфланд 500 мл  е около 7.50 лв.

# 1 985
  • София
Някой да е виждал в София да има останали автоматични поводи за куче?

# 1 986
  • София
Върнах тостера и управителят директно ми заяви, че ще ми върнат парите. А аз исках тостер. Влязох в магазина, останали два, пробвахме ги с управителя, и техните жички не се зачервяват. Без тостер съм сега 😩

# 1 987
  • София
От двете външни стени на тостера, жичките се загряват винаги повече отколкото на двете вътрешно. Причината е, че в центъра между двете филийке развива по-голяма температура и ако жичката е с по-голяма мощност ще прегори филиите.
Принципът е пробвате и гледате как е изпечена филията  Wink

# 1 988
  • Някъде по Дунава
Мнения за месомелачката от новата брошура. Дали си струва покупката?
Да побутна питането.

# 1 989
За мен покупката си струва, ако имаш домашно месо и ще я ползваш. Иначе във всяка месарница могат да ти смелят. Не си заслужава хамалъка по чистене и складиране. Извинявай, но пак не отговорих на въпроса.

# 1 990
  • Някъде по Дунава
В града ни няма месарница, където да мелят. Определено ще я ползваме. Чудя се дали не слаба. Гледах по разни сайтове по- мощни и съответно по- скъпи.   Питането ми е конкретно дали този модел е читав.

# 1 991
Аз бих се доверила на силвър крест! На тази цена едва ли ще намериш. Имаш е 3г гаранция-и то с безпроблемно ползване...без въртели.

# 1 992
Аз може би някой ден ще си я купя.Освен за месо,става и за курабийки,за мелене на домати за лютеница и други...Струва си.
Сега съм хвърлила поглед на фраера.😄

# 1 993
На фрюндера искаш да кажеш Joy

# 1 994
На фрюндера искаш да кажеш Joy
От френд ли идва,защо му викате фрюндер,светнете ме малко 😂😂
Няма ли да има нова тема?🤔

Общи условия

Активация на акаунт