Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 113 324
  • 1 998
  •   2
Отговори
# 135
Скрит текст:
Тези кошнички си ги направи сама с обикновено или бутер тесто.
В Румъния имаше в супермаркета празни еклери, това ми се видя много готино,и не бяха скъпи. Пълниш с каквото ти душа иска...
Празни еклерчета има и в София
Скрит текст:
На паркинга на Bauhaus, който е срещу централните гробища ( не знам дали има друг магазин ), като влезнеш в паркинга от дясната страна има сграда с магазини. Вътре най в ляво има един много голям италиански магазин, там има еклерчета и други доста интересни неща
[/quote]
Скрит текст:
Италианският магазин е Чао, има и в Бургас и някъде по магистрала "Тракия" - има и каноли за пълнене, уникални са! Въобще магазинът е много хубав, точно на гърба на ТЕЦ София

# 136
Леми, честито ти ново чопърче! Smiling Imp Много хубаво си описала как НЕ се отваря мелничката... Joy
Фанфанито, разсмя ме с оросяването на мозъка Grinning

# 137
  • Beyond the stars
Гащеризон такъв имам от другаде, супер уютен ми е въпреки събличането по боди в тоалетната Grinning

# 138
  • софия
Скрит текст:
Тези кошнички си ги направи сама с обикновено или бутер тесто.
В Румъния имаше в супермаркета празни еклери, това ми се видя много готино,и не бяха скъпи. Пълниш с каквото ти душа иска...
Празни еклерчета има и в София
Скрит текст:
На паркинга на Bauhaus, който е срещу централните гробища ( не знам дали има друг магазин ), като влезнеш в паркинга от дясната страна има сграда с магазини. Вътре най в ляво има един много голям италиански магазин, там има еклерчета и други доста интересни неща
Скрит текст:
Италианският магазин е Чао, има и в Бургас и някъде по магистрала "Тракия" - има и каноли за пълнене, уникални са! Въобще магазинът е много хубав, точно на гърба на ТЕЦ София
[/quote]
Еееее, ужасни сте! Бях го забравила този магазин и вие сега го споменахте.

# 139
Мерси Долче Kissing Heart много ми липсваше то. Вадих да се боря с блендера, ама не си е работа. 😸

# 140
Изглежда и моята мелничка не се отваря. Не мисля да я насилвам повече, че ако я повредя, ще ме е яд. Като свърши подправката може да си поиграя още.

# 141
  • Пловдив
Аз да поФаля едни ловджийски наденички Simple Smile Синът е луднал по тях, ама верно са вкусни. В опаковка като карначетата и на вид така, само че не са навити..към 4 и нещо струват. Ей ся омете една тарелка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 142
Знам ги тия наденички..биват, биват...
Взех крушов чай.....ама сал един. Много му тънко намалението...

# 143
  • София
Видях само един квадратен душ, но беше отворен...
Дали харчат много?
Чудя се дали този да си оставя (не е монтиран) или питата. Rolling Eyes

Кроасаните MAx от 3та стр.ми ги хванаха на редовната им цена 89ст... Колко ли са се минали днес.

# 144
Бях към 12ч в Борово-Лидъл. Имаше 5 душа поне неотворени с квадратна пита и 2-3 с кръглата. Може да са извадили след вас или да не сте видели мястото. Не вярвам да са ги изкупили, не ги заглеждаха.
А иначе поне аз съм за кръглия, ама съм изостанала май. Просто квадратния ще ми пръска сигурно повече, не знам, кръгъл бих взела, но и квадратния е хубав и модерен, та...
Проверете утре пак, ако имате път и пак разгледайте, ама хубаво. Мисля не ги виждате. Този отворения май е срещу замразените стоки-сладоледите, а има натрупани по пътеката (не помня коя беше, в средата някъде се падаше, от ляво към касите обърнат)

# 145
Благодаря.
Италианския магазин постоянно ми го хвалят различни люде, трябва да ида Sad

# 146
  • София
Срещу биохраните, 10 кръгли и един квадратен. В 19.30

# 147
Освен опаковката на квадратния да е сложена най-отгоре и да ме е заблудила купчинката, че са все квадратни под нея ...ама не беше отворена никаква кутия.
Всичко , ако си огледал, значи..
Те бяха по-средата на пътеката, не в края.
Вероятно си огледал всичко и е така, не знам , аз това видях..((

# 148
  • велико търново
Някой с мнение за без кофеин овото кафе?

# 149
Видях само един квадратен душ, но беше отворен...
Дали харчат много?
😂 Това не зависи толкова от душа, а от кой е под душа. Ако съм аз - положението е много зле. Обмислям емиграция към държава, където водата не се плаща. 🤔

Общи условия

Активация на акаунт