Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 113 646
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 1 275
Благодаря ви за отговорите за ски екипите,аз детски взех,въпроса ми е по скоро за тези за възрастни,дали са комфортни за каране и движение.

# 1 276
Миленски, авокадото е зелено, но понякога докато виси в Лидъл почти узрява и започва да кафенее, тогава няма нужда да го чакаш в къщи да узрее.

# 1 277
  • София
Миленски, авокадото е зелено, но понякога докато виси в Лидъл почти узрява и започва да кафенее, тогава няма нужда да го чакаш в къщи да узрее.
Нямаше тогава започнали да зреят ,всичките бяха зелени. Купих и за пръв път 10 дни,и до банан седя и все тая.Сега пак имам едно такова.
С големите не ми се е случвало да не може да узрее.

# 1 278
  • София
Благодаря за отговорите за термобельото Hug
Миналогодишното сякаш беше малко умалено. Едва го напъхвах моя син, а уж взех малко по-голям размер. И сутринта купих, но още не го е пробвал.
Който търси детска каска, току-що се връщам от магазина в Младост 4, сменях размера. Сутринта имаше доста, сега едва намерих една зелена Л/ХЛ. Сиви имаше 1-2 и розови също 1-2. Не вярвам да са се разграбили за 2 часа, но знае ли човек.

# 1 279
Благодаря за отговорите за термобельото Hug
Миналогодишното сякаш беше малко умалено. Едва го напъхвах моя син, а уж взех малко по-голям размер. И сутринта купих, но още не го е пробвал.
Който търси детска каска, току-що се връщам от магазина в Младост 4, сменях размера. Сутринта имаше доста, сега едва намерих една зелена Л/ХЛ. Сиви имаше 1-2 и розови също 1-2. Не вярвам да са се разграбили за 2 часа, но знае ли човек.

Много благодаря. Значи да го пробваме, преди да го изпера Joy Щото аз обикновено пера наред и после се чудя какво да ги правя такива умалени.

# 1 280
  • София
Килимчето с две лица някой знае ли от какъв материал е?

https://www.lidl.bg/bg/p/da-bde-koleda-igrachki/kilimche-za-igra … s-dve-lica/p32330

# 1 281
Ако не се лъжа харесвахте кремообразната извара....за какво я ползвате? Взех една кофичка и сега се чудя какво да я правя 🤔, нещо сладко?

# 1 282
Заредих хубаво количество шоколадова глазура. Меденкоправенето може да започне.

# 1 283
  • Варна
Ако не се лъжа харесвахте кремообразната извара....за какво я ползвате? Взех една кофичка и сега се чудя какво да я правя 🤔, нещо сладко?
Смесих я с течен шоколад и я използвах като крем за торта. Сложих едно към две шоколад - извара и стана леко кисело, но се хареса у дома. Ако правя пак ще сложа повече шоколад.

# 1 284
Имам въпрос - детското долно бельо за ски, ако някой има впечатления - гледам, че е изцяло изкуствено - запарва ли, удобно ли е? Бях харесала един комплект от мерино в шушулка, но естествено нашият номер свърши първи, та накарах мм да купи днес от лидл, въпросът е дали да не го върне.
При мен обратното, купих от мерино и сега се чудя дали да ходя и за това или няма смисъл. Доста е боцкаво мериното и не знам дали ще иска да го носи, а лидълското загледах миналата година и подминах, не беше нищо особено, но пък поне е мекичко и безшевно.
И за тийновете ли са умалени? Другата седмица видях, че ще има за възрастни, но се чудя дали пък не мога да се напъхам в 164 /както обикновено/.

# 1 285
Сладко, солено... кой каквото обича. За мен наподобява крем сирене, а според приятеля ми прилича на заквасена сметана. Слагала съм в крем смесена с бита сметана, който иначе се прави с маскарпоне или крема сирене. Чудесно си стана. Смесена с нарязани плодове е хубав десерт също. Или с мед и орехи или други ядки. Тия дни печена тиква гарнирах с нея, нищо друго не съм й слагала но аз и не обичам много сладко де. В салата Снежанка или подобни разядки вместо цедено кисело мляко си я ползвам. Намазана върху филия или крекер също е вкусна. Или натюр, или смесена с подправки там кой каквото харесва вкъщи. С маслини също ми се комбинира много добре и си я ям и така.

# 1 286
  • Стара Загора
Ако не се лъжа харесвахте кремообразната извара....за какво я ползвате?
https://m.bg-mamma.com/?topic=1015368
Този сладкиш и лимонов кезекухен правя с кремообразната извара

# 1 287
Днес много неща накупих сутринта за децата, много съм доволна. За малкото взех яке и ръкавици, ръкавиците не са много добри, от опит знам, но пък ще изкара зимата с тях. Взех за малкото дебел суичър за под якето за ски, че не топли много, но пък голямото с такава конфигурация дрехи си беше много добре миналата година. Имаше намалени на 14 лева панталони за дъжд и взех и за двете по един. При нас имаше наизвадени много цветове якета за ски, явно от предишни години, определено имаше голям избор, поне 6 цвята бяха, ако не и повече. Взех хартия за подаръци, хубава е и не се къса при опаковане, освен това е на добра цена за тази дължина. Не можах да подмина и коледните дрънкулки...едни звездички и едни звънчета (за ужас на мъжа ми) забърсах. Взех и от розовата глазура, някой я похвали и в този ред на мисли, знаете ли като се стегне лепне ли?

# 1 288
За новата книга на Манчев и Шишков какви ще са условията? Точки ли?

# 1 289
Златни сте, благодаря 💐

Общи условия

Активация на акаунт