Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 111 201
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 1 860
На обяд в нашия филиал нямаше зелена салата Flushed
И от пилешките промоции имало е само цяло пиле и бутчета, каза ММ.
при нас имаше салата за цял краварник, и пилета, и авокадо...абе мениджър филиал е заредил коледно.
Казах ли ви, че има една касиерка която много ме дразни. Дъвче дъвка, мляска и си говори с другата касиерка на съседната каса, лични разговори (примерно: "ох сега си взимам едно кафе и отивам да дръпна 2 цигари, после си ти ")бута ми покупките толкова бързо все едно е на рали, а знаете мястото е малко...после ми изсипва рестото на стотинки и започва да обслужва следващия клиент.  Mr. Green И аз бързам да хвърлям в количката, продуктите ми стават на нищо, да и вляза в темпото. За "довиждане" не можем и да мечтаем.  Tired

# 1 861
И при мен имаше такава. Искаше да й платя преди да махна нещата си от лентата. Ама не случи на клиент 😆- Тета първо прибира стоката..накрая бицале...😜

# 1 862
Лъки, направи и забележка бе, и аз много мразя касиерки дето си водят лични разговори докато ми маркират стоката, независимо в кой магазин. После все има грешка.

# 1 863
МОЛЯ за отзиви за Благодаря!

От сестра ми знам, че не е нищо особено, но за трохи ставала. Кога ще я пускат, че не я видях в каталозите?

# 1 864
Лъки, направи и забележка бе, и аз много мразя касиерки дето си водят лични разговори докато ми маркират стоката, независимо в кой магазин. После все има грешка.
Аз не мога да взема думата. Днес например когато плащах тя си говореше с другата касиерка, че не трябвало да затваря 3та каса. Махленска история. Обаче си права за грешките, защото същата "дама" веднъж ми беше маркирала един продукт 2 пъти, 1,59лв, обаче после видях, че не ми е маркирала айсберга, та за мен беше ОК сметката, обаче за тяхните наличности в магазина не знам.

# 1 865
  • In transit
МОЛЯ за отзиви за Благодаря!
Супер е! И с много издръжлива батерия.

Забравих да похваля и аз авокадото в торбичка. Доста му се чудих, ама утре ще купя още. Grinning Много добро!

# 1 866
Да, много е вкусно това авокадо, този път го хапвам направо натурално (или с малко пармезан).

# 1 867
Мистик, те тези навсякъде са останали-никой не ги ще тия линцери.
Защо? На мен доста добре ми изглеждат...А и в готов вид ще са доста количество, като им се добавят другите продукти. Мен доста ме изкушават- да се радва детето, изглеждат лесни и бързи...Изобщо не ми се меси тази година, иска ми се веднъж и аз да се улесня Stuck Out Tongue Winking Eye При нас имаше и едни елхички- кое им е по-хубавото?

Детето се кефи да изрязва формички. Имаме много видове- лидълски ъфкорс. Елхичките са такива. Линцерите го застилаш в тавата и после готови ги режеш. Няма забава..
Ама недейте така, моля ви((( Подлъгахте ме тук с тез смески и аз като ги видях имаше от трите вида. Гледах и мигах и взех линцерите, че по-така ми хванаха окото. После Тета писа, че търси елхички или другите бяха и се замислих, отидох пак за нещо не помня какво и гледам само 2-3 пакета с елхи, другите свършили, а моите стоят и никой ги не ще((
Купих и елхичките да се не мина. Ми то в тях има формичка, а в другите нямааа((. Хич не знам как да ги правя. Купих и шипков мармалад (че и такова нямам) на Родна стряха пак от Лидъл специално. И съм решила, елхичката да я ползвам за форма на тези линцери и после да ги мажа с мармалада и не знам точно как се прави, ще прочета, ама нещо такова си представям. В работата нещо споделих за Лидъл, че има коледни неща и една колежка се разбъбри за сладките, колко хубави били, колко хрупкави и те така. Ама и тя е взимала само тези с формичката, то аз имам и някакви снежинки у нас формички. Та..състава май е еднакав, ама като се намаже с мармалад или течен шоколад май също би станало и ще са "сочни" от другите си мисля или поне, като се сложат в някакъв поднос и са различни ще има хубав вид. Нещо такова си представям аз. Ми като пишете смески, що не пишете и с елхички или там от кои да взема(( Сега..има да си правя нещо, дано поне едните уцеля.
Не съм ходила тази седмица, само ви чета. Ама много пиене ще има другата и може да им се представя)) Мен никога не ме избират в игрите, чувствам се все пренебрегната, не е честно((

# 1 868
То се чете ☺☺☺
Как се приготвят де. На кутията си пише.
С елхичката се замесва маслено тесто...прибавяш яйце и масло. Разточваш, изразваш с формата и печеш за кратко. Това е.

Линцерите се разстлила сместта в тава директно. Не се изразват с форми..защото е сухо като се изпече. Няма как просто. Само с ножа.

# 1 869
Фанфанито,къде намери сместа за сладките с елхички?

# 1 870
  • Пловдив
Аз по повод на махленските разговори им писах на формата за обратна връзка дето беше след като регистрираш бон Simple Smile Наредих ги яко Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 871
Фанфанито,къде намери сместа за сладките с елхички?
В Борово Лидл, ама беше, когато ги пуснаха и седмица след това. Сега май вече няма никакви, дори тези дето не са харесвани((
Тете, ама нали пак трябва да се режат, защо да не ги с формичката направя,вместо с ножа. Там също се слага яйце и масло или какво беше, бе май е същото, ама не съм сигурна, не ми се ходи да гледам
Някой беше купил бутер кошничките и да питам за всеки случай дали не се пекат, защото ми се виждат готови, ама знам ли..Прибрала съм всичко в един шкаф да си чака реда, не съм чела, ама смеските ги погледнах, но забравих вече какво беше.((

# 1 872
Аз по повод на махленските разговори им писах на формата за обратна връзка дето беше след като регистрираш бон Simple Smile Наредих ги яко Stuck Out Tongue Winking Eye
И, има ли промяна?

# 1 873
Да знаете случайно през колко време пускат хлебопекарни и чаршафи.Дали ще има скоро?

# 1 874
  • Пловдив
И, има ли промяна?
ами надали е от това, ама са по-сдържани Simple Smile  Но смениха и доста от персонала, та...

Общи условия

Активация на акаунт