Как се забавлявате?

• 2 053
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
Забавлявам се когато гледам интересен филм, когато пия кафе с приятелки, когато лафя с мъже във Интернет...и още и още...списъкът е дълъг

# 16
  • София
да сме на маса с приятелите ни; да съм на морето и да се пържа на плажа; да съм на планина също обичам, точно по това време на годината, тук да е 30-35 градуса, а там да ходя с яке - голям кеф; да пазарувам естествено; да вися във форума, а междувременно ме чака куп работа; да ходя на кино, няма значение филма ...

# 17
Само свободно време да има, забавления винаги ще си намеря Grinning
Едно от последните ми е спускането по пързалките на Акваполис с ринг- ех, голям кеф Mr. Green 2 недели подред ходих там-не ми омръзва:)
Обичам да ходя по концерти на открито, капанчетата край морето са ми слабост. Чуствам ли се еднообразно, заминавам на планина Laughing

# 18
Искам да мога да карам ролерииии  Sad
Аз пък мога,ама не искам  Laughing!

# 19
Как се забавлявате?И не искам да започвате с това, колко ви е забавно когато сте с детето си,с мъжа си,с леля си и стринка си.

hahaha hahaha hahaha

Знаеш си какво ще стане и предварително уточняваш.

Обичам да правя и ме забавляват много неща. На моменти съм.
Естествено всичко започва от там как оставям детето у майка ми и ако може мъжа ми да е командировка поне за два дни, и да е оставил някой лев. Оттук нататък според настроението - излизам с някой приятел, или с повечко тайфа, или си сипвам едно алкохолно и си пускам фимл. Лягам си на спалнята сама и ми е кефф - е, и във форума надниквам  Wink.

В последно време се забавлявам да готвя - ама по три тави, като се хвана докато не се офунтя на лук не спирам.
Дано да е временно, че другите варианти по ме устройват.

Ако сме с малкия пак се забавляваме, но по-умерено - слушаме музука, танцуваме, смеем се, лигавим се, правим рула от чаршафите.

# 20
Като се съберем една тумба луди майки за връзване и правим щуротии,които са били присъщи по-скоро в тийнеджърските ни години/не казвам кви точно,че малко мъ и срам.../ Като ходя на море / това ми е слабост/ Последното ми "забавление" - отидох за 2 дена до морето, забавлявах се страхотно,а най-големият купон беше като си изпуснах рейса, а сутринта трябваше да съм на работа.../което пак се дължеше на забава в кръчма и лаф с дружката на водчица...абе за това писах при муните,да не се повтарям. Та страшно се забавлявам като правя глупости Mr. Green

# 21
Когато мога с много приятели на заведение,а когато не-вкъщи с малката ми градинка   flower а също и на  ribolov

# 22
Да чета книги
Да слушам музика, зависи от настроението каква. Най-много се зареждам с хеви метъл Simple Smile
Да пътувам, да вуждам нови места.
Да карам ролери или зимни кънки или ски
Да плувам (в море, басейн, все едно...вода да има)
Да ходя на купони, по клубове, където и да е, само да се танцува. Обожавам да танцувам!
И да флиртувам обичам, харесва ми да чувствам че още има мъже които да ме харесват...но само до толкова ,семейство си имам все пак:)
И обичам да говоря, много...Simple Smile

# 23
  • Варна
Определен тип музика, филми, книги, тенис, ски, да летя, компилации от снимки, рисуване, екскурзии, разговори с хора, познати и нови, след които ми е станало топло и усмихнато на душата. Това се сещам набързо.

# 24
  • В светлината на слънцето
Да чета хубава книга, да гледам хубав филм, да се разхождам, да танцувам, да пазарувам, да ходя и откривам приятни кръчмички. Но най-много от всичко обичам да мечтая и градя планове. Сигурно звучи абсурдно, но обожавам часовете, когато мога да затворя очи и се пренеса в някакъв друг свят, който променям по някакъв свой начин. Не всички от тези мечти се сбъдват, но нали затова са мечти...

# 25
Верно че имаше и такова нещо  Tired А сега набий ме, но напоследък забавленията ми наистина са свързани основно с децата. Кефя се да ги снимам, да ходим с тях на пикници и да караме колелета, т.е караме аз и голямато, дребното се вози на седалка зад мен, а таткото си седи в къщи и си ръчка по компа Grinning Чат пат ходим на кино.
Ако случайно си откопча лично време ще се ориентирам към следните категории - фотографски курс, приятна екскурзийка за няколко дни на някое място без народ, лигаво събиране със семейни приятели в някоя чревоугодническа кръчмичка.
Има и разни други неща, които правя  като гледане на телевизия, рисуване, бучкане по цветята, четене на книжка и т.н., които по- скоро бих ги причислила към категорията отмора, а не към забавление.

# 26
Карането на мотор може да ме доведе до екстаz. Жалко, че доста рядко се zабавлявам по тоzи начин...  Confused

# 27
Пускам силно музика,гримирам се и започвам да сменям дрехи пред огледалото танцувайки.След два часа съм направо гроги!

# 28
  • Кацнала на едно дърво.
Много обичам да съм сама.
Най-любимо удоволствие ми е четенето. И писането, но когато ми върви. Когато не ми върви и имам срок, който ми диша във врата, никак не ми е забавно.
Музиката - зависи от настроението - опера или най-тежък рок, или най-тежък рап, абе - нещо тежко.
Да пея и подскачам.
Тичането в парка всяка сутрин, събрала съм си най-любими, яки парчета в емпетройника, голям кеф.
Да ходя на кино страшно обичам.
Да карам ролери.
Да пътувам.
Да си майсторя разни глупости, кичила и смешни неща.
Да рисувам смешни неща.
Понякога обичам и да си приказвам със сродна душа.

# 29
  • Варна
Обожавам да танцувам! Това ми е най-най забавлението Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт