Подготовка за малкия човек - тема 9

• 39 381
  • 760
  •   1
Отговори
# 105
Тrevichka, въпреки това, ще се радвам да ми отговорите на въпросите, вашето е почти същото, фирмата производител е една и съща. Извинявам се, че питам толкова. Но за мене важно мнението на ползвателите на продукта, още повече, че нямам възможност да го видя на живо.

# 106
  • Варна
mazurka, аз съм много доволна от нашето. Бебчето е на 5+ и леглото не дава признаци за скърцане. Стабилно е, семпло и красиво за мен. Даже не мисля да слагам и обиколници. Нашето няма плъзгаща се страна и гумени уплътнения. Съвсем обикновено, но това е което исках и търсих.

# 107
  • София
Досега разглеждах комплекти за изписване на бебе в нета и съвсем се обърках. Най-обикновените от 5 части ми се виждат недостатъчни. После харесах от 10 части с памучна пелена, двойно ватирана. Накрая видях такъв с порт бебе и като че ли най ми хареса, но не знам това порт бебе влиза ли в употреба после или по-добре одеялце?
Ще ми трябва за началото на март, живот и здраве.

# 108
mazurka, аз съм много доволна от нашето. Бебчето е на 5+ и леглото не дава признаци за скърцане. Стабилно е, семпло и красиво за мен. Даже не мисля да слагам и обиколници. Нашето няма плъзгаща се страна и гумени уплътнения. Съвсем обикновено, но това е което исках и търсих.
Много благодаря! Simple Smile

# 109
Досега разглеждах комплекти за изписване на бебе в нета и съвсем се обърках. Най-обикновените от 5 части ми се виждат недостатъчни. После харесах от 10 части с памучна пелена, двойно ватирана. Накрая видях такъв с порт бебе и като че ли най ми хареса, но не знам това порт бебе влиза ли в употреба после или по-добре одеялце?
Тези комплекти за жив обир.
Подберете си дрешки за изписването според сезона. Сглобете си сами комплекта. И без това се вижда само лицето и космонавта (пелена, одеало...там с каквото е увито)Не е нужен комплект от Н ненужни части.

# 110
  • Beyond the stars
Тези комплекти за жив обир.
Подберете си дрешки за изписването според сезона. Сглобете си сами комплекта. И без това се вижда само лицето и космонавта (пелена, одеало...там с каквото е увито)Не е нужен комплект от Н ненужни части.

+10
Изписаха дребен в комплектче с боди и ромпър, и с одеалце. Пелени, портбебета и т.н. дето не се ползват и комплекти за луди пари са абсолютно ненужни според мен.

# 111
  • Пловдив
Относно комплектите за изписване. Да, много са сладки, аз също си бях взела, към 50 лв дадох от 7-8 части беше. И какво стана, бебето се роди 54 см, почти 5 кг и спешно майка ми трябваше да сглоби нещо, което да става. Блузката и бодито от комплекта бяха сложени веднъж, единствено пелената се ползва и до днес, вече 11 месеца. Ако имам второ, няма да купя готов комплект.

# 112
  • София
Същата работа,и двете ми деца се рофихо по и над 4 кг.Акушетката се препоъи да ги намъкне в комплектите купени от свекърва ми още доде бях в 4 месец.Само пелените ползвах/м,другото си беше малко.

# 113
Има ли доволни от тези помпи? За медела и авент ми е ясно, че са най-добри. Имам  ръчна на авент цедя се с нея бързо. Но ми се иска да ползвам ел. Помпа на нормална цена  

# 114
  • Бургас
А имате ли впечатления от кошарите в Айко, по-специално тази - https://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=51&pid=121220& … IjAMFJlbDrN2rbvys

Едната ентусиазирана баба иска да я купи за подарък. В събота ще отида да я видя на живо и ще реша, но ще се радвам да чуя мнения. Аз се бях спряла на леглата на Дизайн бейби. За тази не пише каква марка е.

# 115
  • Beyond the stars
А имате ли впечатления от кошарите в Айко, по-специално тази - https://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=51&pid=121220& … IjAMFJlbDrN2rbvys

Едната ентусиазирана баба иска да я купи за подарък. В събота ще отида да я видя на живо и ще реша, но ще се радвам да чуя мнения. Аз се бях спряла на леглата на Дизайн бейби. За тази не пише каква марка е.

Нашата е от Айко и много си я харесам.
https://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=51&pid=101198&sgid=51

Но аз не съм фен на трансфорнърите по принцип, пък и бая място заемат.

# 116

Ние сме със същата, в друг цвят, купена е от Айко. Марката е българска - Канев или нещо подобно беше. Вече 2 месеца я ползваме, нямам забележка.

Както писах по-рано - предпочетох това креватче, пред такова на Лорели, защото е за стандартен размер матрак. На Лорели са нестандартни и много малко матраци стават за тях.

# 117
  • Бургас
Вълшебство и аз не ги харесвах особено този тип кошари. Но сега май ще е най-подходяща, точно заради мястото. С момчетата имах подобна на вашата и отделен скрин с повивалник до нея и ми беше страшно удобно. Но този вариант заема още повече място от трансформиращата кошара.
А на скрин и повивалник държа, защото няма къде да съхранявам дрехите на бебето.
Ще ги огледам всички модели в събота и пак ще мисля.

tooclose, много ти благодаря за мнението! А скринчето има ли ракла зад чекмеджетата?

# 118

tooclose, много ти благодаря за мнението! А скринчето има ли ракла зад чекмеджетата?

Има, да.

# 119
Момичета, имаше ли и кои бяха нещата, за които направихте компромис и поръчахте "2-ра употреба"? Говоря за сайтове като OLX и Bazar?
Заради малко по-рисковата ми бременност отидоха доста финанси по имунологични, генетични и всякакви други изследвания. Предстоят ни още значителни разходи за различни специалисти + пренатест+ ремонт на стая+ още кой знае какво.
Затова се замислям дали и кое от нужните неща може да се вземе вече използвано?
Знам, че много роднини и познати сигурно ще ни предложат неща от техните дечица, но някак си не мога да разчитам на това.
Ще се радвам да споделите опит? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт