Подготовка за малкия човек - тема 9

• 39 453
  • 760
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, с мъжа ми се чудим какви уреди ще са ни необходими за захранването - пасатор, блендер, сокоизтисквачка за цитруси, сокоизтисквачка за моркови и ябълки? На вас кое ви върши работа, кое ви е полезно?

Аз захранвах по ЗВБ и нищо от изброените не ми е трябвало, освен една приставка за готвене на пара

Какво е 3ВБ?

# 181
  • София
Захранване Водено от Бебето.

# 182
Захранване Водено от Бебето.

Аха Simple Smile

# 183
Само с пасатор се раминах. Захранвах водено от мен.  Mr. Green

# 184
  • Beyond the stars
Взех си уред на Филипс на много добра цена. Вероятно можеше и без него, но, доколкото се познавам, детето надали щеше да яде домашни пюрета толкова време. Супер улеснение за мързеливи като мен Grinning Още го ползвам да му топля ядене вътре и за разни плодови кремчета.

# 185
Ние още не сме стигнали до момента с пюретата, та и на мен са ми полезни вашите коментари. Имам стерилизатора на Кенгуру 3в1, не знам дали ще ми е полезен за приготвянето на храната.

Имам и блендер и пасатор, но мисля, че пасаторът ще пюрира по-добре.

# 186
Ние още не сме стигнали до момента с пюретата, та и на мен са ми полезни вашите коментари. Имам стерилизатора на Кенгуру 3в1, не знам дали ще ми е полезен за приготвянето на храната.

И аз имам такъв стерилизатор. Няколко пъти правих на пара картофи, тиква и тиквички и става супер, но моят се оказа бъгав и се изключва и трябва да го дебна да го включвам през 1 минута и се изнервям адски. Замислям се за друг уред и аз.

# 187
Мами, мога ли да си взема пижама за болницата или само с нощници ще е удачно? Най-вероятно е да родя със секцио, ако това има значение. За бельото също се чудя, задължително ли трябва да е еднократно или става с обикновени памучни бикини? Помагайте, че трябва скоро да приготвям багажа за родилното.

# 188
С нощници е по-удобно. Може памучно бельо, аз дори го препрочитах.

# 189
Две нощници си бях взела. Първата замина още след раждането. Естествено бях. Втората малко носих и си обух памучен клин, че бяпа страшни студове  януари. Задължително жилетка и чорапи. Минах с еднократни първите два дни. Два пакета. Сменяш и хвърляш.

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 22:50 от Maria_Mia

# 190
Родих с нощница, на сутринта ми направиха тоалет, раздвижиха ме, изкъпах се и си облякох пижама. Никой нищо не ми каза. Беше ми бомба. Не търпя нощници!

# 191
Мами, мога ли да си взема пижама за болницата или само с нощници ще е удачно? Най-вероятно е да родя със секцио, ако това има значение. За бельото също се чудя, задължително ли трябва да е еднократно или става с обикновени памучни бикини? Помагайте, че трябва скоро да приготвям багажа за родилното.

Зависи къде ще раждаш предполагам, но еднократните гащи така и не разбрах каква им е ползата, освен да ти вземат парите. Обикновенни памучни ще свършат работа (аз раждах естествено). След раждането можеш да ходиш облечена с каквото намериш за добре, блузите или нощниците е хубаво да са удобни за кърмене. Задължително си вземи обаче дамски превръзки за родилки, че обикновенните дразнят шевовете. И шише вода за родилното, аз нямах, а след това си жаден

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 00:01 от Little heart

# 192
  • София
С какви пижами спите с тези големи кореми?  Аз имам за бременни, но клинът е супер дебел, а в болниците е много топло. Според мен с нощница е най-удобно.
За гащите, на училището за родители ни предупредиха, че ако раждането е секцио, разрезът е ниско долу, хоризонтален и обикновени бикини ще дразнят раната. Да си купим бабешки дълбоки гащи. Аз смятам да заложа на еднократните.

# 193
  • Пловдив

И аз имам такъв стерилизатор. Няколко пъти правих на пара картофи, тиква и тиквички и става супер, но моят се оказа бъгав и се изключва и трябва да го дебна да го включвам през 1 минута и се изнервям адски. Замислям се за друг уред и аз.
Аз също имам такъв. Много добра работа ми върши, ако се почиства както е описано, няма да има проблеми.След няколко пъти правене на тиква и картофи и при мен започваше да се изключва и тогава го почиствах. Ползвах го 4 месеца, само яйца не съм правила, но малката вече е на кухня.

# 194
Аз имах 2 нощници за кърмачки, тези с копчета, и си носех пижама, която си облякох на 3тия ден.
Гашите 1 пакет еднократни, употребих си ги. И си имах памучни дълбоки от Лидъл, които се оказа много добри. Смисъла на еднократните е, че сваляш и хвърляш, а другите трябва да си ги прибереш за пране, а те може да са много замърсени.

Общи условия

Активация на акаунт