Подготовка за малкия човек - тема 9

• 39 452
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
Има ли някой, който да е поръчал от Хиполенд, когато им беше намалението, и да си е получил пратката? Вярно че пише до 5 декември да я очаквам, но все се надявах и по-рано да е. Толкова пък да нямат наличности... От Комсед съм поръчвала на намаление и дойдоха веднага.

# 166
  • Бургас
Има ли някой, който да е поръчал от Хиполенд, когато им беше намалението, и да си е получил пратката? Вярно че пише до 5 декември да я очаквам, но все се надявах и по-рано да е. Толкова пък да нямат наличности... От Комсед съм поръчвала на намаление и дойдоха веднага.
Днес получих на мейл номер за проследяване, тъй като го поръчах до офис на СПиди. Една позната преди 2 дни получи вкъщи вече поръчката си.

# 167
Аз днес си получих пратката от Хиполенд.

# 168
Аз още нямам никакво известие. За сведение си направих поръчката на 16ти сутринта към 8:10 ( нали беше удължен черният им петък до 16.11 / 09:00)

# 169
И аз нямам мейл за потвърждение от Хиполенд. Надявам се скоро поне да потвърдят, че ще изпратят поръчката.

# 170
Pinks, откъде взимаш Little Angels, не съм ги срещала по магазините?
Ами от магазини за вносни препарати от чужбина най-вече. Grinning Има и групи във фейсбук. Има ги и в някои бебешки магазини, но официално не ги продават. Внос от Англия са и забравих да кажа, че са на супер цена. Примерно 98 памперса за 20 лв. в малкия град, а в по-големите градове съм чувала, че по 15-16 лв. ги продават.

# 171
Аз преди два дни получих имейла от Хиполенд и днес пратката беше вкъщи. Бях доста изненадана.
Относно пералнята и сушилня-ние взехме преди 2 дни-отделни уреди. Това със сушенето е нноого относително-оказа се,че за отпимална работа на сушилнята трябва да се пере на мин 1000-1200 оборота и да се слагат в сушилнята доста по-малко дрехи от тези които перем. Зет ми години на ред работеше в Технимаркет и ми чете сериозна лекция.

# 172
  • Plovdiv, Bulgaria
Сушилнята ми е електролукс, вече 1г я ползваме и се родих. Тя е 9кг, пералнята ми е 8. Не се налага да слагам по-малко дрехи, дрехите ми излизат сухи винаги. Имам приятелка с беко комбинирана, също е доволна от нея.

# 173
Аз много се чудех дали да ходя в магазина на луд петък или да поръчам. накрая отидох, взех каквото исках и чаках много на касата ама поне съм спокойна, че всиччко е налично и навреме у дома. Дано ви дойдат поръчките, че като помня предни години какво беше...

# 174
Аз поръчах на 15 и още преди 2-3 дни ми беше доставена поръчката. Изумих се колко са бързи.

# 175
И аз поръчах на 15, но нямам никакъв имейл от тях. Само този, който идва като се пусне поръчката и от тогава нищо. А продуктите са такива, които винаги си ги има налични.

# 176
Здравейте, с мъжа ми се чудим какви уреди ще са ни необходими за захранването - пасатор, блендер, сокоизтисквачка за цитруси, сокоизтисквачка за моркови и ябълки? На вас кое ви върши работа, кое ви е полезно?

# 177
  • София
Най~много ползвах пасатор и то като започнсха да ядат количества.
В началото за 1 компир и половин морков ползвах вилица.
Сокове не съм давала,направо смути или парчета плод да яде.
Захранила съм след 6 навършени месеци и двете деца.Смело им давах парчета да хапват и гладките консистенции не бяха дълго.
Инак имам взички изброени уреди.Grinning

# 178
И аз имам всички уреди. Ползвах само един комбиниран пасатор от Лидл. Даже го бях взела намален на 25 лв мисля

# 179
  • Германия
Здравейте, с мъжа ми се чудим какви уреди ще са ни необходими за захранването - пасатор, блендер, сокоизтисквачка за цитруси, сокоизтисквачка за моркови и ябълки? На вас кое ви върши работа, кое ви е полезно?

Аз захранвах по ЗВБ и нищо от изброените не ми е трябвало, освен една приставка за готвене на пара

Общи условия

Активация на акаунт