Подготовка за малкия човек - тема 9

• 39 430
  • 760
  •   1
Отговори
# 150
Някой дали си е купувал овлажнител за въздух? И също към кои памперси се насочихте за начало? Чудя се дали за в родилното да си взема 1ца или 2ка.
Аз ползвам само Pampers Premium Care.В родилно бяха с Молфикс (нищо не съм носила аз),но детето беше подсечено и изобщо не бих й сложила от тях.В началото бях взела малък пакет единичка,но като свърши веднага (беше на около 2 седмици)минахме на 2-ката.Единичката уж ги дават до 5кг,но много я стягаха.Сега с двойката е идеално.

# 151
Това за памперсите се обсъжда през има - няма 5 страници, може да видите назад в темата.
Овлажнител купих от Алиекспрес, две години вярна служба и още работи. Не знам какви са критериите , за да си доволен от овлажнител ама аз не се оплаквам от този, който имаме

# 152
  • Plovdiv, Bulgaria
Нашия матрак е на магнифлекс, pierre cardin.
Овлажнител взех от амазон, тук ми се видяха много скъпи тези които харесвах.

# 153
На нас 1-цата ни беше малка и се наложи да ни носят 2-ка. Това на памперсите от Лидл. Малката се роди 3.600 кг.
Сега взех Пуфис 2-ка, малко са ѝ големи и много ни пропускат, два пъти целите дрешки са подгизнали от ако, и няколко пъти само пишкано пропускат. Не знам дали, защото са големи, или просто не са нашите памперси.
По-доволна съм от лидълските.

# 154
Здравейте , не знам дали въпросът ми е по тази тема . Искам да си закупя пералня и сушилня в едно , живея в малък апартамент и исках да попитам има ли момичета които имат такива и от кои са доволни . До сега не ми е била нужна сушилня  , но мисля че идването на новия член на семейството , ще бъде по лесно, бързо за мен да се справям с домакинската работа ....

# 155
  • София
Аз имам на FAGOR, но още не ми се е налагало да ползвам сушилнята. Като пералня е безупречна. Моята е и за вграждане.

# 156
  • Варна
RBIB, малкият човек беше и нашата причина да си купим сушилня. Също бях с ограничение на мястото и се бях насочила към 2 в 1. След разговори с хора, имащи сушилня и четене обаче установих, че е най-добре уредите да са отделни и направих място. В крайна сметка сушилнята е изключително полезен уред и няма да съжаляваш за покупката.

# 157
И ние чакаме бебче и ние нямахме място (накрая намерихме) и купихме преди седмица отделна сушилня Беко 8506, пускали сме я веднъж наистина е голямо удобство и ще е нужно.

# 158
Използвам пералня със сушилня Електролукс вече 2 години и съм изключително доволна, вярно не излизат на 100% сухи, но доста бързичко изсъхват. (да речем ако изпера по обяд, до вечерта със сигурност са изсъхнали) капацитета на барабана е огромен, по този начин си позволявам да пера 1, максимум 2 пъти на седмица.

# 159
Това за памперсите се обсъжда през има - няма 5 страници, може да видите назад в темата.
Овлажнител купих от Алиекспрес, две години вярна служба и още работи. Не знам какви са критериите , за да си доволен от овлажнител ама аз не се оплаквам от този, който имаме

Следя темата, не от страници, а от месеци назад и мога да кажа, че памперсите не са често коментирани, ако беше така нямаше да си чеша езика и да ви питам кой какви памперси е предпочел. Моля ако нямате какво да коментирате, подминете въпроса ми. Изказването Ви беше повече от излишно.

Редактирам се: извинявам се ако съм подразнила някой с въпроса си, относно памперсите. Смятам, че няма грешно зададени въпроси в този форум, а има грешно подадени коментари.

# 160
Някой тук ползва ли влагоуловител и прахоуловител за детската стая? Може ли да ми препоръчате някой, дали има такива които са 2в1?

Също така продават ли се отделно части за ръчните помпи на авент? Нещо се опитва да се прецака едната гумена част отгоре на помпата ми за отрицателно време Thinking Отделно взехме едно шише на авент антиколик и приставката, коьто предоотвратьва поглъщането на въздух, вече едвам се слага. Не знам дали аз греша при стерилизацията или нещо, но малко се разочаровах.. Все пак е авент..

# 161
В емаг я има зелената клапа.

# 162
И ние взехме сушилня преди седмица, че по няколко перални на ден вървят. Напълно сухи ли ги вадиге? Влажнеят ми, хем дълги програми. А влагата и без това е проблем у нас. Дайте мнение и за машинки за влага.

# 163
Някои сушилни имат възможност да се монтират над пералните. Ние направихме така. Взехме си Миеле пералня и сушилня втора употреба и съм супер доволна.
Памперси: Памперс премиум кеър в началото, после Лупилу /на Лидъл/, които са супер, но Литъл Ейнджълс са ми фаворит заради ластичето на кръста, което прибира памперса към телцето и не пропуска. Не харесах Пуфис, дупето беше мокро.

# 164
Pinks, откъде взимаш Little Angels, не съм ги срещала по магазините?

Общи условия

Активация на акаунт