Подготовка за малкия човек - тема 9

• 39 521
  • 760
  •   1
Отговори
# 225
Пробвали ли сте кремчето на галафарм розова кутия? С ланолин и витамини използвам го почти на всяка смяна на памперса и кожата за сега е много добре. цената му е смешна в сравнение с мустели и други кутия от 250 мл за няма и 10 лв

# 226
Аз ползвах стерилизатор на Cangaroo 3в1 и съм доволна, никакъв проблем не съм имала - върши същата работа като скъпите и е съвместим с шишета на други марки.. не виждам смисъл да се дават 2-3 пъти повече пари само заради марката.

Кремчето на Галафарм е много добро - ползваме го вече повече от година, но мажа само вечер преди лягане или ако видя, че е зачервено дупето.

# 227
Аз също препоръчвам стерилизатора на Cangaroo, вече 10 месеца го ползвам и си работи. Почиствам го през седмица, две с пакетче лимонена киселина, че ни е доста варовита водата.

# 228
+1 за стерилизатора на Кенгуру. И аз го купих на черен петък и бях доволна. И го продадох дори.  Grinning

Искам да попитам мамите родили с планово секцио - какви храни е подходящо да ядем деня преди операцията? Сещам се за кисело мляко евентуално с бисквитки натрошен вътре. Знам, че храната трябва да е лека и тип прочистваща - някакви идей какво друго би било подходящо? Thinking
Яж си каквото ти се яде, като последно хранене да  е късния след обяд.

От малък град съм и аптеката ту работи ту не работи. И да работи ги няма лекарствата. Купувам когато отида в града на преглед. Та се чудех за малко бебе какво е необходимо.
Един панадол бебе, биогая, АМ, фириологичен разтвор, чай за кърмачки, за това се сещам.

# 229
  • Beyond the stars
Тези неща за яденето не ги ли казват в болницата? Тъй или иначе мисля навсякъде правят клизма, та дали ще ядеш или не прочистващи храни - все тази.

+1 за 3в1 стерилизатора на Cangaroo.

# 230
Вълшебство, не не ми казаха каква храна е подходяща. Казаха до 6,7 мога да ям до 12 да приемам вода. Казаха лека да е храната, а в болницата не правят клизма, евентуално май дават свещичка, но не винаги, мисля според зависи.

# 231
Edelvais, ти май щеше в Селена да раждаш. Аз като ражда там първото си дете ме бяха приели от предната вечер(планово секцио). Дадаха ми мляко с бисквити за вечеря. И както казваш до 12 вода. На сутринта свещичка.

# 232
Момичета, можете ли да ми препоръчате столче за захранване? Ние сме на тази тема и се чудя какво столче да изберем. Нашия мъник все още не може да седи, но се надявам скоро и това да стане Simple Smile

# 233
  • Beyond the stars
Момичета, можете ли да ми препоръчате столче за захранване? Ние сме на тази тема и се чудя какво столче да изберем. Нашия мъник все още не може да седи, но се надявам скоро и това да стане Simple Smile

Столче с позиции за гръбчето.

Такова е нашето https://www.hippoland.net/cangaroo-stol-za-hranene-mango-ace1014
Икейското също е супер, но не е за неседящо бебе.

edelvais404 хм, мислех че навсякъде се минава процедура по клизма.

# 234
Ние още сме съвсем малки,но по препоръка на 2 мои приятелки купихме столче Peg Perego Prima Pappa.Столчето е с пълно легнало положение и може и като шезлонг да се ползва.Техните дечица много го харесват и дори заспиват в него.Надявам се и на нас да ни е удобно.

Аз раждах секцио и клизма не са ми правили.В 8 месец имах консултация с анестезиолог и още тогава ми даде свещичка,която да си сложа вечерта преди секциото.

# 235
+1 за стерилизатора на Cangaroo 3 в 1,не съм го ползвала (още дори не са ми го доставили) поръчах го на черния петък в хиполенд, но бях чела много хубави отзиви за него. Живот и здраве март месец ще разбера Simple Smile)

# 236
Не са ми правили клизма, нито съм ползвала свещичка. Храних се нормално (то от емоции не ти се яде особено предната вечер). Планово секцио.

# 237
  • Plovdiv, Bulgaria
Нашето столче е такова, само друга картинка.

https://www.pakostnik.com/bg/stol-za-hranene-maxi-chipolino

Сина ми седна хубаво чак към 7м, а го захрани към 5ти. Седеше си на полуседнало положение, регулирах и височината на самия стол. Таблата се маха, лесно се чисти.

# 238
Момичета пристигна ни стерилизатора Cangaroo 3 в 1, бях си поръчала и шишета ама са 250 мл и ми се струва че за топлене на млякото трябва по малко мл шише?

# 239
Момичета пристигна ни стерилизатора Cangaroo 3 в 1, бях си поръчала и шишета ама са 250 мл и ми се струва че за топлене на млякото трябва по малко мл шише?
Какво мляко ще топлите?

Общи условия

Активация на акаунт