Подготовка за малкия човек - тема 9

• 39 496
  • 760
  •   1
Отговори
# 210
Аз казах с крем за подсичане само, когато има такова. Ползвам vzk на Лили Дрогерии

# 211
Крем за подсичане при всяка смяна ли се слага? И къде намирате този на Хип? Изглежда ми добър откъм състав и цена, но не мога да го открия. Гледах в 2 Кауфланда, ДМ, Лили...
Не на всяка смяна. В началото се сменят 8-10 памперса на денонощие, остана и да слагам крем на всяка смяна. Аз лично мажех след баня, и ако ми се стори зачервено дупето след акане.
Козметика на Хип има и в Хиполенд, Комсед,и бебеборсите.

# 212
Ползваме козметика на биодерма а за подсичане судокрем. Изписаха Даниел с подсечено дупе за 2 дни му мина със судокрем. Мисля да пробвам и бепантен.

# 213
С покупките съм готова сега се чудя дали да купя Био Гая предварително или да изчакам бебето да се роди. А мъжа ми твърдо е решил да купи АМ и Био Гая след като родя, та да не вземе бебето да остане гладно и да го боли коремчето Laughing
Явно е свикнал да купува АМ и още от сега го мисли.
И аспиратор за нос да купувам ли от каката имам 3-4 наброй или да ги измия и стерилизирам?От кой аспиратор вие сте доволни като марка?
А лекарства имам всякакви в аптечката за каката, вие какво купувате за началото. Сещам се само за Пиоктанин и витамин К сега карали майките да го купуват.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 22:01 от kikair

# 214
Ако са от тези за дърпане с уста, по- добре вземи нов. Мисля, че са под 10 лв

# 215
Никакви лекарства не съм купуВала предварително. Нито АМ.
Ако нямате аптека на близо си вземи една био гая да си имаш, но за другото не бързай.

# 216
Лекарства и АМ не съм купувала предварително.Когато родих питах с какво АМ ги хранят и продължих със същото.Вече бебка е на месец и половина и давам същото понеже й понася.Аспиратора ни е електрически на Cangaroo.Струваше около 50лева,но върши работа.

# 217
Крем за подсичане слагах само след къпане или през деня ако ми се стори зачервено дупето

За покупката на лекарства и АМ - аз също не съм взимала предварително, но ако нямате аптека наблизо или си от по-малък град и не работи събота/неделя може да си вземеш пробиотик и едно АМ за всеки случай (хубаво е да разбереш какво АМ дават в болницата, в която ще раждаш). Може да си вземеш физиологичен разтвор да имаш за почистване на очичките и за промивка на нослето. Аспиратор щом имаш мисля че няма проблем да го ползваш след стерилизация.

# 218
От малък град съм и аптеката ту работи ту не работи. И да работи ги няма лекарствата. Купувам когато отида в града на преглед. Та се чудех за малко бебе какво е необходимо.

# 219
Оф, то за малко бебе си е много специфично. Моя син беше на месец когато беше много болен и му бяха изписали черни капки и сироп за кашлица+ инхалации. Май инхалатора си е доста важен уред. Ползваме го при почти всяко разболяване, има голям ефект. А бях скептична..

# 220
  • София
Какви са отзивите за стерилизатор 3в1 на Cangaroo, ако някой е ползвал? Четох в една от темите, но не мога да се сетя къде и с търсачката не успях да намеря.
Решила съм да го купя, но една приятелка ме разубеждава да не вземам 3в1 и непременно да взема скъп и марков.

# 221
Дами, помагайте! Какво ви е мнението за тази количка
https://www.hippoland.net/kikka-boo-kombinirana-kolichka-3v1-mad … -one-beige-110107

# 222
Искам да попитам мамите родили с планово секцио - какви храни е подходящо да ядем деня преди операцията? Сещам се за кисело мляко евентуално с бисквитки натрошен вътре. Знам, че храната трябва да е лека и тип прочистваща - някакви идей какво друго би било подходящо? Thinking

# 223
За мен, показаната количка не е лоша. Единствен минус в " плиткия" сенник. Но това беше основното ми изискване , когато избирах нашата- да е с дълбок.
Не виждам смисъл от скъп стерилизатор. Реално той какво прави? Загрява вода и тя образува пара и чисти . С какво по- скъпият е по- различен от по- евтиният?

# 224
Какви са отзивите за стерилизатор 3в1 на Cangaroo, ако някой е ползвал? Четох в една от темите, но не мога да се сетя къде и с търсачката не успях да намеря.
Решила съм да го купя, но една приятелка ме разубеждава да не вземам 3в1 и непременно да взема скъп и марков.

Aз четох, че потребителките закупили този уред са доволни. Първо,че е в 3 в 1, отделно пък за парите си. Аз си го взех от Хиполенд сега на черният им Петък и ми излезе 45 лева, още не съм го ползвала, термина ми е Април.

Общи условия

Активация на акаунт