Подготовка за малкия човек - тема 9

• 40 250
  • 760
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Кога ще ги гушкате тия деца ако не като са малки бебета сега бре.
И двете съм гушкала и приспивала на тъце почти до 2г.Сами се  отказаха.О ивях и без люлки и т.н.

# 421
И аз така, все на ръце, ама сега вече не мога да се носиме с часове. Не защото не искам, а не мога. И стана доста неприятно... та, съжалявам, че отначало не я приучих да заспива сама. Първите месеци няма опасност да стане навик, но след 8-9 м, вече да. Не съм ползвала люлки и други джаджи. Даже и на шезлонга с вибрациите не съм я пробвала.

# 422
Шезлонга е най-добрата ми покупка! Не знам какво щях да правя без него. През деня бебчо заспива само в него. Нося си го в другите стаи с него. Когато готвя, вечеряме, пия кафе и още и още ситуации, той си е в шезлонга при нас в стаята. Иначе къде ще го оставиш? Сам в спалнята абсурд да стои. То и не може да оставиш дете самО в стая освен като спи. Та, шезлонга спасява. Иначе как ще го вземеш при теб в друга стая?

# 423
Много се чудех дали да купя шезлонг, предвид, че имам люлка/ стол за хранене. Но и аз се родих , откакто го купих. Носих го навсякъде със себе си из апартамента! Или катъ го водех в баба му, носех и шезлонга Simple Smile сега го ползва за стол да си " чете" книжки в него. Много добра покупка, много!!

# 424
И аз точно сега мисля какво да взема за да помогна на беби за дневния сън, че ръцете ме болят от непрекъсната люляне.. колебя се между вибриращ шезлонг и електрическа люлка. Люлките съм ги виждала, знам какво представляват, обаче тия шезлонги полезни ли са? Не му тресат много главичката 🤔

# 425
Аз съм се спряла на 4moms Mamaroo. Някой с мнения?
Смятам да го ползвам за през деня когато вечеряме, готвя и тн,просто да е при нас, не е казано че постоянно ще го люлея, донякъде ще се покзва и просто да си стои там.

# 426
MammaRoo доста го хвалят, но аз определено не бих дала толкова пари за шезлонг. Някой от 150-200 лв върши същата работа.

Нашият е шезлонг-люлка с мелодии и вибрации на Чиполино.

# 427
  • Германия
Минах и без люлки и шезлонги, и с второто не мисля да взимам. На ръце с люлеене не съм приспивала никога, заспиваше на гърда докато не я отбих на 2 години, никога не ми е пречело или тежало. След това започна да заспива сама

# 428
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз обмислям люлка, но не за да приспивам детето в нея, а за да мога да обръщам внимание на баткото. Примерно докато го къпя сина ми, бебето да се люля.. ако заспива в люлката ще е само плюс. Но има и вариант изобщо да не седи там де, наясно съм и с това. Затова се чудя да си карам с шезлонга, или да взема този път люлка. Доста често сме сами вечер и все си мисля, че би ми била в помощ. Малкия си имаше шезлонг само, беше с мен навсякъде из апартамента. Не съм го приспивала на ръце, но и в шезлонга не е спал.

# 429
Аз съм се спряла на 4moms Mamaroo. Някой с мнения?
Смятам да го ползвам за през деня когато вечеряме, готвя и тн,просто да е при нас, не е казано че постоянно ще го люлея, донякъде ще се покзва и просто да си стои там.
Аз я имам. Определено най-добрия подарък до 5-6 месеца. Дъщеря ми беше много нервно бебе, и въпреки че предпочиташе ръце, люлката ми беше спасението за около час
Когато имаше колики, редовно си спеше в нея

# 430
Момичета бях купила мокри кърпички на huggies и много ми харесаха 99% вода са, но самата кърпичка е като мокра хартия. Знаете ли други такива  "хартиени " кърпички?

# 431
Момичета бях купила мокри кърпички на huggies и много ми харесаха 99% вода са, но самата кърпичка е като мокра хартия. Знаете ли други такива  "хартиени " кърпички?
Аз ползвам Pampers Aqua Pure.

# 432
Water wipes,Violeta и едни на ДМ ,не им знам името.

# 433
Кога ще ги гушкате тия деца ако не като са малки бебета сега бре.
И двете съм гушкала и приспивала на тъце почти до 2г.Сами се  отказаха.О ивях и без люлки и т.н.
И без gsm и интернет се оцелява но  не се отказваме да ги ползваме  Grinning
Когато спи не е нужно да го гушкаш, гушкаме се през останалото време, на почти 5 месеца сме и шезлонга на kikka boo се оказа най разумната покупка
Мами пазети си кръстовете ще ви трябват, след като има удобства и можете да си ги позволите  възползвайте се а и щом на бебчо му харесва значи всичко е ок

# 434
  • София
Някъде да съм споменала,че и докато спи го гушкам?

Отделни хора сме вкъщи,не сме "ние".Grinning

Бедна съм,  и шезлонг ни люлка можех да си позволя,за интернет да не говорим.Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт