Подготовка за малкия човек - тема 9

• 40 245
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
Aз ползвам мокритв кърпи на Pampers Aqua Pure, но съм взимала и на Бебелан зелените. Също са хубави.

# 436
И а, ползвам Huggies. Дебна ги в Емаг да ги намалят. Последно взех 10 пакета за 17 лева. Някой ползвал ли е Бебо?

# 437
Аз ползвам Бебо с 99% вода, но напоследък малко сухи ми се виждат. Иначе ароматизираните на Бебо са ми любими.

# 438
Един страничен въпрос - имам бебенце от скоро, но се чудя за какво ги ползвате толкова тия мокри кърпи, че чак на промоция и тн? Ние бяхме купили 2 пакета Пуфис Сензитив май бяха, още не съм изразходила и 1 за 20 дни вкъщи. Не се заяждам, просто ми е интересно, наистина ✌️

# 439
При всяка смяна на памперса почиствам дупето с мокри кърпички и мажа с крем.

# 440
Първо чистя с кърпите, след това мия. Вървят като топъл хляб. Чистя повивалника с тях редовно, за какво ли не ги ползвам. Бяхме на памперс сензитив, сега разнообразявам с Бочко лайка, ненатрапчиви и добри.

# 441
У дома мокрите кърпи свършват за норматив.Ползвам Pampers aqua pure ,по 48 бройки са.Най-вече почиствам след хранене устата.Бърша ръчичките.Рядко дупето,защото повечето пъти мия.

# 442
Мокрите кърпички на Huggies ме изнервиха.Късат се на малки парченца.Едва вадя цяла от пакета.То хубаво разградими, но са безполезни за мен.
Water wipes са си супер.Толкова са мокри, че ти стига едничка.А като се наака сме под чешмата.
Вибриращият шезлонг- няма как да му вибрира главата хаха.Все пак е направен за бебета.Дори не се вижда, че вирбира, само се усеща и чува.Моето бебе го обожава(за 20 мин.макс)

# 443
Никога не бърша устата на детето с кърпички.

# 444
С кухненска хартия и вода почиствам устата. Има химикали в кърпите все пак.

# 445
И аз Бебелан и Бочко ползвам. Купувала съм и Water Wipes - също са хубави, но ми идват скъпи. Сега съм си поръчала Либеро да пробвам, ще порърся и Хъджис.

# 446
  • Варна
И аз ползвам Water wipes. Ползвам по 1 кърпичка на смяна на памперс преди да измия на мивката. Още преди да родя си казах, че ще направя всичко възможно да сведа ползването на мокри кърпички до минимум. Непонятно ми е да почиствам ръце и лице с мокра кърпа особено ако сме вкъщи.

# 447
И все пак, детето като стане по-самостоятелно и много подвижно, няма как да не бършеш ръце, когато сте навън. То е едно постоянно пипане, лапане, ровене..

# 448
  • Варна
PeacockLove, разбира се, когато нямам възможност да измия, ще ползвам, няма как.

# 449
Аз бърша с мокра кърпа преди да измия дупето.. вие директно акото ли миете ? Иначе при всеки акан памперс се мием ама след хубаво избърсване. А като пишка бърша с мокра кърпа или с термална вода за бебчета напоена на тампон. Хъджис не ми харесаха многл сухи бяха и се късаха много. Сега сме с памперс сензитив. Лицето и устата мия с водичка на тампон.

Общи условия

Активация на акаунт