Подготовка за малкия човек - тема 9

• 40 257
  • 760
  •   1
Отговори
# 405
  • София
На първо време  бих взела 1 малко и едно голямо стъклени шишета. За кърмено бебе са повече от достатъчно. Стерилизаторът е супер удобна уред, но ако кърмите ще е нужен само за залъгалка, която сэщо може да ви трябва или пък не 😃

# 406
Здравейте, дали знаете откъде бих могла да си взема мрежичка за пералнята, в която да слагам чорапчета и други дребни неща

# 407
Здравейте, дали знаете откъде бих могла да си взема мрежичка за пералнята, в която да слагам чорапчета и други дребни неща
Магазините левче, Джъмбо...

Както чуя "на училището за родители съветват еди си какво" и ме напушва смях.

# 408
  • София
В dm също има и са доста качествени. По 2 бр. са в комплект.

# 409
  • Варна
lady_gothic, имай предвид, че каквато и носилка да вземеш, вероятността да се потиш и ти и бебето е огромна. Все пак човечето е долепено до теб. Аз нося с ергораница и почти винаги съм изпотена, така че заложи на доказани носилки.
So Lucky*, от училищата за родители има какво да се научи, стига бъдещата мама да има глава на раменете си и успешно да преценява кое полезно да си вземе и кое нелогично и неестествено да забрави Simple Smile

# 410

So Lucky*, от училищата за родители има какво да се научи, стига бъдещата мама да има глава на раменете си и успешно да преценява кое полезно да си вземе и кое нелогично и неестествено да забрави Simple Smile

Съгласна съм, но и най големите безумия съм ги чувала от "училището за родители".

# 411
  • София
Другата седмица в Лидл - дрехи за бременни и бебешки дрешки. Simple Smile

# 412
Точно навреме хаха мерси

# 413
Какво ви е мнението за люлките? На мен се опитват да ми втълпят, че като свикне да заспива на люлката и вече като му е малка и не може да я ползвам, ще трябва постоянно да го дондуркаме на ръце.
И така да е, аз съм ЗА такива глезотийки и иновации.

# 414
Аз имам стол за хранене, който става и на люлка. Ползвах го като беше малък да спи там. Не постоянно, разбира се, но е заспивал. Моето не заспива на ръце. Винаги съм бягала от това.
От детето си зависи

# 415
  • Бургас
И аз съм за глезотиите. С момчетата нямахме люлка, но сега за госпожицата взехме.

# 416
  • София
До 1 година детето има нужда да бъде носено, люшкано и гушкано. Това е мнението на всички детски психолози. И изобщо няма да му навреди, тъкмо напротив. Когато проходи и стане самостоятелен човек, тогава се разреждат и спират тези неща.

# 417
Дъщеря ми имаше люлки, шезлонги, бъджита 100 вида и какво ли не, но не признаваше нищо освен ръце... сега се надявам поне с бебето да ги използваме

# 418
С бебе на 2,5 месеца съм.В началото изобщо не искаше в люлката.Едва от десетина дни стои вътре без да плаче,но не заспива.Когато я спра или я сложа да си легне в кошарата ,чак тогава заспива.На ръце не я дондуркаме.Дори й купихме и люлка за след 6-тия месец вече.Имаме и бънджи,проходилка и всякакви други глезотии за след няколко месеца.

# 419
И аз се притеснявам от нещо подобно. Дъщеря ми е на 3 месеца и вкъщи заспива само в люлката през деня. Като к стане малка не знам как ще заспива.

Общи условия

Активация на акаунт