Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 15
 • Мнения: 14
Кафе с Канела той от самото начало каза,че не иска сватба.Дете да,но на по-късен етап,тъй като сега не бил готов.

# 16
 • Мнения: 1 802
Е колко сте годишни вие? Иначе той от самото начало е дал заявка, че не е сигурен дали те вижда като The One. Само те предупреждавам да не се изненадаш ако сега много бързо се обзаведе с нова жена и дете, а може и брак да сключи. Около мен имаше няколко подобни случая последните 10-ина години и всичките така завършиха.

# 17
 • Мнения: 14
Аз съм на 30,той на 32 години

Бoяна говорим преди раздялата,все си мисля,че ще се дистанцира малко или много

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 17:16 от Не се сърди, човече

# 18
 • Мнения: 1 802
Ами добрата новина е, че си млада и имаш време пред себе си. Горе главата и режи контакт на момента да не те четем след година-две как още страдаш като в една съседна тема.

# 19
 • София
 • Мнения: 7 418
Бoяна говорим преди раздялата,все си мисля,че ще се дистанцира малко или много
Вероятно е да си е бил дистанциран от самото начало. Има хора мили и любезни, дори любвеобилни, които въпреки всичко това могат и да не са луди по теб. Трябва да се слуша какво говорят. Не е искал да се ожени за теб, нямате деца. Колко по-дистанциран искаш да бъде? Разни хора има. Както има мъже, които бият жените си, но се женят за тях и имат деца, така има и приятни хора, които нямат сериозни намерение. Той изобщо не е крил това и сега не крие, че вече няма желание изобщо да сте заедно. Не е нужно човекът по селски да те тормози месеци с игнор, да си хване друга, или да ти обясни, че си грозна, дебела, лоша по харектер, че не може да те понася и прочее. Остава си с най-топли чувства, които са недостатъчни, за да сте семейство и в крайна сметка поема отговорност като решава да не си губите времето заедно повече. Сигурно е гадно така, но по-хубаво ли щеше да е да стане грозно, за да повярваш на онова, което ти казва от самото начало?

# 20
 • Пловдив
 • Мнения: 2 315
Няма значение дали има друга. Връзката се е изчерпала, не те обича като жена, а като човек, с който е свикнал. Няма нужда да чакаш да размисли, и да го направи, ще е заради удобството, а не заради любов. Просто го пускаш да се наслаждава на свободата, и ти й се наслаждаваш. Такъв е живота, ще ти се случат и по-хубави неща, бъди сигурна. Само си дай време.

# 21
 • София
 • Мнения: 5 010
Бил е доста категоричен, очевидно не е необмислено решение. Моят съвет е да затвориш страницата и някой от двамта да се изнесе от общото жилище. Очевидно връзката се е изчерпала, дори и да няма намесен друг човек.

# 22
 • Мнения: 14
Бoяна права си,но сме водили този разговор и ми е казвал,че иска дете от мен,но на по-късен етап.Сега може би и аз съм го стреснала,защото му предложих да пробваме с детето ,а той каза,че ще пробваме на по-късен етап.Даже колата мислеше да си сменя и с по-голяма именно заради това.А дали може да се върнат чувствата ?

# 23
 • Мнения: 4 054
Не е учудващо, че не си е "променил" поведението.
Той се е променил, но или ти не си забелязала или той не ти го е показал.
Щом е взел решение да ти каже директно, значи го е мислил и не е от днес за вчера. Трупало се е. Осъзнал е, че иска друго за себе си. Не е задължително да е свързано лично с теб или твоите качества. В един момент сте се разминали. Не е задължително да има друга жена, може да иска да живее по съвсем различен начин, сам, с друг ритъм или с друг човек.
Не се потискай с мисли защо те отхвърля щом е добронамерен. Явно човекът е възпитан и не иска панаири при раздяла. Не го карай да "размисля". Остави го да се отдалечи, ако прецени, сам ще те потърси отново.

# 24
 • Мнения: 1 856
Ами обвързали сте се прекалено рано. В годините, когато е трябвало да сменяте гаджета, вие сте заживяли като семейство. Голяма грешка, според мен. Сериозни отношения, започнали толкова рано,  обикновено завършват с раздяла.  Просто хората се променят. Освен това, 10 годишна връзка без развитие няма как да продължи. По- добре се разделете, защото едва ли ще се преоткриете. А, ако останете заедно, той ще кръшка най- вероятно, защото му се живее и иска да наваксва.

# 25
 • Мнения: 14
милинка Изнесох вече.Но някак си чисто по жески го мисля много.Да изчерпана е ок,но какъв е шанса да не му хареса да е сам и да св върне назад?Още повече той не беше казал на никой какво се е случило,включително и на родителите си..много е странно.

# 26
 • Мнения: 7 696
Никакъв не е шанса. Само по филмите някои актьори реват на гаджето да ги приеме обратно. Ако ти го беше ритнала, имаше някакъв шанс да дойде с молба за шанс, но той сам е пожелал да си тръгне и това е - не го мисли.

# 27
 • Мнения: 14 555
Скрит текст:
милинка Изнесох вече.Но някак си чисто по жески го мисля много.Да изчерпана е ок,но какъв е шанса да не му хареса да е сам и да св върне назад?
Още повече той не беше казал на никой какво се е случило,включително и на родителите си..много е странно.
Не е странно.
Има друга, просто не желае да я изкарва толкова бързо "на светло"....
На бас се хващам, че само след месец най-много, тя ще заживее с него.

# 28
 • София
 • Мнения: 5 010
милинка Изнесох вече.Но някак си чисто по жески го мисля много.Да изчерпана е ок,но какъв е шанса да не му хареса да е сам и да св върне назад?Още повече той не беше казал на никой какво се е случило,включително и на родителите си..много е странно.

Явно не можеш да приемеш раздялата и очакваш някой да каже, че има шанс. Не, няма. Приеми решението му, не разчитай, че ще размисли, защото няма. Такива решения не се вземат лесно, явно е категоричен, след като кротко го е съобщил един ден, а не е вследствие на скандал. Не си губи младостта, за да анализираш защо сте се разделили - случва се, хората израстват, променят се, променят се целите и вижданията им за живота. Бягал е от обвързване, казал ти го е, не си е променил позицията, няма да има заден ход.

# 29
 • Мнения: 1 802
Разбирам, че търсиш обяснение за себе си, но не искам да ти давам напразни надежди. По-добре му сложи пепел и се концентрирай върху себе си. Оттук насетне, ако целта ти е да намериш партньор с когото да се ожените или да живеете на семейни начала с перспективата да останете заедно до живот и да имате деца, в никакъв случай не се впускай в неясни връзки с дълга продължителност. Умът ми не го побира как може 10 години да сте заедно и да не се развиете като двойка до някакво следващо ниво. Все пак сте били на 20-22 като сте се събрали, не сте били някои невръстни ученици. А оставам с впечатлението, че 10 години не сте мръднали от ниво “гаджета”. Дори и без деца, за толкова години хора в зряла възраст би трябвало да са си по-скоро семейство.
Едит: Сега прочетох, че си му предложила да пробвате за дете. Ами то е ясно тогава. След 10 години заедно, на 30+ и да го стресне идеята за пробването - просто е решил, че не си ти жената. Не го мисли повече, пак ти повтарям. Не се надявай на връщане.

Общи условия

Активация на акаунт