Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 30
 • I am in my own head most of the time
 • Мнения: 682
Това му е интересното на живота, че за много неща не можеш да знаеш предварително какви са шансовете.
Това, че не си е личало по поведението му, че иска раздяла, може би означава именно, че причината не е в теб, а някакви си негови вътрешни причини.
След като 10 години време не са му били достатъчно да пристъпи към етап създаване на дете с теб, при положение, че ти вече си готова и си отваряла темата, е достатъчна причина да иска да се разделите. Явно не е готов да създаде семейство или поне с теб. Сам е казал, че иска да е свободен. Аз наистина не мисля, че има друга. По-скоро  някакво преосмисляне на живота му и целите му подозирам, че е настъпило. Може би се нуждае от време да си изясни сам за себе си какво очаква от живота и не иска да ти губи времето. Защото той, ако сега е на 32 има още време да се помотае, докато за теб всяка година е ценна. Приеми, че ти прави услуга, колкото и трудно да го преглътнеш. Ако те беше бавил още 4-5 години и пак да се стигне до раздяла, повярвай ми, щеше да е още по-трудно за теб.

# 31
 • Мнения: 1 047
Защо се измъчваш така? Той веднъж те е отхвърлил, "счупил" е връзката, а ти се питаш дали ще се върне. Казал ти е директно, че вече не те обича, не иска да е с теб, за какво ти е такъв човек? Приемаш, продължаваш напред и това е. Колкото по бързо се пуснеш от него и се постараеш да го забравиш, толкова по добре. Махни всичко, което ти напомня за него и се фокусирай върху себе си.

п.п. И аз мисля, че има друга.

# 32
 • Мнения: 10
Лилка, 100 процента има друга. Такива решения се катализират от друг човек. Иначе, човешката природа е да си седиш бездейно, даже и връзката да не те кефи. Може да се върне при теб, но след като пробва с другата и ако там не се получат нещата. Само че, не знам, ти би ли го приела?

# 33
 • Мнения: 1 853
Стига с тая друга. В съседната тема опявате на мъжа, че трябвало да си тръгне щом се е почувствал нещастен, а не след като намери друга, тоя тука иска да си тръгне преди да се е стигнало до други, вие пак - не, не можело то сам да е взел такова решение. Според мен се е стреснал от идеята за задълбочаване на връзката - деца, семейство и е решил да се омита, преди да е станало сложно.

# 34
 • Мнения: 419
Не залагам много на "друга".
Как така без индикации, без проблеми той решава, че не те иска. Това, че не сте имали брак не го отчитам, защото не е и задължително.
Ти спокойно ли го приемаш? Сигурна ли си, че някъде в нещо, очевидно не ви е вървяло? Гушгате се след като ти е бил шута след 10г.?!! 🤔

# 35
 • Мнения: 10
Изневеряващите хора се прикриват умело, особено ако човекът до тях не заслужава лошо отношение и второ - ако не са сигурни дали "другата" е верният избор. Не е нужно да има отявлени индикации.

# 36
 • Мнения: 14 555
Ако няма друга, а той сам е "седнал  да обмисли живота, перспективите и възможностите, след което е взел обмислено решение за раздяла, то ще е от 0,5% мъже на планетата, способни на това. Simple Smile  Мъжете са инертни същества. В така описана връзка, 99,5 % от мъжете ще си кютат не 10, ами 210 години. И ще питат за още...

# 37
 • Мнения: 7 696
Така е. Никой не напуска жена, с която е в добри отношения, за да самотува после.

# 38
 • Мнения: 419
Да, много слабохарактерни мъжленца обикновено са между два клона, факт.
Тук по-скоро залагам на горното мнение.
Този се е изплашил, понеже годините минават, а трябва да се създава семейство, деца. Тя го е написала. Нищо чудно ако му е намеквала, че вече иска и той много "внезапно" да прекрати. Извод-не желае да поема отговорност. Да не го жали девойката и да си гледа живота, че тоя я е размотавал бая време.

# 39
 • София
 • Мнения: 19 707
Юнакът е от тези, които все не са дорасли за семейство и деца.
Няма защо да се залъгва авторката- той си е направил аритметиката, че нейният часовник цъка и тя ще засили натиска за дете. Което не го устройва.
Може и да е харесал нещо странично, а може и да не е, но си го е казал- иска свобода и да си ергенува на воля.
И не, няма да размисли в обозримо бъдеще. Поне не, докато тя все още е във фертилна възраст.

# 40
 • Варна
 • Мнения: 18 750
Стига си търсила под вола теле, авторке. Няма да се върне. Аз прекратих така навремето 10-годишна връзка. Имаше друг. Не съм изневерявала, просто си дадох сметка, че настоящата ми връзка е изчерпана и исках да започна на чисто. Нещата с новия не потръгнаха добре, но никога не съм съжалила за прекратената. Наистина беше изчерпана.

# 41
 • Мнения: 14
Охх хора много е трудно.Трудно защото е изннадващо...дааа мислила съм за връзката,питала съм го дори има ли проблем,иска ли да бъде с мен и той ме е уверявал,че всичко е наред и ме обича

# 42
 • Мнения: 1 856
Сега, ти ако си се запънала като магаре на мост,  това е друг въпрос.
Направил ти е услуга,  оставяйки те сега, защото си на перфектна възраст да откриеш нова любов и да създадеш семейство. Иначе може и още 5- 6 години да ти обяснява колко те обича и тогава ще ти е доста по- трудно.  Той може и да те обича още, но не като жена, с която би продължил живота си. Да не подценяваме и силата на навика.

# 43
 • Мнения: 1 853
Е, трудно е, разбира се, шокиращо е така внезапно да ти се обърне живота. Останете си в добри отношения и всеки по пътя си. Ще имаш труден период на адаптация, но ще се справиш и всичко ще е наред.

# 44
 • София
 • Мнения: 5 010
Самият факт, че не иска деца, след като сте  на 30+, говори, че този човек не се е чувствал комфортно. Според мен по-добре раздяла сега, отколкото да се сдобиете с дете и след това да се чудите как да не се избиете.

Общи условия

Активация на акаунт