NEXTDIRECT.COM - 14

• 64 836
  • 770
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Бяхме писали по-назад, че не става с българска карта. Аз платих с Пейпал, не успях с моята Виза.

Не виждам опция с Пейпал?

# 451
И аз с това се включвам. Преди малко се опитах да платя, но не намерих пейпал опция.

# 452
Махнали са опцията за плащане с PayPal!!!
И с Revolut не става.

За първи път попадам на търговец, който всячески се старае да откаже клиентите си да са им клиенти.

От немския сайт ми беше добър вариант, защото от българския сайт не ми се занимава да губя 2 часа да ходя еднократно до Терминал 1 да вадя еори номер, всеки път да попълвам някакви формуляри и да следя, колко артикула съм поръчала, дали са повече от 4 или не.
Сега като няма как да се плаща с PayPal, нито с друга карта,  просто ще ги зарежа.

# 453
  • Варна
Да споделя и аз своите впечатления от последната поръчка. Не е чак толкова сложно с попълване на документите към DHL, но забавянето е голямо, поне седмица се бавят нещата. Поръчах преди последното увеличение на цените, още на следващия ден след поръчката ми, едни и същи артикули бяха около 10% завишени. Сега за самите дрешки. Отдавна ги следях, все стояха coming soon. Поръчах долница и суитчър, яке за дъжд. Якето ме разочарова, защото е много дебело.

Имаме ето това от предишни колекции, съвсем леко ватирано, леко удължено на гърба, страхотно за пролет и ранна есен.

Общо взето ще поръчвам вече, ако само много, наистина много харесам някой десен. Добре, че детето поотрасна и трябва да гледам други марки, както за батко му.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 09:27 от Blue Turquoise

# 454
И аз съм на мнението на Puhelin. Много тъпо от тяхна страна, че са махнали опциите.. Не виждам какъв им беше проблемът да пазаруваме по този начин. И аз се отказвам от тях. С толкова други тъговци на пазара не са ми достатъчно важни, за да минавам през всичките стъпки.

# 455
  • Варна
Махнали са опцията за плащане с PayPal!!!
И с Revolut не става.

За първи път попадам на търговец, който всячески се старае да откаже клиентите си да са им клиенти.

От немския сайт ми беше добър вариант, защото от българския сайт не ми се занимава да губя 2 часа да ходя еднократно до Терминал 1 да вадя еори номер, всеки път да попълвам някакви формуляри и да следя, колко артикула съм поръчала, дали са повече от 4 или не.
Сега като няма как да се плаща с PayPal, нито с друга карта,  просто ще ги зарежа.
Много са лоши Sad Аз ги харесвам не искам да ги зарязвам,но не ми харесва така да ме ограничават.Тъкмо си харесах рокля която в немския е 60 лв,а в директа е 113лв ем не я искам на скъпата цена.
Революта ти с какъв IBAN e?От Англ. или БГ?

# 456
IBAN-ите на Револют са латвийски в момента мисля, преди бяха английски и никога не са били бг.

# 457
Бях сложила неща за 250 лв в кошницата, но вчера се ядосах и напазарувах от кварталния магазин аналогични стоки. Тъпо им се получава. Харесвам им детското бельо и пижамки, че не се свиват в сушилнята и са мекички, но засега ме отказват.

# 458
  • София
Много съм разочарована, това е единственото място, от къде успявам да си купя дънки.

# 459
  • Варна
IBAN-ите на Револют са латвийски в момента мисля, преди бяха английски и никога не са били бг.
Да така е правописна грешка.Моят е Англ.просто исках да уточня информацията.

# 460
Здр дами, незнам на някои защо не им излиза плащане с paypal, но аз вчера поръчах и си платих с тази опция в немския сайт!

# 461
  • Варна
Здр дами, незнам на някои защо не им излиза плащане с paypal, но аз вчера поръчах и си платих с тази опция в немския сайт!
Вчера я нямаше днес отново има опция.

# 462
  • София
Проблемът е в сайта и е отдавна. По принцип има възможност за плащане с PayPal, но от време на време изчезва,после пак се появява и така.

# 463
  • Варна
Цените са завишени и в немския некст. Даже някои артикули излизат в дайректа по-евтино с 1-2 лв, отколкото в немския вариант.

# 464
  • София
Тъкмо влязох да кажа, че вече им опция ПейПал и пуснах току що поръчка. Пуснах през Габко, че съм ги ползвала от UK, но ще проверя и Габриели, ако е по-евтино от Германия.

Общи условия

Активация на акаунт