Пее мама с меден глас, а АПРИЛче слуша във захлас

• 12 765
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
Аз пък сега да се похваля:
изкарахме супер разходка!
 newsm68
и тъкмо се прибираме - хоп - Деяяяяяяяяя баш на центъра
и викам - като не се обаждате ей на спипах ваааааа
а тя нали ми е с добро сърчице и ми отпусна малко татенцето си да ми помогне с количката и дажи ма черпава!
на-на-на четете и завиждайте - дето му са точихте smile3508 аз го пипнах  smile3534
видяхме се хуууууууууубаво
и всеки по пътя
ама Дея наистина супер мацка!
 newsm10 smile3501 newsm03
ами снахичката - бонбон!
пък синчето само се звери на тъщатата  newsm09
ясно му е на малкия как стоят работите - от малък знае майките на момичета са бъдещи тъщи и не ги харесва  smile3514
после ми дойде едно тумбаче на гости и айдеееееееее на родилното щото си имаме новоизлюпено форумско бебче - адашка - Деница  newsm44та си я видяхме - една такава мъничка, розовичка   ylinfantауууууууууу направо се чудех Дени как е бил такоз дребно нещо - а сега вече е батко!
леле как растат бебетата ни!
ми така - похвалихме се и сега бегом да мием задължителните шишета Misc Baby Bottle
целувки на всички!!!  love001
Мама меца - много се радвам че на малка мецанка бузанка и няма нищо!

# 136
Здравейте мили майки  Hug

Искам да поканя всички вас да се включите заедно с децата си в Световната Седмица на Кърменето. На 5 август - събота, в парка на НДК от 11 ч., за да вземете участие в поход-разходка World Walk for Breastfeeding, организиран ежегодно по цял свят, с който да покажем, че кърменето е наистина важно за нас и децата ни. Всички, които подкрепят кърменето, са добре дошли – поканете роднини, приятели и познати да се присъединят!

За тези от вас които са или ще се намират във Варна програмата е следната:

Програма за ССК        01.08 – 07.08.2006г. Варна
31.07. - 17.00ч.    МБАЛ”Св.Анна”(Окр.болница), „У-ще за бъдещи родители”, в Сешният център, тел: 69-26-597 0 ст.ак.Русева,69-26-238 – Родилно отд.
01.08. - 11.00ч.  АГ болница, Масово кърмене с костюми
02.08. - 15.00ч.  АГ болница - „Училище за бременни”, на първият етаж тел.613-798
03.08. - 10.00ч. Майчин дом -  Женска консултация и посещение на родилките.
05.08.  - 11.00ч.  Поход-разходка от шадраваните до входа на Морската градина

Разходете се с нас и ни подкрепете  Hug Обичайте много бебчетата си, защото те са нашето богатство!

# 137
Обривът на мърчо тази сутрин е намалял май. Вчера мазах с Бочко, изглежда помага.
Да ви кажа от какво е според мен  - от Орифлейм, бебешката серия. Свеки му я подари и аз реших да я пробвам - 2 вечери и това беше резултата! ooooh! Ма къде ми е акъла?!
Сега сме си на Бочко, после пак на Бюбхен, изглежда тази фирма е добра.
Ставаше въпрос не за настръхнала кожа, ами за на бялата кожа червени, ситни пъпчици, релефни - баш алергия според мен. Другото , като настръхнало, е като гъсша кожа, при възрастните е въпрос на тип кожа + поняког апо-леша хигиена. Но при нашите бебета не е възможно да е лоша хигиената, което ме навежда на мисълта, че си е генетика - вид кожа и туй то!

Хайде, приятни събота и неделя, дано да не влизате много в темата, което ще рече, че кръстосвате страната и света и показвате прекрасните бебчета!

# 138
  • Boston, MA
Честит рожден ден на Ваня на патерица! Да е много щастлива!

Радвам се, че малкото меченце, Тони на Аги и малката Дея-Мария са добре!  Hug  И че са се завърнали мами, които липсваха... Цачи, изкара късмет ти с тая тъща (сватя?)  Laughing

Ренка, благодаря, благодаря, благодаря!  Hug

Аз определено се чувствам много по-добре с грижата за детето, таткото е страшен гледач, със съня според мен свикнах (сега е 1:30 и аз се моткам още по форума... що ли не спя като към 4-5 ще ме будят?)   newsm78

Цигарите, мисля, че съм ги сборила окончателно. Като отбия ще видим дали ще ми се палва, сега само на ръцете ми им се пуши  Laughing, като си дръпна и ми става супер гадно. 

Олеее будно Дани, айде.

# 139

Иветче, и аз да питам - ти съфорумка нямаш ли от Варна бре newsm78 ще дърпам ушите ама Naughty Crossing Arms

Признавам се за виновна-дърпай ми ушичките колкто искаш.програмата ми беше много натоварена-бях на изпит и ако ме приемат ще се виждаме 4 години а ако не мисля докато съм в майчинсво да пообиколя България-само чакам да ми пристигне колата-вече е поръчана.
Радвам се че всички бебчета са добре.
А има ли неакащи с дни бебета?Стилиян го мъчим от 4 дни да го изакаме,даже снощи ходихме на спешен кабинет-нищо му няма,само колики но и док не можа да го изака.и от много рев около час ката сука 2-3 минути и заспа  в 21.30 та чак до /7.30/
Днес и утре сме на гости на баба и дядо и няма да мога да се включа затова ви желая ПРИЯТЕН УИКЕНД!!!!!

# 140
Мамчета добро утро.
Как беше след 3 месец приблизително по колко качваха бебоците??
Почнах те ли да захранвате вече?
Ние сме страшно злояди едва изяждаме 110мл, и си представям какво ще е като се захранване newsm78

# 141
Дея, мама меца, Аги, радвам се, че всичко е наред с малките. Hug

Ренка, мерси за линковете.  bouquet

Мимка - аз в началото бях изнервена, може би от недоспиване, но сега вече се наспивам  по-добре и се чувствам по-спокойна, то  в първите седмици след раждането незнаех къде се намирам, но сега нещата си дойдоха на място.
за пушенето - не съм започнала да пуша отново, не ми се и пуши в момента и не смятам да ги почвам отново.
Аз все още не захранвам.
Това, че беба изяжда по 110 мл.в момента, не мисля че е злояда, просто са й такива нуждите в момента. На какви интервали се храните?

Приятни почивни дни и от мен  Wink

# 142
Здравейте и от мен Hug
ние сме при нашите за събота и неделя и само скитосваме Simple Smile а баба му и дядо му му се радват Simple Smile
Аз не съм пропушила още, но и кърмя така че ... нямам избор, а ми се пуши от време на време ....

# 143
пък аз здраво си пуша
за милилитрите - Дени някога си изяжда 130 някога - не
ама не миля че е до злоядство просто не е на кеф
да благодяря и аз за линковете  bouquet
Рина, ядем точно на 3 часа - в 6, 9,12, 3, 6, 9 - 6 пъти на ден - след това кърти здраво
някой да се е озъбил вече?
щото май излиза при нас newsm78

# 144
  • София
Пък аз да ви се оплача, станала съм на кила, колкото бях в края на 8-ми месец и корема расте..., а ги бях свалила до предбременските си кг., баси смотаната работа  #Crazy Sick Всички свалят, аз качвам  #Crazy А ям много по-малко от преди  newsm78   Пепи даже ме бъзика, че по парковете съм срещнала някой и сме направили белята  hahaha
И от няколко седмици се опитвам да си спирам кърмата като слагам малкия на цица по-рядко - 4 пъти за деня (2 пъти всяка) и за по 5 мин. И резултатът е, че малчо се научи да суче супер скоростно и циците пускат по повече; като стисна и цвърчи от 5-6 дупчици, а шишето ми е само с една и взе да не го иска, та днес купих биба с 3 дупки, да видим как ще е. Ако някой е успял да си спре кърмата без хапчета, да казва как!  Praynig

Мами, имате ли идея, къде в София можем да си заведем бебешоците на уроци по плуване?

# 145
Ренка, заради килограмите си ли искаш да спираш кърмата!?!?  Shocked Недей така!!! Naughty Та това е най-хубавото за малчо!!!   chef Наблягай на плодове, зеленцучи и движение и няма как да не се пооправят нещата! Hug

Преди време нали ви питах за домашна гимнастика... В "Красива мама" има нова тема за това с линкове, от къде може да се изтегли гимнастика.  Peace Крайно време е да започвам - като начало с упражненията на Синди, че са ми познати, а за по-натам - много хвалят и други!

Цачи, как живо само си описала срещата си Дея!  Laughing Ама, поетът си е поет!!! bowuu

Приятна съботна вечер ви желая!  Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet

# 146
енвия, базикаш ли се?
аз редовно си пиша кат простак ама много си ма кефи Wink
нали не се сърдите?  bouquet

# 147
Цачи, не те бъзикам, мила!!!  Hug Как си го помисли!?!?  Embarassed Радвам се на веселите ти постинги! Heart Eyes

Доста пусто тази вечер тук...  Thinking И аз отивам да спинкам, че принцесата отдавна спи, но принцът си чака приказката... Wink
Спокойна нощ! Hug

# 148
  • София
Ренка, заради килограмите си ли искаш да спираш кърмата!?!?  Shocked Недей така!!! Naughty Та това е най-хубавото за малчо!!!   chef Наблягай на плодове, зеленцучи и движение и няма как да не се пооправят нещата! Hug ...
Ми аз не съм няква манекенка или нещо от рода, че да са ми такъв зор килограмите, ще ги свалям когато реша. Проблема са ми точно плодовете и зеленчуците. По-скоро само зеленчуците, че по плодове не си падам много, с изключение на динята, ама зеленчукови салати набивах постоянно, а сега малкия се скъсва от рев като съм яла салатки, хем не слагам лук и от близо 2 месеца почти не съм хапвала, а вече на бабите градините пълни и не се издържа  Sad  Пък и много ми беше намаляла кърмата и за това реших така.  Ама аз и не съм фен на дълготрайното къмене, за мен беше важна коластрата първите 3-4 седмици и целта вече е предоволно осъществена.

Пробвах с биба тройка и май ни е рано още, много се дави и не му хареса, ама пък си изяде половината ядене за 30 секунди. Ще изчакаме за нея.

# 149
  • София
И аз съм от поддържащите големия брой килограми  Sad Движа се много, пия вода, гледам да се ограничавам с яденето, обаче ефект абсолютно никакъв. От 2 седмици много ме болят колената, станах като бабите ми, с болка ставам, с болка сядам, защо така  newsm78 дали не е от килограмите? Някой дали има същия проблем?

Общи условия

Активация на акаунт