Ренка, аз в момента спирам кърмата без хапчета. Ако искаш да спреш, трябва да започнеш да намаляваш храненията на малкия, ако примерно сега кърмиш 3 пъти на ден, следващият ден му даваш да яде само 2 пъти на ден (така за няколко дни), след това намаляваш на 1 път на ден (така няколко дни) и после можеш да спреш да го кърмиш и да изцеждаш по малко, но не до край ( трябва да остане кърма в гърдите) и след няколко дни спираш напълно да изцеждаш. Не трябва да чувстваш напрежение, ако почувтваш такова, пак изчеждаш малко, докато изчезне напрежението.
Ако имаш много кърма може да отнеме по-дълго време, аз спрях да изцеждам преди две седмици, нямам напрежение, но като стисна зърното се появяват няколко капки.
Май много оплетено стана, ако не си разбрала нещо, питай, пак ще ти обясня.
На мен ми казаха, че може да спре и изведнъж (като направо спреш да кърмиш), но аз реших да не рискувам.
Цачи,много забавни са ти постингите
Направи генерална репетиция. Мислим през септември да го кръстим и ние!
Малчо ни събуди в 6.30ч, а така ми се спеше още малкооо
Нещо кашля от сутринта, какво ли може да му има? Нещо ежедневието ми стана много еднообразно и това започва много да ме дразни, трябва да измисля нещо ново.
.... дали пък да не питам априлки`2005 с какви колички са изкарали есента и зимата 

Движа се много, пия вода, гледам да се ограничавам с яденето, обаче ефект абсолютно никакъв. От 2 седмици много ме болят колената, станах като бабите ми, с болка ставам, с болка сядам, защо така
Честит 3- ти месец на