Вени пък току-що се обърна за пръв път сама от гръб на корем
и то три пъти подред - явно за да се увери какво е това нещо и може ли да го направи пак ако искаДанче и мен ме болят ставите понякога
Какви ти 50 кг? Аз от 8 клас не съм била толкова...
, и аз така бях докато бях бременна и един месец след това. Кръста въобще не ме е болял, обаче колената и китките много. Даже не можех да си извъртя ръката понякога. Ама се оправи от самосебе си. Като водих Христо на ортопед питах и той каза, че можело да пия калций. Имало такъв подсилен с витамин Д. То по принцип нали витамин Д помага на организма да извлече калция от храната и да го усвои. А това нещо се казваше от рода на "калций 200 + витамин Д". Пиша по памет и сигурно съм объркала, но нещо подобно е. Аз мислих да купувам ама не ми е останало време.
. Не очаквах да се разболее толкова рано малкия, ама то тука в Бургас времето много гадно - пече и духа вятър. Прилича на есенно малко. И вечер взе да става по-студено. То даже аз се поразболях и незнам дали не съм го заразила
. Чудя се...дали не е нещо лошо това? Държи я по-особено все едно. Меря, сверявам.... Другата му е стегната още, нея смуче усилено. Коя е проблемната - отпуснатата вече или тази, която е по-стегната. Все едно мускулния тонус е различен. Гледам краката, засега там разлика не откривам...

Слава Богу беб е добре.
Имайки се предвид колко сме дебелогъзи 
?

Препоръчани теми