Пее мама с меден глас, а АПРИЛче слуша във захлас

• 12 779
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
Поздравления на месечковчетата и от нас!   bouquet

Вени пък току-що се обърна за пръв път сама от гръб на корем  Grinning и то три пъти подред - явно за да се увери какво е това нещо и може ли да го направи пак ако иска

Данче и мен ме болят ставите понякога  Rolling Eyes

# 166
Ето  ме и мене, ние вчера от прашихме за Боровец , наспахме се там и си дойдохме, белка много и хареса планинският климат, спинка, спинка и слушка.
Ох, а аз нали съм говедо и пак пропуших по кутия и кусур Embarassed
За килограмите аз се върнах в манекенките размери под 50 кг, вече може би 48 някъде, но мами не спирайте кърменето заради килограмите.

Последна редакция: нд, 23 юли 2006, 17:17 от мимка

# 167
Бочко става и за бузките, да! Мажи, не се притеснявай!

Ренка, да се бели кожата така не е редно, дали е безобидно? В началото им се белеше, но сега вече не би трябвало. Олиото я омазнява, а млякото овлажнява. В тази жега нали олио не се ползвало? Мажи с бебешко тоалетно мляко или там каквото е, ама и на доки кажи да те посъветва!

Мимке, браво на вас! Аз диета не почвам заради кърменето, ама и табиетлийски си хапвам, то затова съм като в 4-5 месец някъде. Само не ме питат "Рита ли бебето", понеже виждат Тони и си правят сметката, че не е възможно ново да има.... Sick Какви ти 50 кг? Аз от 8 клас не съм била толкова...

# 168
Данче калпазанче  Simple Smile, и аз така бях докато бях бременна и един месец след това. Кръста въобще не ме е болял, обаче колената и китките много. Даже не можех да си извъртя ръката понякога. Ама се оправи от самосебе си. Като водих Христо на ортопед питах и той каза, че можело да пия калций. Имало такъв подсилен с витамин Д. То по принцип нали витамин Д помага на организма да извлече калция от храната и да го усвои. А това нещо се казваше от рода на "калций 200 + витамин Д". Пиша по памет и сигурно съм объркала, но нещо подобно е. Аз мислих да купувам ама не ми е останало време.

И моя бебешок кашляше вчера и оня ден и аз няква "Нищо му няма, то сигурно повече слюнки отделя ..." ама не  Confused Вчера вечерта изведнъж му излязоха някви такива мокри слузести сополи, запуши му се носа и явно и на гърлото слизат и горкото се скъса да кашля. Днес го водихме на доктор. Каза, че не е нещо страшно и сега пръскам с едно от рода на Стеримара в носа. Надявам се до два-три дена да се оправи Praynig. Не очаквах да се разболее толкова рано малкия, ама то тука в Бургас времето много гадно - пече и духа вятър. Прилича на есенно малко. И вечер взе да става по-студено. То даже аз се поразболях и незнам дали не съм го заразила  Rolling Eyes

Ние още караме само на плодово пюренце и то давам по малко. По една трета, до половин бурканче. Като десерт на обяд го давам. Със зеленчуковите засега изчаквам, а каши няма да давам скоро, че да не става по дебел. Сигурно още поне един месец ще го карам така - на кърма и на плодово пюренце.

# 169
  • София
Добро утроооо, момичета!  Hug Май поставихме рекорд по неписане  Sad защо тъй, къде сте всички? Айде, аз съм пред РСто с  Coffee и ви чакам!

# 170
Тук съм тук съм, ей ме в списъка с посетителите горе! Hug

# 171
Добро утро и от мен! wavey Two Hearts

Ние най-после се решихме да пътуваме с децата в идващия уикенд - на планина с преспиване.   car003 family Да видим, как ще се отрази на малката!?
Това сега ще ми е тръпка цяла седмица - да мисля, какво да взема в багажа й... newsm78

Спокойна и прохладна нова седмица! Flowers Sunflower sun lovekiss

# 172
  • София
Здравейте от нас! нямаше ни два дни и и колко сте изписали! И ние сме си с обрив - вече червени пъпки на вратлето! Май е претопляне, макар че е само по боди стоял! Док е отпуска, иначе щях да го заведа! не го притесняват, но...!
Иначе си изкарахме супер на вилата - там жегата се понася по-лесно, в къщата температурата е с едно 5 градуса по-ниска! Има хамак и Мати се люля и заспива лесно! Ако някой е чувал за хамак за къщни условия, да свирка!

# 173
И още търся лятна количка!
Вчера свеки и свекърчо боли на Илиянци да гледат, видели на МОни моделите. На Чиполино склада не знам дали ще го открия, макар веднъж да го видях затворен... И дали ще е по-евтино, защото при Мони разликата м/у тях и магазините тук в квартала е 2-3 лв, смешно направо.

Мъчо нещо ме притеснява. Едната му ръка е по-отпусната от другата, като го обърна по корем не знае, че трябва да я издърпа newsm78. Чудя се...дали не е нещо лошо това? Държи я по-особено все едно. Меря, сверявам.... Другата му е стегната още, нея смуче усилено. Коя е проблемната - отпуснатата вече или тази, която е по-стегната. Все едно мускулния тонус е различен. Гледам краката, засега там разлика не откривам... Praynig

# 174
  • София
Здравейте и от нас!

Емо за първи път спа от 22:00 до 06:00, след което хапна и спа до 9:30  Laughing Голям кеф за мен, че спах като бял човек. Сега си лежи на спалнята и си приказва нещо. Чакам го да започне с кълбетата, но днес явно го мързи... Не се е обръщал от няколко дни.  newsm78

Този уикенд за първи път пропуснахме да качим Емо на Витоша, че правихме шопинг тур из Софията. Предстои ни ходене до Варна и тъй като съм леля на 3 моми трябваше да накупя подаръци... Ей туй жените сме страшна работа като тръгнем да харчим. Колкото пари имаше в мен всичките до шушка им видях сметката.
В средата на август сме решили да бъдем с родителите си около седмица, после да отидем сами с Емо на море за около 5-6 дни. И да отпуснем още 2 дни на бабите и дядовците ни (+всички роднини) да ни се порадват преди да се завърнем в шопско. Тъй като таткото ни има още една седмица отпуск ще хванем баирите. Емчо ще става планинар. Досега не смеех да отида с преспиване на планина, но в началото на септември ще отидем за седмица. Все още търся подходящото място...

Чао засега, че младежът взе да скърца...

# 175
Здравейте и от нас,
Ние бяхме за 4 дни на моренце и аз успях да се натровя.повръщане,разстройства,та и припадък SadСлава Богу беб е добре.
Бурка- текста ,който аз печ е горе-долу същият ,който са ти написали,но после ще го пратя ,че сега бързаме(Гаджето На Хрис ни чака)
За килата-аз май съм по-слаба от преди,защото всичко ми е широко.Така че не е от кърменето Не свалянето на килограмиМетаболизъм!!!
Ей Леси,и ти си пич да знаеш hahaha
На морето изкарахме без количка .Само със слинга .Е тва е реклама PeaceИмайки се предвид колко сме дебелогъзи hahaha
 Само ние ли не се обръщаме още newsm78?

# 176
Мами,
кви езици ,к'во чудо newsm78Ние и двамата с мъжа ми не сме на ти с езиците ,но....нашият Хрис догодина ще го учим да запоява hahaha

Последна редакция: вт, 25 юли 2006, 10:27 от ~Цвети~

# 177
  • София
Ренка, да се бели кожата така не е редно, дали е безобидно? В началото им се белеше, но сега вече не би трябвало. Олиото я омазнява, а млякото овлажнява. В тази жега нали олио не се ползвало? Мажи с бебешко тоалетно мляко или там каквото е, ама и на доки кажи да те посъветва!
Ми докито ми каза да мажа по 2 пъти, ама пак не помага. А на шушулчо не му се е белила кожата по телцето, след като се роди, само по главичката и може би сега чак започва. Аз мислех да почна да го позапичам по малко, както док ми каза, ама сега не смея, щото новата кожичка му е много нежничка и доста по-бяла от предишната. Жалко, аз си мислех, че ще си имаме един мургавичък мачо, ама дано да не изсветлее много.
Ама аз друго исках да разбера - тези, които са сменили олиото с мляко, кажете дали сега кожата е по-суха или по-влажна от преди!  Praynig Thinking

Ако някой е чувал за хамак за къщни условия, да свирка!
Аз съм виждала в магазин на ТСМ; не беше от въжета, а от ленен плат и с дървени стойки от 2-те страни, ама трябва да имаш стая 100 квадрата, че да можеш да го събереш това чудо - беше нещо подобно http://www.llgery-hammock.hit.bg/standart2.html
А, ето и по-компактни: http://www.thehome-bg.com/index.php?nAction=100050&nRecordId=292
http://www.llgery-hammock.hit.bg/standart3.html
http://www.llgery-hammock.hit.bg/standart7.html

# 178
  • София
Ей, Ренката, страшна си! сега ще ги проуча, но този последния нестава, защото е по-сокро за седене!
Раче, знам страхотно място на планина ! Люлаците - в Габровсия балкан е! Ние бяхме там зимата, но съм много любопитна да го видя и през лятото! Ще ти разкажа, ако дойдеш в парка!

# 179
Раче, знам страхотно място на планина ! Люлаците - в Габровсия балкан е! Ние бяхме там зимата, но съм много любопитна да го видя и през лятото! Ще ти разкажа, ако дойдеш в парка!
Мац-пис-пис!Това като мамене на котараче ми звучи...Ако дойдеш в парка!... Hug

Общи условия

Активация на акаунт