Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 6

• 48 988
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
За мен има и това значение, разбирам те какво искаш да кажеш все пак. Просто на една от косултациите думите на лекаря бяха - 375 или 410, като ти предлагам да избереш 410, тъй като си висока. Явно съм за тези размери и все пак 410 ще седят по-добре и няма да се губят на тялото ми. Тук говорим за поредност в размерите, а не за ясен критерии за височина и кг, по които са се измерва. То е ясно, че водещото е подгръдна и гръдна.

# 451
Успях да кача снимки
[/quote]
Това със сигурност не е нулев старт. Имаш страхотни гърди.

# 452
Здравей, първо не си качила снимката. ДОста е субективно ние да те съветваме за ЦЦ и форма, на място доктора ще прецени. Затова е добре да отидеш на няколко консултации и да сравниш какво ти предлагат и най-вече да си изясниш картинката сама за себе си. Георгиев въобще не е лош избор. добре си се оринтирала. Нулев старт си представи чашка А или Б с мноогооо подплънки - двоен и троен пуш-ъп. А какво значение в случая има да си изясниш за себе си дали си нулев старт. За ЦЦ са важни - подгръдната, кг, височина.
Успях да кача снимки
аз ако имах такива гърди не бих ги пипнала,страхотни са ти

# 453
И аз не бих ги пипала. Страхотни са.
Като 330-350 кръгли изглеждат  Joy  Ако беше го написала всички щеше да повярваме  bouquet

# 454
Алоууу, хич да не ги попаш тези гърди. Стегнати са, идеални. Все пак силикона е нож с две устриета. Не си го причинявай, като нямаш нужда. Поддръжка, смени при необходимост дори след доста години, здраве, усложнения - просто нямаш нужда от това.

# 455
  • София
Къде ги гледате тези гърди?
Искам и аз да ги видя🙂

# 456
В първият й пост гледай на предната страница.

# 457
Здравейте и благодаря за милите коментари .!
Попитах за нулевият старт , защото някоя от вас беше написала нулев старт : чашка А и Б ., а аз съм Б , затова питам за него .
Изкам да бъдат” по- пълни “ ( обемни ) , но се притеснявам да не се развали естественна форма и да не ми почват от ключицата .

# 458
  • София
Страхотнии гърдиии!!Уаау!
Не ги пипааай,грехота е!🙂

# 459
По-добре не ги пипай изобщо.Изчакай да ти минат евентуални бременности и кърмения и тогава мисли за плътност и обеми

# 460
Няма по-хубаво от прилични естествени гърди, това и мъж ще ти го каже. Секси си с тази форма и виждам, че си и слабичка. За какво ти е да си като попфолк певица. Дори и да сложиш малко и да се сдобиеш с обем отгоре, имай предвид че наистина трябват грижи, постоперативни, след години. а не говорим че като остареем аз специално бих ги махнала от тялото ми, за да нямам усложнения спрямо и без това рухващото тяло. Това е мое мнение, но взимайки решения за хубавите ти сега гърди, трябва да си наясно и последиците.

# 461
Мимиче, моля те не си пипай гърдите още! ( аз такива целя да са ми след операцията 😂) Наистина са съвършенни и мен ако питаш самоуважаващ себе си хирург би трябвало да се опита да те разубеди... Има време да се съсипят и да ги запълваш. Това наистина е грехота и то при всички възможни усложнения (здравословни и естетически), които могат да следват от имплантите. Болката даже не я броя за фактор:)

# 462
Здравейте и благодаря за милите коментари .!
Попитах за нулевият старт , защото някоя от вас беше написала нулев старт : чашка А и Б ., а аз съм Б , затова питам за него .
Изкам да бъдат” по- пълни “ ( обемни ) , но се притеснявам да не се развали естественна форма и да не ми почват от ключицата .

Здравей и от мен имаш толкова красив бюст,за какво ти е да слагаш импланти на този етап,дугите са прави роди,кърми...и след това реши!!!!!
 Според мен после ще правиш и втори път след евентуално кърмене .Недей, изчакай още някоя и др година.
Но пък ако си го решила и ще си по щастлива действай .

# 463
Нямам с цел да обидя,но отново Съншайн се подвежда по някои коментаторки тук ,те си знаят кои са. Wink
Имаш ли вече над година от операцията? Какви са тези мамографии,бе хора? Никоя под 40 години не се подлага на това ,няма значение с или без имплант .
Мамографията не се препоръчва заради силното облъчване и евентуални последствия.
Качи снимка да видим къде и колко ти е увисването,щото аз съм сигурна ,че не си за реоперация ,не и на този етап.
Важно е да знаеш,че последствията от решенията ти ще си ги носиш,ние само коментираме!

Гърдите на Жасмин са супер,на лични съобщения посъветвах и една друга мацка да не си прави операция на този етап ,защото й нейните ми харесаха.
Всеки си решава за него,но не тичайте да се оперирате само защото другите имат вече силикон и се "пъчат".
От тук коментиращите дами или сме с нулев старт ( без гърди изобщо) ,или с увиснали в голяма степен и без пълнеж.

# 464
Jasmin. има великолепни гърди, а чашка Б не е като няма обем - на нейно място не бих се подложила на операция

Общи условия

Активация на акаунт