Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 6

• 48 891
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
Много ви благодаря, момичета. Поуспокоих се . Знаете,че интервенцията не е нещо, което може да обсъждаш с всеки и да те разбере. Още повече,че аз не съм казала на никоя от приятелките ми и разчитам на форумите и ютуб основно. Ако някоя я чака операция при Стоянов и нещо я вълнува, след няколко дни може да пита. Вече и аз ще съм на ринга 🙂

# 556
Пиши задължително как е минало. Аз не се съмнявам, че всичко ще е наред 😘
Може ли да споделиш линк към тези клипчета? Аз умишлено не гледах преди операцията за да не се стресирам. Все на такива от операционната попадах Simple Smile

# 557
Пиши задължително как е минало. Аз не се съмнявам, че всичко ще е наред 😘
Може ли да споделиш линк към тези клипчета? Аз умишлено не гледах преди операцията за да не се стресирам. Все на такива от операционната попадах Simple Smile
Благодаря от сърце за подкрепата. Имах нужда 😁 Линк конкретен -не. Пишеш breast augmentation или ако те интересуват кубиците, най-лесно става като ги изпишеш: 420cc, 325 round implants..и т.н И излизат много клипове. Има съвсем нови видове импланти. Много коментират и разликите между силиконовите и тези с физиологичен разтвор.  Има и хибрид между тях GUMMY BEAR. Мачкат ги ,теглят ги, има клипове с момичета с физиологични. Те също не се разтичали, а аз си мислех,че не е така. На английски се наричат SALINE IMPLANTS.Повдигане и увеличаване е BREAST IMPLANTS AND BREAST LIFT /BREAST REDUCTION.Ако те интересуват клиповете, където си описват операциите пиши MY BREAST AUGMENTATION . Цял ден може да си гледаш на воля 😁

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 00:19 от Xetera

# 558
  • София
Xetera,успееех!!!🍀🍀🍀🍀
Чакаме те с добри новини!🙂

# 559
Здравйте, днвс бях на консултация при др. Дамянов някой има ли мнения за него ?

# 560
Xetera,успееех!!!🍀🍀🍀🍀
Чакаме те с добри новини!🙂
Благодаря ти от сърце 🤗🤗🤗

# 561
  • София - Бургас
Имаше момиче в групата, която летеше доста често след операцията, като първия и полет беше след около 3 дни ако не се лъжа. Назад в групата имаше коментари относно летенето, може да върнеш да прочетеш.

Аз съм, Simple Smile
Напоследък повече време прекарвам в полети и в чужбина, отколкото в България...Simple Smile Вчера кацнах от Англия отново, а 2 сед. преди това от Китай с куп вътреши полети...Няма значение де...Права си, дори нямаше 3 седмици, точно 15 дни след оперецията летях за Япония, 15 часов полет с мъкнене на куфари, лаптоп, по  самолети влак стрела и т.н... 6 точки съм:) Иначе да и аз много се притеснявах, неоснователно...
Няма проблеми с летенето:) Може само при кацане да придържате гърдите  като кръстосате пред тях ръце, като превенция, ако каценето не е меко...

# 562
Абе може и да не си ти, говорим за летене веднага почти след операция. 20ти ден не важи. Девойката иска да си пътува след самата операция, когато е най-тежко положението. Май най-важно е какво ще е възстановяването, болките. Някой на 4ти ден са ок, други не толкова за ежедневните ангажименти. Ама на Стоянов била лека ръката или поне моето наблюдение е такова.

# 563
20ти ден вече болежки те са отминали, състоянието е в пъти по добро. Вярвай й....

# 564
Аз пътувах 7ми ден от Турция с автобус. За самолет не съм си й помисляла, но и бяха супер скъпи билетите второ на ръка. С автобус 19 часа имаше адското задръстване, първи сняг в бг. Еми не ми беше комфортно. Стисках ги, имах и температура. Ама пак казвам, това зависи как се чувстваш и как се възстановяваш.

# 565
Издържа се. Ако си решила, може да си вземеш билети 3-4 дни след операцията като видиш как се чувстваш. Ако ли не си намираш при кой да спиш или някое хотелче, да по останеш още малко след 7ми ден. Но гледай и да има кой да е с теб, че не се знае. На мен ми събуваха и обуваха гащите първите дни. Това мога аз да те посъветвам. Другите да се включват. Примерно моя приятелка оперирана от Стоянов, беше 7 дни в къщи и след контролния мъжа й дойде да си я вземе с колата, пътуваха за Ямбол. Като първите 2 дни май беше при нея след операцията. Ама тя доста леко по мои наблюдения го премина.

# 566
Петя ти обяснява как е било при нея,а не че те навива да ходиш в Турция,никой не може да те разубеди в решението си ,а и не искаме.
Аз също съм оперирана в Турция ,като имах две операции в един ден ,моят беше през целият ми престой до мен ,помагаше ми ,честно нямаше как да се справя сама,признавам.
Моето пътуване към България не беше болезнено,но стоях през цялото време схваната.
Твоето решение е да си пътуваш с автобус или кола.

# 567
Мисля че Xetera ще лети до Варна .
Аз ако бях щях да остана на хотел за ден- два, всичко се случва.....

# 568
Аз пътувах 200км на следващия ден. Нямах проблеми.
Пред дълъг път с кола или кратък полет ще предпочета второто.
Ако обаче трябва превръзка на 3 ден и махане на конци на 7-8 ден, ще остана в София и направо след конците ще си тръгна.

# 569
И аз мисля, че всичко е индивидуално . Аз съм от провинцията с малки деца, реших че по-добрия вариант е да остана в София (имам братовчедка, която живее там ) за няколко дни, хем да не пътувам за превръзки и сваляне на конци , хем малко да се повъзстановя ( да не вдигама малчо и тн) . Операцията ми беше в Младост, а братовчедка ми живее в Люлин , със задръствания пътувах около час на прибиране честно казано не ми беше комфортно , но и не беше болка за умиране. Но да пътувам през 2/3 дни по 2 часа в едната посока  нямаше да ми е ок . Иначе може би защото не смеех да ангажирам братовчедка ми се обличах сама , но определено ставах с помощ, особено първите 5 дни и най-вече сутрин . При всяка е различно . Аз да попитам , кога ви разрешиха да спите на страна ? 😊

Общи условия

Активация на акаунт