ЛОНДОН - 11

• 41 001
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Тоест, никакъв смисъл няма заради пътуването вече да слагам бустер?

Той бустера си е в полза за теб , дали без или заради пътуване. Имаш вече 2 игли , третата само ще помогне за имунитета.

# 526
  • София
Да, аз щях да сложа, но вече два пъти го изкарах след ваксините - октомври делта, преди месец омикрон, та се чудя има ли смисъл още да натоварвам имунитета, ще е основно заради пътуванията.

# 527
  • В офиса
Заминаваме на 23-ти сутринта, ще споделя. Надявам се да няма купища тълпи, все пак. И дано времето да е с нас Simple Smile

TeoYo, ще следя и отговорите на твоя въпрос. Моите са малко по-малки от твоите, но все пак. Иначе ние добавихме Камдън Маркет към местата, където ще отидем - графити, пънк и улична храна Simple Smile (и манга, естествено Simple Smile

# 528
Нашите искат и зоопарк.
На 20 минути пеша е от пазара. Само като идея.

# 529
здравейте, как най- евтино и сравнително бързо (за до 5 раб. дни) мога да изпратя писмо от лондон до софия ?

# 530
Летим на 22. 02 така че ще споделя как е откъм лудница и организация. Я, да питам как си резервирате билети за автобуси или влакове, предвид че се иска час, а полетите често закъсняват

# 531
Сребърна паричка, не е след 18-ти, но в Лондон животът си тече абсолютно нормално. В момента пътувам с влака от летището към Лондон. Още на нашето летище нищо не искат. Сети се една мома да ме пита дали имам PLF след като ми беше чекирала и върнала бордната карта.
В Лондон няма никакви физически/човешки проверки. Влиза се на e-gates. Маските са пожелателни.
Очаквам нормален живот навсякъде

# 532
  • Great Britain
Няма, пътувайте спокойно. Моля за съвет - какво според вас би допаднало на момчета, посещаващи Лондон за първи път - 11 и 18 години. Говоря извън големите забележителности, които са ясни.
Chessington world of adventure.

# 533
  • Варна
Няма, пътувайте спокойно. Моля за съвет - какво според вас би допаднало на момчета, посещаващи Лондон за първи път - 11 и 18 години. Говоря извън големите забележителности, които са ясни.

Може да вкарате някой замък - Хамптън корт или Уиндзор.  В Мадам Тюсо може да им е интересно . Музеите също са добра идея. Смяната на караула пред Бъкингамския дворец. Но щом са за първи път и само забележителностите отвън да обиколите, пак ще им хареса.

Куул , приятен престой , чакаме още включвания "на живо" и през следващите дни Simple Smile

# 534
  • Варна и...духом на Босфора

Лондон става втората ми любов след Истанбул!!!❤️ Много ми хареса,а и си имах най- добрият гид, момчето ми❤️.
Благодаря на всички за темата,и за помощта.
Утре ще пиша разказче 😊.
Един от жокерите,които дадох на моите приятели с въпрос къде отлитам бе-" Там, където роденият на Трети стана първи за първи път!

# 535
Нормалността се е завърнала в Лондон. 😊

# 536
  • София
Летим на 22. 02 така че ще споделя как е откъм лудница и организация. Я, да питам как си резервирате билети за автобуси или влакове, предвид че се иска час, а полетите често закъсняват

Присъединявам се към този въпрос - да си резервираме ли нещо предварително от Станстед /с Райън летим/, или на място да купуваме?

# 537
ьь

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 18:48 от Danifin1

# 538
Тоест ако самолета закъснее и влака е заминал мога да ползвам следващия. А по някакъв начин презаверявам ли го или нещо допълнително

# 539
Не, няма нужда от презаверяване. Това важи само за автобусите на Нешънъл експрес.

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 09:12 от Danifin1

Общи условия

Активация на акаунт