ЛОНДОН - 11

• 41 099
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
   Здравейте, момичета. Аз купих билети за Лондон за априлската ваканция. Децата ми са големи фенове на Хари Потър. Някой посещавал ли е Harry Potter Warner Bros. Studio Tour? В момента има билети за нашите дни само за след 17 часа. Пише, че последния тур е от 18:30. Студиото работи до 22 часа. Моля, ако някой е ходил да сподели колко време продължава тура и може ли да се остава след него? Студиото на открито ли е или на закрито? Въобще всякаква информация би ми била полезна. Билета струва 159 паунда.
   Друго, което ме интересува е по въпроса за тестването на ден 2 от престоя. Тези тестове, които се поръчват от тук доколкото рабрах не се правят в лаборатория? Информация за тях също би ми била полезна. Назални ли са, аз не съм си правила досега домашен тест и ми е странно какво може да се удостовери с него? Каква е гаранцията, че аз ще си взема добре пробата? Къде се предават тестовете? Въобще ако някой е минал вече по този път да сподели.
  Благодаря Ви!

# 466
  • Sofia
Тестовете поръчваш онлайн до адреса на хотела, правите си ги сами, обяснено е как и след това или викаш куриер да ги вземе, или ги пускаш от офис на куриер или в червените пощенски кутии, които има по улиците (ние там ги пуснахме). Може би различните фирми ползват различни куриери/опции, не знам.

# 467
   Здравейте, момичета. Аз купих билети за Лондон за априлската ваканция. Децата ми са големи фенове на Хари Потър. Някой посещавал ли е Harry Potter Warner Bros. Studio Tour? В момента има билети за нашите дни само за след 17 часа. Пише, че последния тур е от 18:30. Студиото работи до 22 часа. Моля, ако някой е ходил да сподели колко време продължава тура и може ли да се остава след него? Студиото на открито ли е или на закрито? Въобще всякаква информация би ми била полезна. Билета струва 159 паунда.
   Друго, което ме интересува е по въпроса за тестването на ден 2 от престоя. Тези тестове, които се поръчват от тук доколкото рабрах не се правят в лаборатория? Информация за тях също би ми била полезна. Назални ли са, аз не съм си правила досега домашен тест и ми е странно какво може да се удостовери с него? Каква е гаранцията, че аз ще си взема добре пробата? Къде се предават тестовете? Въобще ако някой е минал вече по този път да сподели.
  Благодаря Ви!
Посещението на студиото зависи от вас, но не е по-малко от два часа. Заплес-фенове може и 4 часа да откарат. Има какво да се види и да се прави, и да се купува... Grinning
Обаче аз не бих отишла по тъмно, дори само заради малкото атракции на открито. Да не говорим за връщането в Лондон, ако не ходите често. Ноември месец бях от 12:30 часа, прибрахме се в 18. Лятото как да е, ама април не е баш лято в Лондон.
За тестове ви е малко рано да мислите. Дотогава вероятно ще отпаднат всички ограничения, особено за ваксинираните. Питайте пак около 2 седмици преди пътуването

# 468
Shantal, благодаря! Явно всичко е направено за пари. Не виждам как аз ще си направя сама читав тест а и каква е гаранцията, че съм тествана аз!?! Дано до април се случи чудо и всички тези бюрократични пречки изчезнат. Крайно време е тази лудост да приключи. 2020 година ни канселираха полетите пак бяхме планирали априлската ваканция да е в  Лондон. Истински се надявам този път да имаме повече късмет!
  Cool_witch, благодаря! Не сме ваксинирани, но се надявам до тогава това разделение и дискриминация да отпадне. Видя се, че дали с или без ваксина всички си боледуваме и си разнасяме вируса. Дори не мога да твърдя, че се изкарва и по леко. Но това е дискусия за друга тема. Ние тук имаме по приятни неща за обсъждане.И аз бих искала да си купим билет за по- ранен час, но за съжаление възможностите са изчерпани. Ние сме 4 човека и цената е толкова. Няма по евтини семейни билети, ако ти е известно нещо друго моля сподели.Април месец пише, че се стъмва в 19,37. Часа. За лятното време в Лондон всички знаем как е. Аз август месец съм била на максимални 18 градуса като съм доста зиморничава и не бях подготвена за такива температури. На късмет ще е. Билета е за 17 часа. Значи ще имаме 2,5 часа в светлата част на деня. Не разбрах цялото студио ли е на открито или има и закрита част? А ние, че ще го затворим е ясно. Исках да разбера щом продават билети с часове има ли някакво ограничение във времето за престой. Защото и тези които са за 9 сутринта може да искат да откарат до 22 часа.

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 12:32 от Rositsa Dimkova 626983

# 469
Да, видях че семейният билет е 159 паунда.
Малка част от студиото е на открито. Няма ограничение колко време ще прекараш вътре, но в един момент без да усетиш се озоваваш в магазина, където откарваш поне половината време от това на тура, а и оставаш без крака. Като се замисля, повече от 4 часа няма как да останете
Продават ги по часове, защото посетителите се вкарват на групи - има впечатляваща кратка организирана встъпителна част, преди да ви пуснат "да вилнеете" (в добрия смисъл) във и след Голямата зала
Не си купувайте Digital Guide
Вземете си The making of Harry Potter PASSPORT - ще събирате печати в него Grinning  
Когато ходихме миналия ноември, билети нямаше до края на годината. Периодично проверявах, защото вече "го бях играла" това с нямането на билети. Отказахме се, дори не знам какво ме накара да проверя много рано сутринта - имаше за всички часове. Така че проверявайте! Има време. Или пък рискувай за късен час.
Питай каквото те интересува

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 14:13 от cool_witch

# 470
  • UK
Не бързайте да купувате тестове, от 11 февруари отпадат тестовете за ваксинирани и се очаква от края на Март да отпаднат всички други ограничения.

# 471
Благодаря Ви, момичета. Аз тестове въобще не бързам да купувам, просто искам да знам ако ми се наложи как се процедира. Дано отпаднат, искрено се надявам. Но знаете, че живеем в несигурни времена за съжаление. Сега се чудя за билетите дали да изчакам да се освободи по ранен час. За март има по ранни часове, а за април не. Но децата много искат да посетят това студио, така че май ще ги купувам.

# 472
Здравейте, отново.

Иска ми се да изненадам мъжката част от семейството и да ни купя билети за мач на Ливърпул.

В случай, че някой го е правил може ли повече насоки какво и как се случва.

В българските сайтове, които предлагат това цените стигат до над 1000€ за три билета, това ли е реалната цена?

Знаете ли Българи, които могат да ми помогнат така че да ги купя предварително?
Мачът е на 23.4.22, но тъй като ММ няма да тръгне без основателна причина нанякъде ми се иска да ги купя преди това и да го запозная с тази идея.

# 473
Нямаш никакъв шанс да се снабдиш с билет за мач на Ливърпул (и май на кой да е отбор). Това го играх миналата година. Билети не се купуват - купува се членство, което струва "майка си и баща си" и още куп сложни работи. Пробвах какви ли не варианти преди да се откажа с рев от безсилие. След това ми обясниха, че няма начин.
Ако ти стиска да купиш "на черно"... действай. На стадиона не може да се влезе без членска карта, която е поименна. Как ще ти се получат нещата при такъв риск не знам

Евентуално можеш да купиш Hospitality - https://www.liverpoolfc.com/tickets/tickets-availability/liverpo … r-2022-0300pm-131
Аз като видях цената от 380+ паунда за човек, не пробвах дали ще стане без членство

Ако линка не ти отваря това:
Скрит текст:
отиди на Tickets > Tickets availability > избери мача с Евертън

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 14:20 от cool_witch

# 474
  • Sofia
Купувала съм билети за мач на Манчестър, когато Бербатов играеше там. Беше някакъв много готин пакет, с посещение на част от стадиона преди мача и обяд, на който присъстваха бивши футболисти и треньори на клуба, минаваха по масите и разговаряха с хората. Имаше клоун, който забавляваше децата и подаряваше фигури от балони. Беше скъпо, но нямаше опция само за билет, ако не си член.
За Испания съм купувала от сайтове като viator, ticketmaster и др., може би там да се намери нещо, но като цяло цените за единично посещение са високи.

# 475
... Беше някакъв много готин пакет...
Точно това е Hospitality, но аз не бих платила тази висока цена, тъй като при мен идеята беше да са два "билета", единия от които за чужд човек.

# 476
  • Great Britain
Нямаш никакъв шанс да се снабдиш с билет за мач на Ливърпул (и май на кой да е отбор). Това го играх миналата година. Билети не се купуват - купува се членство, което струва "майка си и баща си" и още куп сложни работи. Пробвах какви ли не варианти преди да се откажа с рев от безсилие. След това ми обясниха, че няма начин.
Ако ти стиска да купиш "на черно"... действай. На стадиона не може да се влезе без членска карта, която е поименна. Как ще ти се получат нещата при такъв риск не знам

Евентуално можеш да купиш Hospitality - https://www.liverpoolfc.com/tickets/tickets-availability/liverpo … r-2022-0300pm-131
Аз като видях цената от 380+ паунда за човек, не пробвах дали ще стане без членство

Ако линка не ти отваря това:
Скрит текст:
отиди на Tickets > Tickets availability > избери мача с Евертън
Това е абсолютно вярно.Никакъв шанс,на черно пред стадиона преди мача пробваи.

# 477

Къде се намира Harry Potter Warner Bros Studio Tour ?

# 478
  • Sofia
https://www.wbstudiotour.co.uk/contact-us/thank-you/

Warner Bros. Studio Tour London
Studio Tour Drive
Leavesden
WD25 7LR

# 479
Rositsa Dimkova 626983 ако не сте ваксинирани не купувай нищо без опция право на отмяна, освен ако си готова да загубиш сумата или планувате да стоите в карантина.

Общи условия

Активация на акаунт