Добър зъболекар в София

• 638 131
  • 981
  •   2
Отговори
# 960
На мамите в Борово и околностите препоръчвам с две ръце д-р Траянов.Не зъболекар , а вълшебник , особено ако имате развалени предни зъби и държите на естетиката.Кабинета му е на ул.Родопски извор , работи и след 18h и събота.Ако някои иска телефон да ми пише на лични
Може ли телефон за връзка с доктора

Внимавайте.... Правен от него зъб ми завърши с абсцес и операция в Пирогов.
Счупен инструмент --> зле запълнен канал --> гранулом, неуспешно промиване --> бързо прогресира и изваден зъб. Сега съм с имплант. Мнооого скъпо и болезнено ми излезе доверието в него - и аз бях доволна и му вярвах.

# 961
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър зъболекар за зъбен имплант, благодаря!

# 962
Аз съм при Александър Вълев срещу МОЛ София, но все още не съм приключила, така че не смея да препоръчам, само предлагам. Самото поставянето на имплатна беше много бързо и лесно, а съм чувала неприятни отзиви от другаде.

# 963
Имплантът се захваща строго индивидуално при всеки, зависи от състоянието на костта.

# 964
Здравейте,
По-горе писах за Ради Венков и понеже мина половин година, откакто сложи имплантите, мога да изкажа мнение. Не съм супер доволна от имплантите и короните. Между едната корона и съседния зъб (мой си) е оставено доста разстояние и се събира храна. Понеже е посадена кост, се надявам да се запълни мястото. Често те връща и с едно ходене не мисля, че при него може да се мине за каквото и да е било. Иначе е опитен лекар и много хора са доволни от него, но според мен може още да доизпипва нещата.

# 965
Здравейте, отчаяно ви моля за координати на добър.зъболекар имплантолог  в София, счупи ми се предния зъб, ужасно много, предлагат ми щифт, но тъй кято е преден, предпочитам да напарвя още една консултация. Моля ви спешно ми трябва

# 966
  • In the land of Never Never
Здравейте, отчаяно ви моля за координати на добър.зъболекар имплантолог  в София, счупи ми се предния зъб, ужасно много, предлагат ми щифт, но тъй кято е преден, предпочитам да напарвя още една консултация. Моля ви спешно ми трябва
Не съм си правила импланти в София, и не мога да ви препоръчам. Аз имам корона на преден зъб, със щифт.
Има още една зъболекарска тема, там пишат зъболекари, може да ви дадат съвет.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1292857.3060

# 967
Здравейте, търся добър зъболекар за коронки на предни зъби. Търся качество, цената няма значение.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 15:49 от sunny.65

# 968
Здравейте, търся добър заболекар за коронки на предни зъби. Търся качество, цената няма значение.

Аз също

# 969
  • София
Здравейте, търся добър заболекар за коронки на предни зъби. Търся качество, цената няма значение.

Аз също
Моят съвет е да не конкретизирате, че сте за корони, фасети или бондинг, нека специалиста да прецени кое е най-правилно. Като цяло короните изискват по-голямо изпиляване и по-често се правят на мъртви зъби, където всеки зъб има различен цвят и множество пломби.

# 970
Здравейте, търся добър зъболекар в квартал Витоша и района, трябва ми за стандартни манипулации - зъбен камък и пломби.

# 971

Привет, аз от години ходя при всякакви поводи  и за всякакви манипулации (  с много проблемни зъби съм, цял живот)  в  https://www.confident.bg/
 Аз и съпругът ми и вече не знам колко познати имаме импланти, поставени там от д-р Мустакерски.
https://www.confident.bg/dr-svilen-mustakerski/
 За мен е Бог! Simple Smile  Изключителен професионалист.
 Може да погледнеш ,да отидеш на консултация..

# 972

Привет, аз от години ходя при всякакви поводи  и за всякакви манипулации (  с много проблемни зъби съм, цял живот)  в  https://www.confident.bg/
 Аз и съпругът ми и вече не знам колко познати имаме импланти, поставени там от д-р Мустакерски.
https://www.confident.bg/dr-svilen-mustakerski/
 За мен е Бог! Simple Smile  Изключителен професионалист.
 Може да погледнеш ,да отидеш на консултация..
                       Здравейте, знаете ли дали правят коронки? В сайта не видях такава услуга.

# 973
Правят със  сигурност.
Имам няколко, поставени при тях.
Звъннете им по телефона и попитайте каквото Ви интересува,  изключително любезни са.

# 974
Търся добър стоматолог/клиника, с опит в областта на денталната протетика. Имам за смяна мостове и корони, като някои зъби са за "прелекуване".  Моля за лични препоръки!

Общи условия

Активация на акаунт