Добър зъболекар в София

• 638 598
  • 981
  •   3
Отговори
# 105
Dnes hodih w edna nowootkrita klinika w kv. Iztot do Park Hotel Moskwa.Kazwa se "Deka Dental". Posre6tnaha me mnogo dobre, klinikata e super luksozna i moderna, cenite sa normalni. Az otidoh tam, za6toto te imat w momenta promociq, koqto wkliu4wa po4istwane na zaben kamak, po4istwane na zabite i profesionalno izbelwane za 200lv. Ostanah mnogo dowolna, poneje zabite mi naistina stanaha mnogo beli i sega se radwam na moqta holiwudska usmiwka. Nai-mnogo me wpe4atli dobroto otno6enie i profesionalizma na dwamata doktori w klinikata- d-r De4ev i d-r Dimitrov. Telefona na klinikata e 4810511

# 106
 Embarassed  Някой  има ли впечатлеиня от д-р Димитър Станков, имал кабинети в София, Благоевград  и Тутракан. Не мога да намеря нищо за него. Моля за мнения.

# 107
Аз съм студентка в Сф и досега не съм ползвала услугите на тукашен зъболекър, а мн се притеснявам да ходя да сляпо при някакви случайници  Confused Искам да отида на частно при някой да ми погледне венеца около един зъб, че мн ме боли. Дали може да ми препоръчате някой дабър зъболекар в района на Студентски град, Дианабад, Дървеница промерно  newsm78
Предварително ви благодаря за информацията

# 108
Останах много доволен от д-р Камен Цветанов , и Ви го препорьчвам, горещо  ул Уилям Гладстон 20  
тел  0888 704658  02 9882919

# 109
  • София
Здравейте отново от мен. Аз си намерих  нова зъболекарка (след като досегашната започна да претупва всичко и да не работи добре). Стоматоложката се казва Зоя Попова. До тук съм много доволна от работата и. Работи със здравна каса и цените са много добри. Обяснява всяко едно нещо, което прави. Спокойна е.
Кабинетът се намира в Младост 1, бл.45, вх. Д, ет 5, ап. 85.
Тел. 884 04 31
Намерих и координатите от интернет и там имаше добри отзиви. На мен ми прави 4 пломби + вадене на нерв, лекарсто за единия зъб. До тук съм платила 140 лв. (след приспадане на частично поеманите от здравна каса 2 пломби).

# 110
Здравейте! От 2 дни се ровя тук за инфо за добър зъболекар и вече съвсем се обърках кое е реклама, кое  е истинско мнение Sad
Трябва ми зъболекар, който прави наистина хубави и трайни пломби, защото досега нямам пломба, издържала повече от 5 години! А съм сменила поне 4ма доктори...От последния бях изключително доволна до момента, в който не му порасна много работата и започна да го домързява - просто започна да прехвърля пациентите си на асистентката си. Та нейната пломба вече 2 месеца не може да ми се намести в устата...
Препоръчаха ми д-р Божидар Цонов от Медстом, но за огромно мое съжаление просто не мога да си позволя 90 лв на пломба, при положение, че имам поне 4 зъба за правене...
Набива ми се на очи д-р Десислава Илиева - какво ще кажете за нейните пломби?

# 111
nelstle, да и аз имах този проблем като чета не само за зъболекари, но и за лекари.
Действително е много гадно, зашото не знаеш на какво да вярваш - кой си прави реклама, кой нарочно пише против някой и т.н.

Когато тръгнах да си сменям зъболекарката и аз четох, четох и ми направи впечатление многото положителни неща за д-р Десислава Илиева.
Записах си час при нея и мога да кажа че останах с много добри впечатления за професионалните и личностни качества.
Първо много е любезна, внимателна, обяснява всичко, което ти прави. Подробно ти отговаря на всички въпроси. Направи ми  една пломба и изобщо не ми беше неприятно, нито чувствах болка! Пломбата ми я прави януари или февруари, вече не помня, и си е ок.

Така че според мен няма да съжаляваш ако отидеш при нея.

# 112
lilis тъй като сравнително скоро си си правила пломбите били споделила цените и точни адрес на зъболекарката. Благодаря ти.

# 113
Ами пломбата ми бе покрита частично от здравната каса, така че само доплатих и доколкото помня май под 10 лв.

# 114
Моят се казва Стефан Василев и е перфектен - и като човек, и като специалист; работи и със здравна каса - клиниката е на ул. "Иван Вазов" в центъра, има кабинет и в "Надежда", някакво училище, но там не съм ходила.

# 115
Това ли е споменатата многократно от вас като добра зъболекарка Д-Р ДЕСИСЛАВА ИЛИЕВА? http://www.atol.bg/realsize.php?aid=39472&num=1

# 116
Нестле, д-р Цонов е много добър зъболекар.
Мога да ти препоръчам и д-р Балабанов - 0888 59 19 25. Работи много добре. Кабинетът му е в центъра.

Колкото до пломбите, издръжливостта зависи от материала, от направата, от зъбите, от това как се грижим за тях и изобщо от много фактори. Ако те интересува тази тема прегледай някой пациентски форум, има много информация.  Simple Smile

# 117
Ще каже ли някой дали тази Илиева работи и с деца?
След толкова хвалби мисля да я посетя но искам и децата да прегледа - профилактично.

# 118
Едва ли има по опорочена тема в БГ уеб пространството. Обърнахте го  на жълти страници! Предлагам модераторът да я затвори /въпреки, че подозирам, че тая сапунка е негова работа/. Пфу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Мирише!!!!!!!!!!!!!!!!

И на какво точно ти мирише? Хората имат нужда да се допитат до мнението на други. Все пак никак не са евтини стоматологичните услуги, за да се хвърлиш нанякъде ей така. Не виждам какво порочно откриваш, но... нейсе...

Аз самата миналата година се наложи да правя едно по-продължително лечение в София. Ами трябва да ти кажа, че сума време се опитвах да събера от мрежата инфо за зъболекаря, при когото ме посъветваха да ида. Един вид не ми беше достаъчно само някой да ми каже. Исках да прочета и иначе. Друг е въпросът, че той се оказа малко непопулярен в интернет пространството въпреки брилянтните отзиви за него иначе. Така че не се ядосвай на хората. Разбираемо е.

# 119
Едва ли има по опорочена тема в БГ уеб пространството. Обърнахте го  на жълти страници! Предлагам модераторът да я затвори /въпреки, че подозирам, че тая сапунка е негова работа/. Пфу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Мирише!!!!!!!!!!!!!!!!

Като не ти харесва темата - не я чети! Ей, аман от поучители!

Общи условия

Активация на акаунт