Та, първа група яденетата са три - супа, зеленчуково пюре, млечен крем или кисел, цена 70ст на ден.
Втора група - супа(същата е като на първа), месно ядене(всеки ден е различно), крем или кисел(същото като на първа), цена 80ст. на ден.
Трета група - супа(същата като на първа и втора), ядене(същото като на втора, но не е смляно), крем или кисел(същото като на първа и втора), цена 80ст. на ден.
Понякога за трета група десертът е малко по-различен, като за по-големи и тогава го отбелязват на бележката, иначе си пишат само първа и втора група, трета не я пишат, защото се повтаря с втора, а разликата е, че яденето не е смляно. А, понякога на трета група дават и риба.
Както Ивето ти е казала - носиш 7 буркана със седем капачки и я записваш, по-добре първо първа група. На другия ден не носиш буркани, а само 3 найлонови капачки. Кухнята е от 12 до 12:30ч. само веднъж на ден. Следващите дни носиш 3 празни, те ти дават 3 пълни.
Аз в началото давах пюрето на обяд, а следобед крема. Към седмия месец започнах да редувам веднъж първа, веднъж втора група, а на обяд преди яденето й давах половината супа. Към 8-9месец до сега, супата я давам вечер със сухар и малко сухо мляко.
Еййй, наистина съм много подробна значи. Ама професионално изкривяване, обичам да обяснявам докато ме разберат. Ако има някой неразбрал да си вдигне ръката и да пита

За водата и ние плащаме по 15-20лв. на месец, така че не ми се струва невъзможно 50лв. за три месеца.