Ямбол - 8

• 15 900
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
  • Ямбол
ScreamingMamaa, сега ще ти обясня подробно за кухнята.
Та, първа група яденетата са три - супа, зеленчуково пюре, млечен крем или кисел, цена 70ст на ден.
Втора група - супа(същата е като на първа), месно ядене(всеки ден е различно), крем или кисел(същото като на първа), цена 80ст. на ден.
Трета група - супа(същата като на първа и втора), ядене(същото като на втора, но не е смляно), крем или кисел(същото като на първа и втора), цена 80ст. на ден.
Понякога за трета група десертът е малко по-различен, като за по-големи и тогава го отбелязват на бележката, иначе си пишат само първа и втора група, трета не я пишат, защото се повтаря с втора, а разликата е, че яденето не е смляно. А, понякога на трета група дават и риба.
Както Ивето ти е казала - носиш 7 буркана със седем капачки и я записваш, по-добре първо първа група. На другия ден не носиш буркани, а само 3 найлонови капачки. Кухнята е от 12 до 12:30ч. само веднъж на ден. Следващите дни носиш 3 празни, те ти дават 3 пълни.
Аз в началото давах пюрето на обяд, а следобед крема. Към седмия месец започнах да редувам веднъж първа, веднъж втора група, а на обяд преди яденето й давах половината супа. Към 8-9месец до сега, супата я давам вечер със сухар и малко сухо мляко.

Еййй, наистина съм много подробна значи. Ама професионално изкривяване, обичам да обяснявам докато ме разберат. Ако има някой неразбрал да си вдигне ръката и да пита Mr. Green

За водата и ние плащаме по 15-20лв. на месец, така че не ми се струва невъзможно 50лв. за три месеца.

# 196
А така,браво на Лиляна  Naughty Така се обяснява ,ти като един учител си бе  Joy
Аз пека едни чушки и тук пиша,мани мани  #Crazy

Последна редакция: пт, 11 авг 2006, 15:16 от Ivellina

# 197
Не е точно така. NaughtyВ различните райони,часовете са различни.При нас ,тук до ОББ ,кухнята я дават от 11 и 30 до 12 и 30. Grinning

# 198
Не е точно така. NaughtyВ различните райони,часовете са различни.При нас ,тук до ОББ ,кухнята я дават от 11 и 30 до 12 и 30. Grinning
то и при нас е така,но работното им време иначе е от 12-12:30

# 199
то и при нас е така,но работното им време иначе е от 12-12:30
newsm78Нали за едно и също говорим.Започват от 11 и 30,понякога даже от 11 и 20 да раздават храната и спират в 12 и 30.Това е работното им време.После идва колата и си тръгват.

# 200
Нека Мариянчето да каже,но до преди 3 години в Златен рог храната се раздаваше от 11 и 30 до 12 часа.

# 201
А незнам и аз,тук колата идва къв 1:30.12 без нещо,и я взимат в 1 без нещо.А иначе на прозорчето пише работно време 12-12:30
Няма значение раб. им време,манджа да има пък  hahaha

# 202
Те нашите идват към 11 и 15,11 и 20,ама първо удрят по една цигара на вън и тогава започват да раздават храната. Crazy

# 203
мерси мерси за обяснението...явно това ще да е...ще я записвам,та да видим как ще я поеме храната...а за водата ми се струва странно,защото по числата от водомера водата излиза около 30 лв за тия три месеца с всичките му там ддс и канали и т.н...много кубици ни надписват от общия водомер,та затова ви питам как е при вас...

# 204
Нашата инкасаторка вече три месеца не може да ме свари в къщи,за да запише данните и ми пише кубици по осмотрение.А аз свекърва в къщи си нямам и като ме няма мене,няма кой да стои тук да я чака. Mr. GreenТя все по различно време минава,аз от къде  на къде ще я вардя. Crossing ArmsНакрая може да има изненада. ooooh!То басейни пълним,всеки ден 4 човека се къпем ,перем често и мнооого вода пием заради жегите. Mr. Green

# 205
Нека Мариянчето да каже,но до преди 3 години в Златен рог храната се раздаваше от 11 и 30 до 12 часа.
При нас е от 12 до 12.30, но понякога идва в 11.45, а понякога в 12.15 Mr. Green

# 206
При нас е от 12 до 12.30, но понякога идва в 11.45, а понякога в 12.15 Mr. Green
Ами при нас са много децата и сигурно за това цял час раздават храната. Grinning

# 207
Добро утро!!!!
Как сте днес?Деница вече ми носи обувките и реве,ама днес ще пропусне сутрешното кафе

# 208
  • Ямбол
A добър ден!
Добре сме. Маги спа до 11:30ч. #Crazy

# 209
добро и от нас!Лора снощи имаше температура- 38,4  #Crazy много се притесних-до сега от нищо не е боледувала..сутринта беше 37,4 и дадох панадол..сега няма..от какво ли може да е  newsm78 от зъби няма да е защото май е доста висока,пък и нищо,ама нищо няма в устата й още..целувки

Общи условия

Активация на акаунт