Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 60

• 31 593
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Само да ви припомня че точно екипа на Бошнакова ми дадоха според мен грешен резултат, и се съмнявам че изобщо преписаха резултата от Токуда без да си направят труда да гледат.

Срещата беше вълшебна 💙💛💚

# 451
Само да ви припомня че точно екипа на Бошнакова ми дадоха според мен грешен резултат, и се съмнявам че изобщо преписаха резултата от Токуда без да си направят труда да гледат.

Срещата беше вълшебна 💙💛💚

Повече за срещата, моля.😛 В другага гема ли?

# 452
Прелитам набързо, само да кажа че срещата беше повече от вълшебна. Само ме е яд, че трябваше да си тръгна.......,а толкова исках да остана и да си приказваме, приказваме......... Hug Heart Eyes bouquet
Всеки момент ще ми пристигнат гостите, утре ще съм по- обстоятелствена!

# 453
Еее и аз искам да чета за срещата де😊

# 454
Тинтири, гуш 🤗 Дано да е фалшива тревога и резултатите да са грешни.
И аз имам много бенки от дете... и сина ми има.
Ама Зори ме бие по бройка .

За забравянето...
На моменти се чувствам адски изкуфяла .
1г по-късно от последната химия още забравям и не мога да вляза в час....
Не съм като едно време....
Ама като се впрегна нещата вървят. Отпусна ли е и 2+9 се замислям колко е ....
Дабре че е университета и седмокласника да ме държат в кондиция Joy

# 455
  • София /Абсурдистан
Лейди, аз точно за Бошнакова си мислех. Да не се занимавам с Онкологията, ами да си отида направо в Сити със стъклата.
Където и да ходиш на друго място, накрая искат и от нея резултат.
Аз правих преди първо в Токуда, после в ИСУЛ, накрая ми поискаха задължителна контрола от проф. Бошнакова, тъй като те с тях работят. Щом се лекуваш в Сити, трябва от там да имаш, иначе не те поемат,  така че иди направо там, изследването е платено навсякъде. Така и така ще ти искат от там, не губи време. При мен и трите неща се припокриха, резултатите бяха еднакви и на трите места.

# 456
  • assenovgrad
Здравейте, момичета! Тинтири, аз бих отишла в Трансхеликс. За ревизията на моите резултати получих такова внимание и отношение, каквото въобще не съм очаквала.  А за срещата - колко е хубаво, че ви има -  дружки по съдба! ❤❤❤ Беше емоционално! Разпознахме се без усилие - все едно се срещат стари приятелки! Побъбрихме по женски, посмяхме се на неволята и с надежда за следващи срещи се разделихме! Аз вярвам, че няма да е последна!

# 457
Супер сте! Радвам се много, че сте успели да си изкарате чудесно! ❤️

Аз също много неочаквано за мен имах специална вечер и нощ😊 Ненадейно ни дойдоха на гости приятел (най-добрия) на гаджето ми и неговото гадже (с която съм се сприятелила и аз). Нормални хора и готини. Та си говорихме есно хубаво в нас, децата си играха, пихме винце и ни се доизлиза. Те си тръгнаха, че той беше изморен, но аз и гаджето просто излязохме. Детеро самО настоя да го оставя сам и да се забавлявам. А е само на 9! Вече разбира нещата от живота милото. Та отидохме в близката дискотека (на 2 км от нас) и мисля, че си доказах едно много важно за мен нещо. ОЩЕ МЕ БИВА като жена😊 Мда...хората реагираха на присъствието ми както преди и се почувствах толкова здрава и жива! Танцувах няколко часа и то стабилно. Нямах и сърдечна недостатъчност. Бях с перуката обаче. За първи път я сложих пак (освен за маскарада на работа), от както я зарязах. Абе изкарахме си чудесно с гаджето да не повярваш😊 Сега ми е лошичко, че легнах призори, но ще оживея😁

Пак да питам за снимката. Само Люба познах на нея, едната сигурно е питанката, но коя? А третата мацка?

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 13:19 от marittaa

# 458
  • София /Абсурдистан
Веднага казвайте кой кой е! Simple Smile

# 459
Сладурки.
Люба е вдясно, горе Питанка, долу Лагерта, така ли е? Моля, за извинение, ако не съм точна, но го карам по бегъл снимков спомен за Лагерта, че имаше малко по-дълга козинка вече.
Марита, не съм се съмнявала в теб.

# 460
  • София
Хаха, аз съм с розовия шал, Люба със сивия, Питанката е русокоската. А шаловете ни са подарък от нея ❤ .
Маритка и аз так снощи , пихме кафе, но от приятните емоции, нито ми прилоша нито нищо. Всичко е в главата, знам си аз. Ето една  снимка и от мен: Наистина няма да е последната среща, много хубаво беше .

# 461
Много сте хубави момичета!Lagertha, голяма коса извади ти . Кога ли и моята ще стане такава Grinning Нещо се обках хиххи. Ама то русокоската е с розов шал

# 462
Аха, вече ви запомних. Сега вас и Марита вече ви знам визуално.

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 16:44 от unabella

# 463
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, моля тези, които са с порт да споделят за гр. София къде са им го поставили. Моята приятелка е на седмични вливки, та се чудим кога ще е най-добре да се постави. Тя е почти 3 години на химии с  терапевтични паузи. Вените са й много трудни вече. Тенкю предварително!
Марита супер си, и ние понякога така спонтанно решаваме да ходим на бар, е обикновено от мен излиза идеята де Stuck Out Tongue

# 464
Аз съм с порт, поставиха ми го в Александровска 1 ва хирургия..

Общи условия

Активация на акаунт