Любители на Котки - Тема 139

• 29 089
  • 758
  •   1
Отговори
# 120
Elhitza,напълно съм съгласна,че е точно така. Даже с ММ се шегувахме,че котето ни е маккдоналфс коте,понеже е свикнало с тези подобрители,просто до сега не съм успяла да я приуча на друга, тя си доиде при нас харесваики, боклучавата храна. Исках просто да кажа,че се опитвам да избера по—малкото зло.Blush

,

# 121
  • София
Вермилиън, дай някакъв бюджет, за да можем да ти препоръчаме храна.
Паучовете на ДМ не са много лоши.
Не всеки може да си позволи много разходи, нормално е. Кофтито е, когато се стиска, щото нямало да дава толкова пари за някаква си котка. Тук не мисля, че сме от тия.

# 122
Момичета, колко време ви се бавят поръчките от зооплюс? Макс аха ще е на диета от утре ако не дойде по-скоро. 🙈 Grinning

# 123
Да, ДМ имат едни бебешки паучове, евтини са и според състава ок.
Иначе си е разход да храниш с премиум храни, рядко хората могат да си позволят четири кинта за консерва.
Писала съм милион пъти как едвам отучих Топче от РК, ад беше! С Ушатото грижи нямам, яде каквото му дам горкия, като е нямал и залък явно оценява всичко...

# 124
  • София
Зооплюс, за около 5 работни дни, често по-бързо. Кофти е, ако се падне уикенда по средата, удължава периода. Но не са се бавили много никога, а аз поръчвам веднъж месечно. Понякога и по-често.

4 лв. За консерва и аз не давам.
Косма ми е 2.20 за консерва, а Феринга 1.80 лв. Бива. Давам по една на котка на три дена.

Последна редакция: вт, 12 ное 2019, 21:07 от possessed

# 125
Мисля, че и smilla на zooplus не е лош вариант за бюджетна мокра храна, но имат само консерви, паучове - не. На Ади братчето е на суха и мокра smilla, пастетите на animonda и консерви nuevo, всичките са на добра цена. На промоция в зооплюс аз съм взимала паучове на concept for life за под левче. Друго не се сещам за момента.

# 126
  • София
Ох, за да не  правя трета редакция, говоря за консерви по 200 гр. Тоест около левче за грамажа на пауч. А са с хубаво месо и двете.

# 127
Бюджетът ми е до 1 лв пауча. Вие колко често им давате? Панта яде поне 2 пауча на ден.

# 128
  • София
Ами за тоя бюджет можеш да си позволиш доста неща и по-добри от уискас.
Както казах , Феринга, например.

1.80 за консерва. Това е все едно два пауча.

# 129
Момичета, от няколко дни моят Лъки си е харесал едно място на дивана (или одеалото го привлича), но ходи и меси с лапички и бозае с муцунка.
Не знам дали си фантазира, че суче, но нищо не в състояние да го разсее. Изпада буквално в транс докато го прави. Grinning
Ходи на точно определено място, и не мога да разбера какво го привлича - миризма едва ли, одеалата ги пера през 3 дни.
После всичко около мястото на "бозаене" е мокро. Чудя се дали да се притеснявам за нещо, или си е нормално?

Дали му е мъчно за майка му Thinking

# 130
Мира , да ти е жив и здрав Лъки!
На колко месеца е?

# 131
Vermillion, разгледай в zooplus, има какво да вземеш с този бюджет, поне няколко марки предлагат. Има и пробни пакети с по няколко пауча/консерви, за да не се набутваш с голямо количество, а да се окаже после, че не я харесва примерно.
Напоследък купувам месни хапки bozita, пише с 91% месо в хапките за 2 лв. 190 гр., демек колкото 2 пауча.
На Ади давам около 120-150 гр. мокра храна на ден.

# 132
Малеее като ви чета всеки път по колко мокра храна ядат всички... болна тема ми е. Марсел не иска и не иска, нито пауч, нито пастет, нито консерва- с парчета, без парчета, с вода, без вода, скъпа/ евтина - все тая. Гладен ще седи, няма и да ги докосне 😔
Ей го косматкото 🤣

Скрит текст:

# 133
На колко месеца е?
Не знам точно, но в паспорта го записах да е роден на 01.08, тъй че към 3-месечен е. Grinning

# 134
На колко месеца е?
Не знам точно, но в паспорта го записах да е роден на 01.08, тъй че към 3-месечен е. Grinning
Еми да... ЛЪВЧЕ, затова е така 😋
Най-вероятно е още много бебе.
Наскоро бях попаднала на една статия, в която пишеше, че и при възрастни писанчета се среща  това.
Дължи се най-много на липсата на Мама Котка в първите 4 Месеца.

Последна редакция: вт, 12 ное 2019, 22:55 от Eichkatzl

Общи условия

Активация на акаунт