Любители на Котки - Тема 139

• 29 109
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Спомням си, че котаракът от ученическите ми години разпознаваше баща ми по звука на колата и заставаше на вратата още преди да е тръгнал по стълбите.  Laughing Сега забелязвам същото, когато се прибира дъщеря ми. И четиримата застават на вратата и я чакат. Е, те я чуват, че се качва по стълбите. Вече колите са толкова много, че едва ли може някой да се ориентира по тях, освен ако действието не се развива в някое спокойно селце.

Много се радвам да видя Пиратя. Слабост ми е от едно време!  Laughing Решил е да оправдае името си.  hahaha hahaha hahaha Да знаеш, че рибата трябва да се дава в умерени количества, че има много фосфор и момчетата могат да се запушат от нея.

# 631
  • София
Толкова красота на тази страница (на предната де) 😍

Блеки съм го разлигавила на max...
Ей го, на вечеря (и той е хапнал доволно) в една безумна поза, почти легнал на масата...

Много я мисля Мацоната (в петък не се показа като я виках да си ходим) как се справя сама. Оставих храна и помолих пазачите да я приберат на топло (ако тя иска).

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 12:18 от AnyHr

# 632
  • на брега на морето
https://www.facebook.com/LADbible/videos/437342910522104/UzpfSTE … MjI2MDg2NDUyODM2/

Този клип ме разтърси.

# 633
Имам нужда да се оплача.
Днес кучето на Свеки умря на 15 г. Викам й , че ще й вземем ново кученце , да намали загубата. Вика ми , какво ще ми вземате,  при положение,  че като родиш и твоята котка махаме !
И аз , моля?! Ще ми махнеш котката ама друг път. Взимам детето и  котката и се махам , ще ми казва тя какво ще правя , я

# 634
  • Варна
Оф, аман от тези остарели схващания... И аз го играх тоя филм Sad

# 635
  • Варна
Не се ядосвайте, ето как да сложите крак връз крак и да не ви дреме на опашлята:

Ако някога имам бебе Късметка остава, няма сила, която да ме раздели с нея ...

# 636
Ееех, котешки живот. Хубав котешки живот.
Ей тъй бяхме до преди малко:

А сега се борим с една щипка, която размятаме из хола. Grinning

# 637
Моят дзвЕр ми е уповръщала якето. Добре че е кожено...
Късокосместа е и не го прави често, ама намерила къде баш. Тъкмо изненада преди излизане.

# 638
Липсва ми моето ушато маймуни, най-вероятно във вторник ще се прибера.
Страхотни красоти видях, напълниха ми се очите.

# 639
Липсва ми моето ушато маймуни, най-вероятно във вторник ще се прибера.
Страхотни красоти видях, напълниха ми се очите.
Моята също много ми липсваше за 10 дни на почивка, но когато си я прибрах си отиде на прозореца и въобще не ме отрази за няколко дни, дори да ме ухапе. Май ми беше много сърдита, че съм я зарязала така безцеремонно.

# 640
Butterfly,аз съм с бебе на 2месеца и котка на 2години при това дългокосместа,много хора около мен ми мрънкаха да я махам като се роди бебето не исках и да чуя...тогава не ме притесняваше и сега също ...по добре бързо и взимайте друго куче та да има с какво да се занимава свека ти ...

# 641
По-добре да си вземе куче, когато сама се почувства готова.

# 642
Не , аз куче няма да й  взимам, защото може изобщо да не желае жената. Но за котка и дума да не става , за ми я махат. Просто няма да го позволя това. !
Благодаря Ви за подкрепата , явно не съм сама Heart

# 643
А, за котката трябва да ѝ се обясни безапелационно, че няма да се маха и не пречи, а пък дано е разбрана. Защото има хора, които са способни да отровят атмосферата, ако не стане на тяхното, всеки ден ще намилат, пред чужди хора изкривяват нещата и т.н. В същото време при този тип хора, ако стане на тяхното, просто отваряш вратата за нови искания, и пак ще има негативизъм.

# 644
А, за котката трябва да ѝ се обясни безапелационно, че няма да се маха и не пречи, а пък дано е разбрана. Защото има хора, които са способни да отровят атмосферата, ако не стане на тяхното, всеки ден ще намилат, пред чужди хора изкривяват нещата и т.н. В същото време при този тип хора, ако стане на тяхното, просто отваряш вратата за нови искания, и пак ще има негативизъм.

Именно , но те много добре знаят , че аз си държа на думата. И ще им го кажа директно отново , че ако ми се спомене котката да се махне или не дай си боже , докато съм навън , са я махнали зад гърба ми , аз хващам котката , и заминавам в родния ми град. Не ме интересува нищо друго. След като те не зачитат моите желания и ще ме тровят и то заради котката , то тогава са свободни да си изберат по-хубава и добра снаха в техните им представи.
Пък ако мъжо ме последва , в цялата ситуация аз печеля , те да се замислят Simple Smile знаят, че като кажа нещо и назад нямам.
Предупредила съм ги. Или аз , котката , детето и синът им. Или само синът им.

Пс: Не съм бременна ,  стана на въпрос , че ако стана бременна какво ще последва. И от там аз се ядосах и запалих и им го казах директно , каквото си мисля. За да няма изненади после.

Общи условия

Активация на акаунт