И аз сега, като имам деца и от двата пола, какво да правя? Добре че е Бърди, че иначе пак щях да се окажа аутсайдер, братче.
По-голямата част от родителските притеснение са еднакви, независимо от пола, особено в детска възраст. Но по-нататък има различни такива и определено си има някои по-големи за момичетата и Бърди е посочила някои от тях. Той още е малък, но някак си, по не се притеснявам за него, че може някой да го изнасили, като се прибира по тъмно до вкъщи, или да му подправят с нещо питието на купон или в дискотека с такава цел. Може би не съм чела достатъчно американски статистики.
Не се притеснявам и от възможността да остане самотна майка.
Но пък навярно е по-вероятно да го набият някъде. Мислех си, че разликите между момчета и момичета са очевидни за всички, освен за гражданите на скандинавските държави, ама се оказа, че не съм права. 
Лейка, всъщност темата почна точно от притесненията на родителите за порасналите деца - отраженията на един несполучлив брак върху мъжа и жената.
И при мен са момче и момиче. То пак добре, че хванах времената само с два пола, че си представям след време как бабите дават акъл на внуците "Айде, чедо, още само 10 броя и ще сте ги нашарили"
?