Образователен Говорилник v.1.0.1. хотфикс 2

• 16 695
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Е, те такова баш противопоставяне не е имало в темата. Laughing И аз сега, като имам деца и от двата пола, какво да правя? Добре че е Бърди, че иначе пак щях да се окажа аутсайдер, братче. Rolling Eyes
По-голямата част от родителските притеснение са еднакви, независимо от пола, особено в детска възраст. Но по-нататък има различни такива и определено си има някои по-големи за момичетата и Бърди е посочила някои от тях. Той още е малък, но някак си, по не се притеснявам за него, че може някой да го изнасили, като се прибира по тъмно до вкъщи, или да му подправят с нещо питието на купон или в дискотека с такава цел. Може би не съм чела достатъчно американски статистики. Thinking Не се притеснявам и от възможността да остане самотна майка. Laughing Но пък навярно е по-вероятно да го набият някъде. Мислех си, че разликите между момчета и момичета са очевидни за всички, освен за гражданите на скандинавските държави, ама се оказа, че не съм права. Joy

Лейка, всъщност темата почна точно от притесненията на родителите за порасналите деца - отраженията на един несполучлив брак върху мъжа и жената.

# 646
Аз лично визирах зряла възраст или най-малко от 16-17 нагоре. Все пак говорехме и за партньори.

# 647
  • София
Санака, не сте сами с Бърди Simple Smile И при мен са момче и момиче. То пак добре, че хванах времената само с два пола, че си представям след време как бабите дават акъл на внуците "Айде, чедо, още само 10 броя и ще сте ги нашарили" Joy

# 648
  • в страната на чудесата
Ок. Сори.
Дано сте прави всъщност. Аз имам две момчета.

# 649
Титина, цитираш статистки за child abuse, а темата в основата си беше за риска за по-възрастните индивиди, когато жените действително са по-уязвимият пол.
В статистиката която съм дала, има данни за деца между 12- 18 годишна възраст. И са най-големият процент.

На всичко отгоре в училищна възраст много често децата са обект на тормоз в училището. Според статиите които съм чела , момчетата са доста по-голям процент.

# 650
  • София
Санака, не сте сами с Бърди Simple Smile И при мен са момче и момиче. То пак добре, че хванах времената само с два пола, че си представям след време как бабите дават акъл на внуците "Айде, чедо, още само 10 броя и ще сте ги нашарили" Joy
майтапът настрана, аз често се замислям “какво, ако някой от тях се окаже джендър”. Хич не съм в час с новостите.

Титина, ОК, но коментираме моми за женене (над 18 г.)

Иначе никак не ме успокояваш с тези статистики (аз имам две момчета).

# 651
Момчетата е възможно в училище по-често да са жертва на побой от съученици.
Не знам обаче тази статистика как се връзва с обсъждането на семейния живот и отглеждането на  децата освен ако някой не е решил да практикува индийския модел на детските сватби.

# 652
  • София
В Индия на по 15 ли ги женят Confused?

# 653
По-рано-на 8-10.
Не е законно, но в много селски райони го правят.

# 654
  • София
Титина, цитираш статистки за child abuse, а темата в основата си беше за риска за по-възрастните индивиди, когато жените действително са по-уязвимият пол.
В статистиката която съм дала, има данни за деца между 12- 18 годишна възраст. И са най-големият процент.

На всичко отгоре в училищна възраст много често децата са обект на тормоз в училището. Според статиите които съм чела , момчетата са доста по-голям процент.

Е, то има американски статистики и за стрелбите с огнестрелно оръжие в училищата. И те, както и цитираните от теб, са точно толкова относими към България, колкото и статистиките за самоубийствата в Швеция.
Ето една за Европа - https://ec.europa.eu/eurostat/web/products-eurostat-news/-/EDN-2 … eritRedirect=true

Последна редакция: пн, 18 ное 2019, 22:57 от sanaka

# 655
  • София
Да, синът ми в училище го тормозеха много повече, отколкото в момента дъщеря ми, но не виждам child abuse и тормоза в училище каква връзка имат с темата за големи хора и партньорите и децата им, която обсъждаме.

# 656
  • София
Егати извратеняците! Толкова години английска колония и не можаха ли поне малко цивилизация да попият.

# 657
Трудно! Всъщност правят обратното. Индийци не толкова, но пакистанците в УК са точно като нашите цигани. Количество, което носи негативи за обществото.

Погледнах го този Василев. Дидева го е насолила.

# 658
  • София
Евгений Василев е учител в СМГ. Не е Ежко. Wink

# 659
  • София
Евгений Василев е учител в СМГ. Не е Ежко. Wink

E, да, Дидева със сигурност знае, че не е  Ежко, просто заради стихотворението, което е Ежков патент, е вкарала репликата за духа на бодлив горски обитател, който витае вече и в темата за турнирите.  И някой наистина може да се заблуди, че вижда в  него Ежа. Макар че само един кратък поглед над постовете му показва, че  не става дума за Бодливкото.

Скрит текст:
Иначе баш тя няма как да го сбърка. Той някога, около 7-8 клас на близначките ми, беше още в НПМГ, техният sysadmin. Имах страхотни впечатления от него - и преки след комуникация по мейл, и косвени заради идеално поддържания тогава сайт на гимназията (не че сега не е, просто не съм го разглждала).  Но след включването тази година в седмокласната тема му поспаднаха акциите, в моите очи поне. Дори и да е имал за цел да направи това, което смятаха някои, а именно по нетрадиционен начин пред широка публика да отвори очите на заблудените за разните игрички с класиранията, не мисля, че това беше начинът. От сравнително скоро май е в СМГ, 2-3 години. Може и да бъркам. Но да, гаранция не е Ежко Simple Smile

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 00:05 от пенсионирана русалка

Общи условия

Активация на акаунт