Време е за ИКЕА! - Тема 29

• 49 435
  • 775
  •   1
Отговори
# 435
И на пакса си личи там...ако е някаква утеха...
И аз имам нужда от едно били за книжките ми...но май тънко дълго с врата ще взема сякаш...не ми се бърше прах, а се събира....

# 436
Имам нужда от скрин, но се колебая между Brimnes и Мalm. Трябва да е в бяло, тъй като всички мебели в стаята са Malm (но нямам скрин). Чудя се дали покритието и цвета е едно и също на белите Brimnes и Malm? Харесвам повече Brimnes, тъй като чекмеджетата са по-дълбоки, но пък не искам да стои като кръпка до другите мебели.

# 437
Имах същото колебание до скоро Simple Smile Взех високия Малм, за покритието не съм 100% сигурна дали са еднакви, тъй като в магазина не бяха един до друг, но Малм изненадващо побира доста повече от очакваното (но го ползвам за козметика, не за дрехи).

# 438
  • Русе/Germany
Много благодаря на всички за мненебията за поставката за прибори.
Искам я за мивката за гъби и сапуни.

tristesse, малм ми иглежда по стабилен 🤔 аз взех пак Малм (имам 3 в нас), макар гардероба който ще е в стаята да е Бримнес.

# 439
Момичета, ще поръчваме ПАКС, но се замислихме дали доставката става същия ден или с няколко дена закъснение? Може ли да заявим доставка събота, че в работен ден става много сложно...

# 440
Как в същия ден - ти на място ли ще го купуваш или онлайн?
Ако на място, си го товари ти, защо да плащаш доставка- тежък е и не е малка доставката.

# 441
Може да заявиш събота или неделя, поне за София, но ако поръчваш сряда или четвъртък ще ти излезе тази опция. Сега поръчах в четвъртък вечерта и имах избор между понеделник и неделя да ли доставят.

# 442
На място ще го поръчваме, но няма с какво да ги пренесем... Май ще им се обаждам да ги питам.

Цената на доставката май беше според килограмите, затова ще пуснем само рамките, а аксесоари, скринове, тоалетка с колата...

# 443
На място ще го поръчваме, но няма с какво да ги пренесем... Май ще им се обаждам да ги питам.

Цената на доставката май беше според килограмите, затова ще пуснем само рамките, а аксесоари, скринове, тоалетка с колата...

Можете да си наемете товарно такси. Аз ползвах такива, когато пазарувах на едро. Зависи от цената, но в общи линии за 40 лева можете да натоварите каквото се сетите. Събота и неделя са опции, хората си работят собствен бизнес, но трябва да звъннете предварително и да се разберете. Даже има място да натовари и двама пътници отпред Simple Smile

# 444
Аз затова дебнех безплатната доставка за гардероба. Оставиха пакетите на двора(в къща сме). За аксесоарите, въпреки, че пакетите са малки, може да ги поръчате заедно с рамките, тъй като, например от 100 до 200кг цената на доставка е една и съща.

# 445
  • София
Доставката и качването на паксовете са ни най-разумно похарчените пари. Абсурд беше да се оправим сами с 236 см кашони до 6ти етаж.
Но платихме магазинаж около 20 лв, защото казаха Утре идваме, а ние нямаше как да сме там. 2лв/ден/100 кг беше мисля.

# 446
  • При елфите ...
Да разкажа за сагата с рекламацията ми... преди седмица се обаждам на оператор разказвам му с подробности какъв ми е проблемът... отговорът: Ще предам на отдел "Рекламации", те ще ви се обадят в рамките на 48 часа, за ви кажат какво да направите... Да ама не... никой не ми се обади... Звъня пак след 3-и дни... изслушвам как операторката обяснява че ще ми запишат обаждането и т.н.... вдига една кака телефона и любезно й съобщавам, че аз също записвам нашия разговор и ако пак не ме вземат на сериозно, ще пиша до централата на Икеа и КЗП... Вметнах, че в другите държави хората връщат дори и здрави неща, ако не са им харесали, без да ги питат защо го правят... пък ние тук дет` само с кръв не се подписваме за рекламация... Наложи се пак да обяснявам 10 мин. какъв е проблемът... тя провери и каза, че преди това не е имало подадена заявка за моята рекламация и сега тя ще подаде... и пак до 48 часа да чакам да ми се обадят... Днес една много любезна госпожа ми се обади да ме доразпита какво аджеба й има на стоката, която искам да им върна... та се разбрахме да ми придвижи рекламацията, за да ми пратят куриер най-после, които ще вземе нещото, което е повредено и ще ми донесе здраво... ни снимки ми искаха, ни талон за рекламация... Сега да видим куриерът кога ще го пратят... (казаха тези дни) Wink Работата ще стане... началникът каза... ще видим... Wink

# 447
Aredhel пускай сигнал към КЗП, ще има да ги чакаш 2 седмици.  При мен беше същата одисея, донесоха ми нов артикул, даже не бяха отбелязали на куриера да вземе дефектния артикул. Звъннах да им кажа и вече една седмица отново няма никакъв отговор от тях и не знам какво да го правя да го хвърлям ли или да ги чакам да си го вземат, оставила съм го в офиса да събира прах и скоро ще стане месец от както се разправям с тях.

# 448
Тия са много зле.
В петък им пиша че точки нямам..давам и номерата на трите поръчки. Начислили ми само по едната.
Написах им гневно писмо колко дена трябва да си губя времето и как само едната поръчка са видяли?????
Сега всеки ден ще им го препращам...през час ако трябва.
Малоумна работа...

# 449
  • При елфите ...
Утре заминавам в командировка до края на седмицата и няма да имам време да се разправям с тях... ако до петък не са взели нещото... пак ще им звъня... За тяхно добро се надявам да не ме разтакават месец с обещания... Wink

Общи условия

Активация на акаунт