Време е за ИКЕА! - Тема 29

• 49 424
  • 775
  •   1
Отговори
# 450
  • Балчик
Виждам, че нищо не се е подобрило при тях. След като ми доставиха артикул за 60, лв, който нито съм поръчвала, нито беше в сметката, дълго време ме размотаваха и не идваха да си го вземат. След 100 обаждания от моя страна си го взеха, но пък така и не ми доставиха верния-поръчания и платен, за 11 лева. Писна ми и го прежалих. Говорих с 5 различни малоумника, на всеки от тях обяснявах отначало, бавно и внимателно и пак получавах един и същи тъп отговор.
И това преди около година.

# 451
И аз водих кореспонденция за неначислени точки, На 8 февруари им изпратих номера на картата, те го поискаха и от тогава ни вест, ни кост, ни точки начислени. Освен да питам, ако ги кОпат някъде, да ходя да помагам. Наистина правят страшно лошо впечатление, ама май не им и пука.

# 452
  • Варна
Преди 2 дни бях до магазина във Варна и на касата с изумление разбрах, че са ми начислили точките, за които сигнализирах 5 пъти. В интерес на истината всеки път в магазина и така и не им написах мейл, защото не ми се занимаваше да сканирам и прикачвам касови бонове. Получила съм към 8 000 точки, съмнява ме, че трябва да са малко повече, но нямам нерви вече. С точките си платих столче - стълбичка BEKVAM https://www.ikea.bg/products/chairs-stools-benches/step-stools-s … -stalba/30178879/
Да споделя - използвам го интензивно, удобно и стабилно е. Сега остава да намеря масло или нещо подобно да го лакирам, но не ми се дават над 15 лв. за кутия, като ми трябва съвсем малко.
От вчера атакувам с мейли, че си искам достъпа до акаунта (затова не знаех за точките), защото искам да пазарувам онлайн, но отговор засега няма ...

Последна редакция: пн, 17 фев 2020, 22:08 от stenly

# 453
  • София
Хора, при толкова проблеми с точки и рекламации, мисля, че е редно някой да пише до централата в Швеция. Не ги оставяйте да им се размине. На мен лично ми писна да ни смятат за втора ръка хора! Зная, че това се прави от българи, но явно трябва да играе голямата секира та да им трепне нещо!

# 454
  • софия
Франчайзът е гръцки и имат задължения да предлагат марката при определени условия и правила. Не че българите сме цвете, но държателят трябва да следи.
"Идеално" ни се получава гръцко-българският манталитет.

Последна редакция: вт, 18 фев 2020, 09:40 от zvаnchе

# 455
  • Deutschland/HE
Дано да ви обърнат внимание, защото не във всички страни има точки. В Германия няма никакви точки, с картата получаваш някакви намаления на стоки от време на време и в ресторанта, като си вземеш торта, кафето ти е безплатно.

# 456
Идвам с питане - някой знае ли този вид шкаф за кухня, дали може да се обърне на обратно т.е. отвора да е в дясната страна и да се ползва за поставяне на пералня, а не на фурна?
https://www.ikea.bg/products/kitchen-worktops/modular-kitchens/k … ekmedzhe/20326795

Също така плота идва ли цял? Надявам се, че няма отвор за мивка, понеже на мен тя ще ми се падне по средата, а е показана в края на илюстративната картинка?

# 457
Точките са ми начислени днес. Всичките! Току що получих и обяждане и като затворих, видях че са начислени.☺

# 458
  • Русе/Germany
По схемата за сглобяване е показано, че може да е на различни страни и горния плот е цял, вие си избирате къде да режете за мивка.

# 459
Точките са ми начислени днес. Всичките! Току що получих и обяждане и като затворих, видях че са начислени.☺

Тете, завидЕх! Или с връзки сЪ уреди, или само теб четат тез от Икеа! Шамусъневиди, моите не са ги пипнали! Да взема да ги тормозя ли? Grinning

# 460
Babydream много благодаря! Къде да търся тази схема, ще е добре да си знам за други уреди...?

# 461
  • Балчик
Столчето и аз го имам, ползвам го в кухнята за високите шкафове, много е удобно наистина.

# 462
  • Русе/Germany
Лъчестлъч, в немската икеа в схемата да монтаж.

# 463
  • Бургас
Похвалвам ги за бърза реакция - писах им преди половин час за неначислени точки от поръчката ми миналата седмица, върнаха ми отговор с искане на номера на картата и 5 минути след това точките ми са ръчно начислени и видими в профила! Бях се подготвила психически за размотаване, четейки напоследък как действат, ама нА - на бялото черно не мога да кажа в моя случай Wink

# 464
Похвалвам ги за бърза реакция - писах им преди половин час за неначислени точки ....

Е ти си им писала след като аз ги бях подгряля вече Joy

Общи условия

Активация на акаунт