Време е за ИКЕА! - Тема 29

• 49 413
  • 775
  •   1
Отговори
# 480
Днес започнаха да ми сглобяват гардеробната, направо  съм щастлива! Надявам се тези дни да покажа резултат. При мен се редуват рамките 75-50-75-100-50-50, но нямам врати.

# 481
И аз с питане за рамка, но за ПАКС Grinning
Трябва до утре да реша каква да бъде окончателната конфигурация за гардероб с ширина 250 см и се двоумя между два варианта. Тези, които сте с рамки 75 см не ви ли дразни, че вратите са с две различни ширини?

При нас едната рамка е стандартната врата + огледалната 25 см. Супер си изглежда.

# 482
Така, да кажа и аз за моите точки. След като около 10-ти ми доставиха поръчката на 31.01. и до онзи ден нямах начислени точки, реших да им пиша/подтикната и от вас естествено/.
Отговориха ми в рамките на деня

След като им написах номера на картата, поръчката и кога и как е платена, днес точките ми са начислени.
Явно съм с връзки😎
За протокола- имала съм една поръчка с безплатна доставка до адрес; една, взета от центъра за поръчки, и тази последната платена с карта и с безплатна  доставка. Между втората и последната си изкарах икеа фамили карта пластика от центъра
За поръчки. Може и тук да е куцала синхронизацията, но с 2 имвйла решихме проблема☺

# 483
При нас едната рамка е стандартната врата + огледалната 25 см. Супер си изглежда.

Все пак май и ние ще се спрем на две рамки от по 75 см, вместо три по 50 см. Просто при 50 см остава неизползвано място като се сложат сгънатите дрехи... Колкото и да ме дразнят дветв врати с различна ширина, май така ще е по-разумно

# 484
Аз не схванах дилемата...не разбрах  просто каква е чуденката и защо.
Плъзгащите врати не са ли точно за две рамки по 75 см.?

# 485
Гардеробът ще е общо 250 см май...

# 486
И аз мислех, че ще ме дразнят, но не ме Simple Smile А пък аз имам необходимост от симетрия 

# 487
Гардеробът ще е общо 250 см май...

И? Какви врати се търсят - плъзгащи или с панти. С панти 250 см няма оставащо 25 см пространство...

Три плъзгащи и 25 см на панти ли се търси ? Не ми е ясно съвсем, а ми стана любопитно

# 488
Не, не се търсят врати Grinning Те са ясни, ще бъдат с панти. Ставаше въпрос за това, че при рамка от 50 см, на рафта остана неизполвано място като наредя сгънатите дрехи. Т.е, ако една сгъната тениска е 30 см, то на рафта остават 20 см, което не е никак малко, но не е и достатъчно да се сложи още една тениска и се чудя как ис какво да уплътня Grinning Затова се преориентирах към рамки 75 см, където пък ме дразнят различните ширини на вратите, но се надявам да свикна с времето Grinning

# 489
  • София
От всички видове врати на панти ли се предлага и размер 25см?

# 490
Сега те разбрах. Благодаря за обяснението, че ме човъркаше..☺

Само един вид е вратата 25 см...огледална някаква мисля.

Помните ли моята лампа ? Онази хартиената смачкана 😆 Едва ли...отдавна я купих. Монтирахме я най-сетне- аз съм доволна, готина е, не е никак малка...

Бях харесала едни за коридора - Фото или Фрото нещо бяха, черни, но не ги виждам...май са спрени ли...

# 491
25 см. има още 2, ако не се лъжа... една бяла и още една. Това са 236 см., късите не съм ги проучвала

# 492
https://www.ikea.bg/products/wardrobes/pax-wardrobes/hinged-door … al-vrata/29119555

Аз само тази намирам. Има я и в двете височини.
Кои са другите, Joss Stone?

# 493
  • до най-прекрасния мъж
Моят гардероб е 3х50 см. Не е от Икеа, но все пак да дам идеи. Едното крило ми е само рафтове. Трите рафта са ми дънки -моите и на ММ. До на ММ редя анцузи и къси панталони, навити на руло. До моите слагам клинове. Моите тениски се събират по 2 купчинки на ширина, до на ММ тениските слагам суитчери отново на руло. Имам и един рафт с мои спортни дрехи, те също са на 2 купчинки. В надстойката слагам комплектите спално бельо, до тях кърпи за баня, отново на руло. Другите две крила са с обща рамка от 1 м и там няма драма. Там държа зимни пуловери и блузи на 1 рафт, отдолу е лост със закачалки.

# 494
Тета, аз помня лампата. Дай снимка, де!

Общи условия

Активация на акаунт