Време е за ИКЕА! - Тема 29

• 49 409
  • 775
  •   1
Отговори
# 495
Аз да се похваля - взехме диван Holmsund с лежанка, сив. Много ми харесва самият диван как изглежда, също платът е супер, а и е много удобен за полягане вечер пред телевизора. Преди това имахме Ektorp, в сравнение с него Holmsund много повече ми допада като стил и функционалност. ✌🏻😊

# 496
https://www.ikea.bg/products/wardrobes/pax-wardrobes/hinged-door … al-vrata/29119555

Аз само тази намирам. Има я и в двете височини.
Кои са другите, Joss Stone?

Спомням си, че като гледах за нашия гардероб, на място и в програмата, имаше 3 вариант 25 см врата. Знам, защото ги гледах и в магазина известно време и им се чудех как да ги комбинирам. Едната беше чисто бялата, другата с белите кантове, ако не се лъжа.

# 497
  • София
2 вида бели и един вид огледална са 25-сантиметровите вратички. У нас сме със 75см Пакс на всички гардероби, удобно е. Единият обаче го взехме в цвят дъб и е с 3огледални врати 50+25+25 и една 50см дъб. Не ме дразни, не е неудобно.

# 498
Не знам колко вида са, но на сайта има само един!

Покажете ги другите два вида ?

# 499
Да, на сайта е много зле положението. Особено откак пуснаха новата версия... Липсващи артикули, описания, размери. Много се дразня!!!

# 500
  • София
Гладката бяла не я виждам на сайта, но пък я имаме вкъщи от есента.

# 501
Не знам колко вида са, но на сайта има само един!

Покажете ги другите два вида ?

Не всичко го има в онлайн магазина. Вижте в програмата за Пакс, там се появяват.

# 502
Две пердета са в комплект - ширината общо за двете ли е, или за всяко. Напр.шир. 145 - двете ли са толкова или едното?

За пакса- пазарувам ЕДИНСТВЕНО онлайн. А онлайн други 25 см не съм виждала.
В магазина какво има - аз отговор не мога да дам. Който ходи там - да отговори ако иска.

# 503
  • софия
Две пердета са в комплект - ширината общо за двете ли е, или за всяко. Напр.шир. 145 - двете ли са толкова или едното?
Едното.

# 504
Монтираха ми  гардеробната, урааа! Мечтата ми се сбъдна. Само ще докупя едно чекмедже и две рафтчета. Размерът е 300х160.

Последна редакция: нд, 23 фев 2020, 18:34 от La_Valletta

# 505
  • In transit
Честито!

# 506
Благодаря! Чакам да ми сглобят Billy.

# 507
La Valletta, супер е! Дай боже всекиму място за гардеробна!..... и две тоалетни, ама тва е друга тема🤣

# 508
Благодаря, иванита! Дано, пожелавам от сърце!

Търся отзиви за серия Brusali
https://www.ikea.bg/products/desks/desks/brusali-byuro/70302301
https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/bookcases-shelvin … blioteka/20302285

# 509
Има ли нужда РАХ (250х236х58 см) да се захваща за стената? Мъжът ми се дърпа малко, защото стената е доста тънка и докато правехме ремонт, майсторите бяха отворили 1-2 дупки, докато къртели плочките. И се опасява, че докато пробива дупките може да се откърти някоя плочка от другата страна Sad Твърди, че гардеробът е голям, тежък и стабилен и че за по-сигурно може да го наклони към стената с крачетата, но аз се притеснявам така....

Общи условия

Активация на акаунт