Време е за ИКЕА! - Тема 29

• 49 353
  • 775
  •   1
Отговори
# 570
  • В подножието на Сините камъни
Здравейте, в Икеа правят ли намаления на дивани и ако да, колко?

# 571
Някой ползва ли приложението на Икеа за планиране на кухня ? Нещо не ми се получава подредбата... - не мога да местя в помещението нищо.

# 572
На мен програмата ми работи и всичко се мести. Аз самата от седмица вече го мисля моя проект и нещо не ми харесва, ама не мога да го доизмисля с тези 4 колони...
Скрит текст:

Някой дали има диван Gronlid? Не съм попадала на мнения тук май. Само той ми отговаря на изискванията. Скъпичък доста излиза обаче. Най-вече ме вълнува колко е удобен за спане, че ще се налага да се ползва по 20-ина дни годишно.

# 573
Може ли някой да ми каже от къде се сваля тази програма за кухните, или в сайта я има.

# 574
Най-долу на страницата на Икеа има програми за проектиране, там е и тази за кухните...

# 575
С придърпване се местят мебелите от програмата за кухни, хващаш и дърпаш.

# 576
С придърпване се местят мебелите от програмата за кухни, хващаш и дърпаш.

Не става с дърпане. Искам да преместя тази преграда към стената, защото това е мястото за комина, но ми дава само за завъртам. Не мога да местя и прозореца. Отдолу пише, че не работи с 64 бита браузър, но не знам къде да проверя колко бита е моят. Не намирам нищо в настройките.

# 577
Щом ти се стартира програмата, значи става за твоя компютър, иначе изобщо не тръгва (говоря от опит). Изтрий преградата и опитай наново. Пробвай с други неща как се мести и после опитай пак с прозореца и комина. Ако трябва почни нов проект.

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 15:17 от Анонимен

# 578
  • In transit
KittyCatty, с кой браузър работиш? Ако си с мозила, не работи коректно програмата там.

# 579
KittyCatty, с кой браузър работиш? Ако си с мозила, не работи коректно програмата там.

Chrome, сега пак ще го пробвам - рестартирах и даже не намирам къде в компа е инсталирана програмата им. Доста странна работа.

# 580
Може да смениш и браузъра, ако имаш да пробваш на друг. Не търси програмата на компа, отивай в сайта на Икея в акаунта си.

# 581
Да, обаче, много трудно се наместват уредите и шкафовете. Местенето пак си е проблемно, остават неизползваеми луфтове. Не виждам начин да променям размера на шкафовете...

# 582
Шкафовете са със стандартни размери, ако искаш да опиташ друг, триеш стария и слагаш новия.

# 583
Шкафовете са със стандартни размери, ако искаш да опиташ друг, триеш стария и слагаш новия.

Да, сменям, но остават луфтове... Не мога така да си представя добре кухнята.

# 584
Кое напричаш луфт? Извинявай, но пиша от телефона и нямам възможност да седна на компютър и да разцъкам програмата и говоря по спомени. Гледаш дължината на помещението и се стремиш с наличните дължини шкафове да натъкмиш кухнята си. Не е върхът програмката, но не е лоша, разцъкай я без да се нервираш. Разгледай и самите шкафове като варианти, слагай, сменяй, ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт