Време е за ИКЕА! - Тема 29

• 48 433
  • 775
  •   1
Отговори
# 675
Кол центъра не работи ли, да помогнат?

# 676
Аз получих съобщение преди няколко дни, че 2 центъра за поръчки са отново отворени.

# 677
За първи път пазарувам он-лайн от сайта на ИКЕА и затова се извинявам за вероятно глупавия въпрос...
Чаках наличност на две стоки. Първо дойде мейл за едната, че е налична, онзи ден - за другата.
Сядам днес да си правя поръчката и изненада!! първата стока отново не е налична....
Напълних си кошницата и се чудя - дали да чакам отново наличност или направо да поръчвам? Т.е. втората стока дали съм я един вид резервирала ? Да не се окаже, че първата ще дойде, пък втората ще се изчерпа и така да се въртя и да чакам?

# 678
Здравейте,
Има ли някой опит с пердетата на ИКЕА ?
Гледам, че повечето са чифт с размери 145/ 300.
Това означава ли, че за разстояние от 3 метра ми трябват 4 броя, за да покрия трите метра и да направя и набор ?

# 679
Мен ме интересува дали мога да върна продукт от Икеа по куриера който утре ще ми достави друга поръчка от Икеа?
Някой правил ли го е сега в тая извънредна ситуация?

# 680
Какво пише на сайта им за връщането?
Обади им се и попитай.
Принципно по закон плащаш ти връщането и си избираш куриер. Стига търговецът да не е уредил други условия.
Трябва да уговориш и как ще ти върнат парите...

# 681
  • където ми е най-добре
Здравейте,
Това означава ли, че за разстояние от 3 метра ми трябват 4 броя, за да покрия трите метра и да направя и набор ?
Ще трябват 4бр. За размер 290см. съм сложила 3 от дебелите светлоотразителни, но те са опънати и 4 от прозрачните, които са леко набрани.

# 682
За първи път пазарувам он-лайн от сайта на ИКЕА и затова се извинявам за вероятно глупавия въпрос...
Чаках наличност на две стоки. Първо дойде мейл за едната, че е налична, онзи ден - за другата.
Сядам днес да си правя поръчката и изненада!! първата стока отново не е налична....
Напълних си кошницата и се чудя - дали да чакам отново наличност или направо да поръчвам? Т.е. втората стока дали съм я един вид резервирала ? Да не се окаже, че първата ще дойде, пък втората ще се изчерпа и така да се въртя и да чакам?
Това, че нещата са ти в кошницата не ти гарантира, че има запазена бройка за теб, т.е. всеки един от артикулите може да изчезне от там и пак да си чакаш...

# 683
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте,
Нямам опит с пердета точно от Икеа, но имам опит с такива от Юск, които са със същия размер. За стандартен двоен прозорец, 1.50 м широк, съм сложила 4 бр тънко перде, което е с доста богат набор и ми покрива ширината на прозореца и по около една педя от двете му страни или около 2 метра.
Първоначално купих 2 бр, но не ми хареса резултатът и ходих допълнително за още 2 бр. С две наборът беше доста рихав.

# 684
Благодаря !
А там , където свършва едното парче и започва другото, получава ли си луфт, да не могат да се прелеят добре, например ?

# 685
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря !
А там , където свършва едното парче и започва другото, получава ли си луфт, да не могат да се прелеят добре, например ?
При мен не, моите пердета са памучни и изобщо не си личи, че са 4 бр.

# 686
  • София
Здравейте,
Може ли някой, който има кресло Poang  да напише размерите на възглавницата - поотделно за седалката и за гърба? Как се закрепя възглавницата за дървената рамка? Не се ли свлича?

# 687
Здравейте,
Може ли някой, който има кресло Poang  да напише размерите на възглавницата - поотделно за седалката и за гърба? Как се закрепя възглавницата за дървената рамка? Не се ли свлича?

Изцяло са направени седалка и облегалка, не са отделно.
Седалка 56/56
Облегалка 56/80
Възглавницата е захваната с велкро на второто ребро отгоре надолу на облегалката. Не се смъква, не помръдва, въпреки че се ползва и от възрастни, и от деца, които се катерят и не седят много мирно. Под седалката има някаква материя, изкуствена, предполагам и тя задържа, във всеки случай не се пързаля.

Сега погледнах размерите на сайта:
Дължина: 137 см
Ширина: 56 см
Дебелина: 7 см

# 688
  • София
Благодаря!

# 689
  • София
Ами то били много ларж - можело до 40дни (ако не се сглобява) да се върне нещото (дори да е купен от магазина на място), аз какво се чудя кое кресло да купя... и вие си траете Grin
По телефона ми казаха, че може би другата седмица ще отворят софийския. Варна бачкал.

Общи условия

Активация на акаунт