В Коледно тумбаче ще тупка мъничко юначе. - Бебеправене 364

• 27 097
  • 727
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте на всички. Приятно ми е да се запознаем. На 26 г съм и правим опити от юни месец, още след първия опит забременях, но на 4 седмица прокървих за 1 път, изписаха ми утрогестан, след 2 седмици се появи доста по-силно кървене в спешното ми увеличиха дозата, но на прегледа в 8 седмица така и не се появи сърчице, спряло е да се развива в 6 г.с. От този месец подновихме опитите, но изпуснахме овулацията, покрай тези вируси. Искам да ви попитам как се справяте с вирусите, какво приемате, нищо не ме боли, но отвреме на време продължавам да кашлям вече 2-3 седмици. За витамини взех елевит, ако може да ми кажете и какво ви е мнението за тях? Успех да всички и дано да се изпълни темата само с две черти 🤗

Последна редакция: ср, 13 ное 2019, 21:17 от Mnk9

# 226
Сиси, това изобщо не е вярно за таласемията. Шансът да се предаде на което и да е от децата е 50/50. Майка ми е с анемията и аз и двете ми сестри също имаме. Изобщо не е опасно и няма никаква причина да нямаме деца, единственият риск е ако партньорът е също с таласемия. Тогава не се препоръчва нито едно дете, тъй като има риск от сериозни увреждания. Не се приема желязо като добавка, тъй като не се усвоява от организма, а се трупа.

Значи много добре, че не е послушала докторката си навремето. За партньора идея нямах, мерси за инфото

# 227
Здравейте! Аз минавам да се похваля. Изследванията са ми супер. И секретите и цитономаската. Хем съм доволна,хем имах някакво очакване да излезе някаква бактерия или инфекция и да се окаже,че сме открили причината за извънматочната. Знам,че може и да не открием такава,но го мисля.Искам да знам...
 Сега се надявам да се спука кистата и ще обсъдим кога да направим цветната снимка. И така...Ако не се спука ще го мисля. От миналата седмица започнах нова работа. Заобиколена съм със страхотни хора и се чувствам много добре. Определено успявам да се разсея от тези ми проблеми.

# 228
Орхидея, ако чакаш да намериш причина за извънматочната - може и да не намериш. При мен така и не се откри 🤷♀
Уж самата тръба била нагъната и запушена. Да, обаче не ми е отстраниха и в последствие забременях точно от същата тръба..
Така че - нищо не се знае Simple Smile
Стискам палци следващия път да е маточна и безпроблемна бременност!✊🍀

Бъндъл, 🙏🏻🍀

Peoney, подкрепям те напълно за тромбофилиите Simple Smile стискам ти палци този път нещата да са до финал!
Аз имах менструални болки до 16-та седмица, споко Simple Smile

# 229
Орхидея, ако чакаш да намериш причина за извънматочната - може и да не намериш. При мен така и не се откри 🤷♀
Уж самата тръба била нагъната и запушена. Да, обаче не ми е отстраниха и в последствие забременях точно от същата тръба..
Така че - нищо не се знае Simple Smile
Стискам палци следващия път да е маточна и безпроблемна бременност!✊🍀

Искам да разбера,но знам,че вероятно няма да стане. Моята лява я няма вече и разчитам само на дясната. Но и една стига. Само да е проходима. 😁Оптимист съм. 🍀Благодаря за окуражителните думи. ☺

# 230
Аз пък разчитам на лявата.. една,ама качествена .. надявам се .. 🍀  
Но да си призная колкото и голям оптимист да съм страхът да не се повтори е огромен ... 😩

# 231
Абе аз имам две приятелки с извънматочна и после си забременяха без проблем от другата тръба , едната сега даже второ чака.
Но ви разбирам, страхът е голям, а извънматочната, понеже се налага обикновено операция - не се чистиш сам, нито е кюретаж, си е направо ужасяваща работа. Мене 1ч45 мин.ме кълцаха и шиха 🤭😟

Вярвайте, че няма да се повтори и всичко ще е наред, достатъчно сте преживели - ред е на хубавото 😊

# 232
Добро утро! След отрицателен тест чакам леля🤦♀

# 233
Наистина мн неприятно, това е мъчение всеки месец, което преживяваш.
Може ли да ми припомниш каква терапия се изисква да започнеш, която налага бременност да се хване преди датата за М?
Все си мисля, че ако разбереш 4 дена по късно или 5 надали ще е фатално? То в най общия случай имплантацията не е завършила преди датата на М...
Имаш ли лекарско изрично указание за ранно тестване? И аз с най добри чуства го казвам, защото се поставям на твое място и вече няколко месеца поред ти се случва едно и също.

# 234
И на мен много ми се искаше да видя две чертички преди празниците, но уви... за този месец бях много обнадеждена, а и имах хубава овулация. Сега съм решила нищо да не смятам, меря и т.н., поне да не ми е тъпо по празниците....Heart Хубава седмица момичета!!

# 235
Наистина мн неприятно, това е мъчение всеки месец, което преживяваш.
Може ли да ми припомниш каква терапия се изисква да започнеш, която налага бременност да се хване преди датата за М?
Все си мисля, че ако разбереш 4 дена по късно или 5 надали ще е фатално? То в най общия случай имплантацията не е завършила преди датата на М...
Имаш ли лекарско изрично указание за ранно тестване? И аз с най добри чуства го казвам, защото се поставям на твое място и вече няколко месеца поред ти се случва едно и също.
Хей, Иви Simple Smile Указанията ми са следните: при положителен тест инжекция АнтиД гама глобулин (отрицателна кръвна група и винаги развивам антитела), трябва да ми се коригира дозата Еутирокс, защото скача до небето; вливка интралипид (НК клетки) и установиха тромбофилия (фракси). Цяло чудо е как забременях първият път и износих... Тялото ми е супер враждебно Sad

# 236
Е да ама е станало, а сигурно и полвината от тези неща не си знаела! Ще стане пак, според мене се блокираш психически, всички тези неща, които изброи звучат адски натоварващо бреме...
Аз все така чакам твл-то при теб. Вярвам, че ще бъде разковничето.
Дай повече доверие на тялото си! Не е враждебно, напротив, виж какво детенце ти е дало!! Heart

# 237
Е да ама е станало, а сигурно и полвината от тези неща не си знаела! Ще стане пак, според мене се блокираш психически, всички тези неща, които изброи звучат адски натоварващо бреме...
Аз все така чакам твл-то при теб. Вярвам, че ще бъде разковничето.
Дай повече доверие на тялото си! Не е враждебно, напротив, виж какво детенце ти е дало!! Heart
Благодаря ти Heart Не знам наистина дали не се преекспонират всички тези неща, но вече се хващам като удавник за сламка. Първата бременност не беше особено лека (кървене в 6та седмица, контракции от 5ти месец и после лежах за задържане). Не знам дали нещо от тези неща не е оказало влияние, но си права - ТВЛ ще покаже какво се случва.

# 238
Лилак, за инжекцията нищо не мога да ти кажа, а за дозата за щитовидната сигурно други доста по-компетентно могат да се изкажат.
Това, което обаче мога да ти гарантирам с ръка на сърцето и на 100% е , че нито вливката, нито фраксипарин се започват преди закъснение.
Дори е най-резонно , ако се прави вливка, тя да е на два пъти , като единия след чут пулс. Обикновено в 6-та и в 8-ма седмица.
Фраксипарин и Клексан много лекари казват - след “+” тест - веднага. В общия случай това обаче води до прокървяване, зацапване и тн - коагулацията на бременна в 4-та седмица не е никак завишена, за да се прилагат антикоагуланти от такъв ранен етап.
Аз, дето съм с двата най-високорискови фактора , започнах инжекциите в 6+1 г.с, защото искаха първо да се види - на мястото ли си е “точката” 😂
Това е от съществено значение - първо да се установи клинична бременност и чак тогава да се вземат мерки за запазването й.
Казвам ти ги тия неща и аз с добри намерения, не искам да споря, обаче мисля, че изживявяш страхотен стрес всеки месец или поне така изглежда отстрани.
Стискам палци за ТВЛ - знаеш, че аз имам много вяра в нея 😊✊🙏🏻🍀

# 239
Добро утро момичета 🤗

Lilac  това си е супер стрес , дано приключи скоро ! Ив е от тези характери , които когато са наоколо ( макар и виртуално) излъчват този позитивизъм, който няма как да не повлияе 🌸🤗

Аз се опитвам да хвана ову , надявам се до няколко дни.

Общи условия

Активация на акаунт